Threads: 28
По обичају после задње утакмице у полусезони крећемо са прелазним роком.
Обратите пажњу и на правилник http://www.delije-caffe.net/forum/index....pic=3785.0
За неуспех клуба у полусезони од које се пуно очекивало одговорност сносе сви.Већина ће платити за овакаве резултате и извесно је да ће се доста мењати.Клуб мора искључиво да пронађе играче који ће са поносом да носе црвено-бели дрес и који знају шта он представља.Да ли ће то бити већина из нашег погона у Сопоту или неко други видећемо.Једно је сигурно у овом зимском прелазном року не сме бити грешака без обзира на финансијску ситуацију.
Из Сопота првом тиму су се прикључили следећи играчи потписујући професионалне уговоре.
Са лева на десно:
Јован Крнета (1992)- штопер потписао на 4 године ***
Огњен Ожеговић (1994) - шпиц потписао на 3 године
Петар Ђуричковић (1991) - везни потписао на 4 године
напомена:
*** екс гробарчић
Threads: 17
Како је то радио Перовић Марко....
Са официјалног сајта....
Quote:Nakon jučerašnjeg podmlađivanja prvog tima, kada su svoje prve profesionalne ugovore potpisala tri igrača iz Omladinske škole, danas je red došao na iskustvo. Jedan od fudbalera koji je takođe Zvezdino dete, Marko Perović, danas je po drugi put potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Na današnjoj konferenciji za medije i Perović, i predsednik Vladan Lukić nisu krili zadovoljstvo zbog postignutog dogovora.
- Mislim da Marka ne treba posebno predstavljati, svi znamo ko je. Kada je u pitanju njegov novi deo sportske karijere, ima daleko teži zadatak nego što je imao kada je prvi put potpisao za Crvenu zevzdu. Danas su očekivanja mnogo veća, pogotovo što nekolicina igrača koja su se vratila pre Marka nažalost nisu pružila onaj nivo i kvalitet koji se od njih očekivao. To je za Marka otežavajuća okolnost, ali ja sam apsolutno siguran da je Marko jedan od onih ljudi koji poseduju i ljudski i sportski kvalitete da mogu da se nose sa tim. Ja kao predsednik sam srećan što se Marko vratio u svoj klub i veliki sam optimista po pitanju njegovih budućih nastupa – rekao je Vladan Lukić.
Perović je ugovor potpisao na godinu i po dana.
- Kao da je juče bilo kada smo Mrđa, Basta, Boško, Luković, ja, potpisali prve ugovore. Bilo je tu dosta igrača, interesantna generacija iz Omladinske škole. Predsednik je sve rekao, ovo je moja druga kuća, ja se sećam nekih lepših vremena, zato sam i ostao ovde, i želeo bih da se ta vremena vrate – kratko, ali jasno je prokomentarisao Perović, koji neće morati da se dugo uklapa u sistem Roberta Prosinečkog, s obzirom da već tri meseca trenira sa crveno-belima.
- Već sam tri meseca ovde, upoznat sam sa radom tako da sam prezadovoljan, zato sam i ostao i nadam se najboljem. Razgovarao sam sa Robijem, ali neka to ostane između nas.
Novinare je zanimalo i koja utakmica u Zvezdinom dresu mu je najdraža, a koju bi najradije zaboravio.
- Uvek su najdraže pobede protiv Partizana, a ja sam ih imao dosta. A najtužnija utakmica je bila ona protiv Rozenborga – prisetio se Perović, i dodao da ove sezone očekuje makar jedan trofej.
![[Image: 2nvxbbn.jpg]](http://i44.tinypic.com/2nvxbbn.jpg) 1984, средина лево (левоног)
Threads: 2
СЕВЕР, јел то тај Ожеговић што је нешто као закер'о, уцењивао Црвену Звезду неким менаџерима, повуци потегни и што се дигла џева у медијима у вези његових речи,а Роберт Просинечки на то изјавио да је у његовим годинама он (РП) молио да има само пробу у Зведи, да покуша?
Кокеза лопове !!!
То је тај.Сви попустили помало, па је дошло до обостраног руковања.
Threads: 2
Па да, тако сам и мислио. Зато је овај и био играчина и груво и за Реал и за Барсу, а овај малишан ако настави са својим курчевитим ставовима како ствари стоје неће догурати ни до Катара а не Реала или Барсе.
Кокеза лопове !!!
Филип Младеновић (1991) леви бек (игра левом ногом),млади репрезентативац дошао из ФК Борац Чачак потписао на 4. године!
Лука Миливојевић 1991 - средина,такође млади репрезентативац, потписао на 3,5 године.
Threads: 0
Делије, зна ли неко, колико је поуздана информација да је Мићко потписао уговор до 2015 год. и да је клаузула за његов одлазак 11 милиона?
Искључите ТВ, укључите мозак
Threads: 0
11 милиона чега за Мићка?!
Мићко може да оде за милион у Кину, и то на рате.
|