Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Мука је у томе што је наш дуг обелодањен, па разни-разни "медији" њиме лицитирају и  испирају уста, али не дај Боже да проговоре о дуговима осталих клубова. Кад би ти "медији" хтели да се професионално баве својим послом могли би бар, кад  "завире" у привредни рагистар да погледају колико је стање нашег дуговања, да погледају исто то и за све остале клубове, па да и то поставе као тему.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Реално сви до једног.  >Sad >Sad
Нажалост то је тачно. И тачно је да све потиче од владајуће политичке структуре. Не би то смео да буде алиби за лоше игре и квалитет играча који поседујемо али они и то могу да уреде. Преко својих људи, наводних звездаша, који ˝решавају проблеме˝ а који су били у управи или су још увек ту негде. То је наравно само моје мишљење, уосталом, ако неким случајем неки звездаш постане мудо у власти, видећете како престаје њихов успон у спорту а почиње наш.  У то сам сигуран али нисам сигуран да ли је ово права тема за то.

едит: Да не заборавимо. Ни после 20 ни после 200 година:

Гледајући лигу шампиона прексиноћ и Барсу,њихови клинци из омладинске школе играју исту игру као и први тим,тако треба и наша омладинска школа да ради.Како игра први тим тако да игра други,омладинска као и кадетска екипа и неће клинац имати никаквих проблема да се уклопи у игру.На данашњи дан пре 20г Smile јутро 7 сати а ми на тргу певамо ко полудели.
8.децембар 2011
"Људи у Звезди морају да буду свесни ситуације, али и тога да скакање унапред без праве визије може и даље бити погубно за Звезду."- Драган Џајић  
Чисто сумњам да после овога Роби има жељу да презими у Београду...
Све из омладинске школе ставити да играју други део првенства, какви курци црнци и кинези, него деца да одиграју по цену да све изгубимо до краја. Титула је отишла, чему да се надамо са оваквим бабама.
Jeдна је Србија!
После овога је јасно да од титуле нема ништа јер у оваквој лиги је тешко надокнадити  из добро познатих разлога 10 бодова.Реално је да ова игра и тактита Просинечког не може никако да уроди плодом,пре свега превише се вуче лопта,успорава темпо игре,много се враћа назад,често и до голмана...Са друге стране ниједан странац(Бразилац,Ганац,црнац) и ништа није показао по мени осим Кадуа,тако да су нам само готова  штета са једне стране што примају добру плату,а са друге што деца из омладинске школе због њих седе на клупи,тако да Рамба Петковића по питању играча не треба слушати.
Тако да од титуле смо се 5 пут опростили за редом,што се тиче мене управа,тренер и старнци у тиму сви могу слободно напоље да иду.После овога окрећемо се националном купу(императив да се освоји)и другом месту и пласману у лигу Европе.
Драган Џајић и способна управа под хитно!
Четници Север
(12-10-2011, 05:45 PM)ултра сепаре link Wrote:После овога је јасно да од титуле нема ништа јер у оваквој лиги је тешко надокнадити  из добро познатих разлога 10 бодова.Реално је да ова игра и тактита Просинечког не може никако да уроди плодом,пре свега превише се вуче лопта,успорава темпо игре,много се враћа назад,често и до голмана...Са друге стране ниједан странац(Бразилац,Ганац,црнац) и ништа није показао по мени осим Кадуа,тако да су нам само готова  штета са једне стране што примају добру плату,а са друге што деца из омладинске школе због њих седе на клупи,тако да Рамба Петковића по питању играча не треба слушати.

Ми ниједан динар нисмо дали за те бразилце, све их плаћа Рамбо, под условом кад се продају у други клуб, прво паре иду њему да се намире трошкови, а онда се уплаћује Звезди. Слична прича као са Калуђером.. све је на мале паре и комбинације! Време је да почнемо да зарађујемо на играчима а не да дрвимо курац и пилићаримо, треба да се угледамо на Динамо из Загреба да скупо продајемо играче! Управа напоље
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Идеја о форсирању наше деце је позитивна али не по сваку цену. Доказ за то је врло прост. Генерација која је била првак Европе. Колико је ту било играча из наше школе? А како су играли и како су се борили. Погледајте и снимак после меча са Бајерном, како се Роби радује. И не само он. Сви су као један волели и поштовали дрес у коме играју. Суштина је дакле у квалитету. Звезди су потребни квалитетни играчи који ће донети резултат. Ако су из наше школе то је само плус чак и у финансијском смислу јер представља минимум улагања. Дакле, оно што нам треба је квалитетан стручни рад на фудбалском плану. Тим људи који ће пажљиво разматрати кога и зашто доводе. Тренера имамо и без обзира на неке замерке које имам или на ове лоше резултате, ни случајно не смемо да мењамо. Имамо и неколико играча који заиста вреде или који су талентовани (Лазовић, Мијаиловић и још неки) остало треба или доучити или заменити. Али искључиво бољим. И наравно, треба радити на јачању ауторитета тренера. Ако је нешто одлучио, сви има да буду иза њега а ако нису, нека га мењају. И да закључим, заправо поновим Кизине речи: управа и још многи који се ту мувају, напоље!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)