05-18-2004, 09:13 PM
Pa oglasio se vec, na kratko, bio je ironican i nije bas ostavio utisak da ce da ostane ...
MUSLIN ODLAZI
|
05-18-2004, 09:13 PM
Pa oglasio se vec, na kratko, bio je ironican i nije bas ostavio utisak da ce da ostane ...
05-19-2004, 11:49 AM
i treba da ode.
sto da se nosi sa budalama zatupljenim.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
05-19-2004, 04:06 PM
Quote:Da, ali mislim da vredi pokusati, sigurno bi primetile neke novine pa slikale, ili neko od njegovih rodjaka moze to da vidi pa da mu kaze!!!Nesha_cb Wrote:Ja imam jedan predlog sto se tice muslina:
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
05-19-2004, 05:23 PM
Muslin:Moram da razmislim
Slavoljub Muslin danas odlazi na odmoru u francuskoj,tokom kojeg bi trebalo da se izjasni, a misljenje clanova Upravnog odbora brzo je stiglo do njegovih ushiju. - Mnogo sam srecan da su ljudi iz UO zadovoljni mojim radom i rezultatima. O konachnoj odluci hoce li ostati u Crvenoj zvezdi,Muslin se josh nije odluchio: -MORAM DA RAZMISLIM.IMAM 10-15 DANA ZA TO... :nene
anteremo fino alla morte
innalzando i nostri color E' la canzone che viene dal cuor!!!
05-20-2004, 06:07 PM
Quote:Lucky_Star jel tebi Dzaja neki rodjak?On joj je cale a celavi joj keva. ![]()
..uhoda hoda među ljudima, tu se odomaćio, pa nije čudo što se više ne čudim ni čudima...
05-21-2004, 08:48 PM
Nije Muslinu ovo prvi put da dovodi sebe u situaciju da moramo da biramo izmedju njega i nekog drugog. Prosli put smo morali da biramo izmedju njega i Pjanovica. Posto je Pjanovic bio u prvom planu, odrekli smo se jednog Muslina. Ali takvi smo ti mi. Ovoga puta je osvajanjem duple krune Muslin izbio u prvi plan. Ne mogu da verujem da opet moramo neceg da se odricemo da bi Muslin ostao u Zvezdi. :zbunjen
Podrzavam Dzajicevu kritiku da nije bilo potrebno davati izjave po novinama pre nego se postigne dogovor u "kuci". @Sky ![]() Slusaj, sinak ako te druknem caletu ko nam jebe kevu, najebo si! :rofl ![]()
05-21-2004, 11:09 PM
Pa ljudi moji ovo je stra
05-22-2004, 05:18 AM
Ovo je moj post sa Delije. net posto je tema ista a i vidim da su misljenja razlicita kao i tamo. Volio bih da mi neki koji bi voljeli da Muslin ipak ode tj. koji misle da je Dzaja OK probaju dati prave argumente za ovakve poteze a i pitao bih: "Ko je pjevao ove godine SLAVOLJUB MUSLIN, JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN"? Sto se sada covjek ne podrzi? Ne, nego se svi zavukli u misiju rupu pa ce poslije da tuku igrace kada dodje Kosanovic ili neko drugi. SRAMOTA
poz Dacha Evo mog posta: Posto vidim da neki zaista ne bi nikako da vide Muslina na Zvezdinoj klupi sljedece sezone (razlog: ne zna da vodi tim u Evropi), imam nekoliko pitanja: 1. Recite mi sta je A. Ferguson uradio prvih godina u MU-u? 2. Sta je A. Ferguson uradio ove godine u MU-u? 3.Sta su celnici Real Madrida uradili time sto su smjenili Vinseta del Boskea i doveli ovoga koga su doveli? 4. Koliko dugo je Otmar Hicfild trenirao Bajern dok iz njega nije otisao i sta je i kada sa njim osvojio? Bicu uporan, bicu tvrdoglav pa cu ponovno napisati: NE MOZE jedan trener sa prosjecnim igracima, koji usput svake godine odlaze a novi jos slabiji dolaze, napraviti nesto u Evropi i to odmah. Za svaki posao da bi uspjeo treba vremena i para. Svi smo svjesni cinjenice da Dzaja pare ne da i da je osnovni problem tu. Pa niko pametan nece sjesti na Zvezdinu klupu da dozivljava prozivke sto nije nista uradio u Evropi, da ne kazem u domacem prvenstvu, a u stvari nije ni imao prave uslove da svoju viziju sprovede. Pogledajmo istini u oci. U ona bivsa vremena ste imali takve fudbalske asove koji su znali od Borusije iz Menhengladbaha da izgube sa 5:1 pa nikom nista. A danas??? Danas hocete da se sa jednom retardiranom Zvezdom (retardiranom jer i nas i nju godinama kradu i lazu) uradi nesto u Evropi. Molim vas, ne budite smijesni. Pare na sto pa tek onda nakon dvije-tri godine da se ocekuje nesto vece u Evropi. Mozete svi vi pricati sta god hocete ali se Muslin osim CSKA nije obrukao u Evropi. Pizon je imao deset puta bolji i pokretljiviji i talentovaniji tim pa sta je uradio? Dobra igra u Evropi? A prvenstvo? Gledali smo grobarima u ledja!!! Ej, u ledja!!! Da li e ta njegova dobra igra u Evropi ucinila da Zvezda i sljedece godine bude u borbi za LS? NIJE! Prema tome, zivi bili pa vidjeli da ce Sever ponovno pjevat:
05-22-2004, 01:28 PM
Izgleda da Muslin definitivno ide i da ce sve ono sto nam se dogadja u prethodnih 12 godina nastaviti i dalje... Nemam reci, sta vise treba da sedesi da neki ljudi progledaju i da vide gde nas Dzajic (od danas za mene Dzajka) vodi... :bes
Jedva cekam privatizaciju, mada je klub vec ovog trenutka privatizovan do krajnje mere... Bruka... poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
05-22-2004, 03:13 PM
Otisao je.
SRAMOTA, SRAMOTA, SRAMOTA!!! poz Dacha |
« Next Oldest | Next Newest »
|