Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
За тебе није Роби за Звезду, а већина Звездаша би њега задржала, а најурила управу у овом тренутку.

Зоран Стојадиновић је менаџер и као такав не би сигурно пристао на функцију СД-а. Као менаџер може да млати много веће паре, а био би у сукобу интереса ако би паралелно обављао обе функције. Он од једног трансфера узме по 2-3 пута више пара него што би код нас могао да узме за целу годину као спортски директор. Тако да не капирам како ти пао на памет.

Иван Јовановић такође нереална опција у овом тренутку. Прошао је са екипом групе ЛШ, ако буде ишао из Апоел-а сигурно ће да гледа јачи клуб, а не Звезду.
Ево слушао сам вас (све), читао, пратио ваше коментаре и стварно не могу да верујем да било ко може да  предложи некакве менађере на руководећа места. Мислим ајде Стојадиновић (немам ништа против персоне), али ајде онда да ступимо у преговоре и са оним рамаданијем, стојићем и осталим гробарским координаторима...дајте бре уозбиљите се, какви менаџери...био сам у Крагујевцу, Ивањици, Јагодини, Лучанима....нема места где Просинечки није добио бар дупло већу подршку  него што су је добили играчи и руководство....Просинечки добро ради, привлачи навијаче на стадион, нема ту не знам какве памети - какав тим такви и резултати.
Подршка за Просинечког! Управа напоље!
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Ајде пресек да направимо! Просинечки је добио подршку, дефинитивно остаје и даља дискусија на тему промене тренера ништа неће променити!
Izvinjavam se zbog latinice, racunar sa koga pisem nema podesenu opciju za cirilicu.

Zvezdas, ne pratis dovoljno sportska desavanja. Stojadinovic je izjavio da zeli da dodje na mesto sportskog direktora Crvene Zvezde. Otvoreno je rekao u jednoj TV emisiji. Gledao sam emisiju i cuo njegovu izjavu. Takodje, ne mislim da je nerealno da Jovanovic dodje na mesto trenera. Ali, potrebna je ozbiljna upava i ozbiljni ljudi.
Elem, ne mogu da verujem da neko pravda Prosineckog zato sto on privlaci publiku na stadione. Sta me briga za to! Naucite vec jednom da se u zivotu gledaju samo rezultati. Njegovi su losi i to je sustina. Takodje, ne prihvatam tu glupu pricu "kakav tim, takvi i rezultati". Pa, valjda trener bira tim? Ili u Zvezdi neko drugi odredjuje ko ce da igra? Kako god da okrenete, u oba slucaja Prosinecki nema mnogo razloga za pravdanje, jer ako je on sastavljao tim, pokazao je da nema pojma sa odabirom igraca. Obrnuto, ako mu je neko drugi sastavljao tim, pa to pokazuje da se on nista ne pita.
Значи Стојадиновић толико воли Звезду да жели да јој помогне и да се одрекне милиона које згрће као менаџер. Мени је мало тешко у то да поверујем. Једино логично ми је да жели да дође на место спортског директора да би могао да набија цену својима играчима.
(12-18-2011, 03:28 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Pa, valjda trener bira tim? Ili u Zvezdi neko drugi odredjuje ko ce da igra?

Како волим што си ово рекао, па сам си себе покопао....  Wink  Човек је тражио Божића и Салату, јесу му их довели??? а ти слободно доведи Муриња да нас тренира, па кад им буде тражио Месија за почетак а они му доведу неку ламбу што има исту фризуру шта ће човек јадан??????
Мислим да не треба више да се дискутује на ову тему око Просинечког.
само ћу рећи ово:

''ДАЈТЕ МИ ДОБАР ТИМ,ДОБРЕ ИГРАЧЕ,ПА ЋЕ ТЕ ВИДЕТИ КАКАВ САМ ЈА ТРЕНЕР''!!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Lucconi, па ти си сада са овим постом покопао Просинечког. Чуј, тражио је Божића и Салату, али нису доведени. Па, могао је да тражи и Месија, али би му они рекли да не могу да га доведу. Они не могу никог живог да доведу, јер се ради о групи маркетишких превараната. И уместо да Просинечки изађе на конференцију за штампу и да каже о чему се ради, он њима пружа алиби и говори како је скоцкао одличан тим. Па, то је скандал! Тиме, заједно са њима улази у круг лажи које су нам од стране наше управе сервиране.

Звездаш, можеш да верујеш или не, али човек је то изјавио и убеђен сам да би на то пристао. Али, наравно, не са овако неозбиљним људима, већ са далеко озбиљнијим окружењем. Чак је изнео и програм како би извукао Звезду из кризе.
(12-18-2011, 09:44 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Чуј, тражио је Божића и Салату, али нису доведени. Па, могао је да тражи и Месија, али би му они рекли да не могу да га доведу.

Ја у клин ти у плочу...  Нису га испоштовали, а није тражио не знам шта... какав твој Меси... И скоцкао је одличан тим са оним што су му они пружили, ко бре да направи тим од шаке манекена... Ја мислим да је извукао максимум из ових "играча"
Нису га испоштовали??? Па, што то није јавно рекао? Што је ћутао о томе и лагао нас да има одличан тим??? Шта мене заболе за максимум из овог тима? Мене занима титула, као што би то требало да занима сваког нормалног навијача Црвене Звезде. Навикни се да се само памти резултат, а резултата овде нема. Потпуно је небитно да ли су га они испоштовали или не. Моралан човек сазове конференцију за штампу и каже да су га заврнули и да је немогуће радити, а не да прихвата да уђе у њихов систем лажи.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)