Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(12-16-2011, 04:05 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Па, драги другари, свидело се вама или не, али на моју жалост ја сам до сада увек био у праву. Пре почетка сезоне сам писао да овај тим не вреди пола луле дувана и да ће бити потпуна катастрофа. Но, ви сте тада слепо веровали лажима наше управе, па и самог Просинечког. Шта да радим, имам тај осећај да препознам преваранте. На северу сам активно од 1992. године, тако да, сложићете се, ипак сам мало више што се фудбала тиче упућенији од вас, а ето, помало сам и играо фудбал.
Иначе, постоје некада неке ствари које не могу до краја да вам откријем, али заиста је тачно да је садашњем тренеру АПОЕЛ-а потајна жеља да тренира Црвену Звезду. Но, наравно, то никада неће учинити док овакви неозбиљни људи воде клуб. Није луд да урушава сопствени кредибилитет, као што то не би учинио ниједан озбиљан тренер.

Супер што си ти био у праву, а ми остали не. И ја имам 100 замерки на рад и овог и оног. Али пошто немам ни једног аргумента за како боље и јаче, осим фраза које сви знамо избацити "ако", "можда", "када би" и у стилу ФМ-а где сам са Звездом растуро (а ко није), онда је боље да ћутим и када могу ширим позитивну енергију.  За разлику од тебе никада нећу једну легенду клуба као што је то Роби назвати преварантом или нечим горем !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Такође, слажем се са Ерибом, и знао сам да ће бити овако.

Памтим Ђука шта си писао, и јеси био у праву за 95% ствари. Кад смо лепо играли у почетку као Барселона, било је одушевљења, међутим за мене и намагарченог Робија то је голи курац. Којег су то играча које је лично тражио  довели,  а које испалили,молим списак Ђука?

Срамота је превареног човека ставити на стуб срама..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ама, јасно је да су га довели да би био потрошен. Исто сада покушавају са Џајићем.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Па ви онда живите у илузијама и лажима. Он је фудбалска легенда, а не тренерска. И Марадона је легенда Боке Јуниорс, и то каква, па никада неће добити прилику да Боку тренира, јер није за тренера. Мислим, Просинечки је човек који је апсолутно урушио свој кредибилитет. Не може се доћи на клупу Црвене Звезде, а да претходно никог живог ниси тренирао. Па, да ли знате да га је мрзело по лиценцу да оде? О чему онда да причамо? Време је да се престане са бесомучним маркетингом и да се доведу људи од струке. Он је почетник у послу, питање је да ли ће икада успети и као такав једноставно не може да буде тренер Црвене Звезде.
И да додам нешто око те приче како су њега преварили. Па, он данас изјављује како је од те исте управе која га је "преварила" добио пуно поверење!!! О каквој онда превари причамо? Није ли то лицемерје??? Зашто отворено никада није изашао пред камере и рекао-еј, ови морају да оду из Звезде, јер су ме преварили? Када ће нам рећи ко су ти који су га преварили? Ко су ти који су му наметали играче? Ко су ти који су му наметнули Вилотића? Мислим да одговоре на та питања никада нећемо добити, јер је он другар са целом овом управом, извучен прошле зиме као зец из шешира како би пружио овим ликовима алиби да остану у управи Црвене Звезде. Е, зато мислим да је лицемер.
Ух. што си досадан, сваку ситуацију изкарикираш себи у корист, а кад ти нешто људи оборе, прелазиш на неку другу. Прави си политичар, а заборављаш да ти ми овде нисмо на састанку партијског одбора! Кажеш што не каже ово или оно? Дао је динар да уђе у врзино коло и НИЈЕ ПИЧКА да тутка три да из њега изађе. Такође, НИЈЕ ПИЧКА да пљује шкарт од играча који му је дат, већ се труди да од гована направи питу. Стално спомињеш да му састављају тим на основу летошњег Вилотићевог испада, а не размишљаш да у тренутку кад се то десило НИСМО ИМАЛИ штопера. Није се знало дал ће ЛудИ Ади да се врати уопште из џунгле, а Ћосић је био са младом репрезентацијом.

Ако је неко у клубу, својом људскошћу, скромношћу, али кад треба и ставом заслужио да се истрпи, онда је то Роберт Просинечки! Да је по твоме још једну легенду би пустили низ воду да никад више на кафу не дође. Онда би ваљда Владанов успех у руковођењу клубом био потпун.  >Sad
Расписани избори за председника ФКЦЗ, одржаће се 26.-28. маја 2012.
Изборне радње почињу од 1. фебруара 2012.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/upravn...ontent.htm
Ђука мојне Диега да дираш.Он је ван свих категорија.Он и цео његов живот су ФУДБАЛ у људском облику...
(12-16-2011, 07:50 PM)Пијанац link Wrote:Није се знало дал ће ЛудИ Ади да се врати уопште из џунгле

Big Grin
Сад када су расписани избори најбитније је да у  духу саборности сагледамо све аспекте и да донесемо сви заједно најисправније решење по поводу будућности клуба.

Што се тиче Просинечког,само ћу рећи једно.Који се све тренери нису учили на Звезди па сад треба да се на њему сломе копља.Чиме је задужио Достанић или Јаневски Звезду?Роберт има велики кредит барем код мене и тако ће надаље остати.Има сасвим добре замисли и само то треба спровести у дело.Очекујем од следеће управе да по сваку цену задржи Роберта и да му ојача позицију и ауторитет.То је једина здрава прича.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)