Threads: 164
http://www.telegraf.rs/sport/1190275-zve...va-za-klub
Дивно је знати да нас гробари у души коче што је и очекивано (Кировски и Пантић), а ови остали су онако успут.. флексибилни, што је добро.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Dok se na Marakani spremaju za ofanzivu na Čavrića, na treninzima Crvene zvezde ima sve zanimljivijih detalja.
Tako je u sredu uveče rad Lalatovića sa prvotimcima pratio tandem bivših igrača crveno-belih, Aleksandar Luković - Dušan Anđelković.
Цитат из говњивог Блица.. и фотка. Јеботе, где су ископали овог Анђелковића, својевремено прозваног "Грбави" ја сам мислио да је у некој вукојебини типа Шахтјор из Карагандија. Онај што су му говорили да стави иглу испод браде, јер стално гледа у лопту. ;D
Ех кад се сетим и његовог наступа за репрезентацију, који је вештачки створен да би се лакше продао.. можете мислити какво би нам то појачање било, попут Капке Миладиновића.
Луковић добродошао! Још памтим онај глупи фаул у Ајндховену.
Threads: 29
Далеко је Анђелковић био од вукојебине. Одрадио је пар лепих сезона у Русији.
Једне године дал у Ростову или Краснодару је био проглашен за најбољег играча свог тима.
Интервју Терзића за РСБ:
http://www.redstarbelgrade.info/rsb/inte...erzic.html
Ово је његово размишљање како би клуб требао да функционише.
Threads: 38
Куд сад Милијаш одлази? Сада када је почео да игра најбољи фудбал од када се вратио у клуб. Биће то невероватан губитак.
Одличан и поучан интервју, само мислим да се поткрала мала грешка:
Како Вељко Симић вреди 15 милиона, кад је 150 хиљада у питању. Пар нула је додато.. грешком. Линк:
http://www.transfermarkt.com/veljko-simi...ler/190268
Могуће да Симић има у уговору клаузулу да може да оде за 15 милиона.
На основу чега се формира та цена? Кад игра на позајмици у Домжалама, нема места за њега у Базелу..
На основу договора клуба и играча, увек се ставља већа цифра него што играч вреди, како би се клуб заштитио.
Нпр Меси има у Барси клаузулу на 250 милиона. Ако неко понуди толико Барса се не пита ништа и мора да га пусти.
Ми смо са малим Јанковићем имали клаузулу од 3 милиона.
(08-17-2014, 10:06 PM)Пијанац link Wrote:Куд сад Милијаш одлази? Сада када је почео да игра најбољи фудбал од када се вратио у клуб. Биће то невероватан губитак.
Да раније није договорио са Манисом, сад би му нудио уговор неко из лига петице. Игра у животној форми, невероватан напредак откад је почео да ради са Топићем.
Threads: 17
Нама под хитно треба један расни центарфор јер ја ни у сну не видим да Ракић може да понови Мрђин успех од прошле године. Мени би почињао сваку утакмицу Лука Јовић а Ракић би ми улазио од 70 минута...