Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(10-26-2011, 02:37 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Ево и за те две утакмице да кажем. Против Новог Пазара да смо примили гол на 2:1, када су на сву срећу муџоси погодили пречку, ми бисмо изгубили утакмицу. Против Металца је то личило на неку игру, али тај Металац је катастрофа, као што је и Нови Пазар, благо речено, ужас живи. Генерално, целе сезоне Звезда игра криминално, очајно, јадно, бедно, никако!!! Срамота гледати и хвалити се да то личи на игру. А, вама ако се све то свиђа, свака вам част. Мени ово личи на пренадувани балон који је пред пуцањем, а када тотално пукне следи фијаско.

А шта да смо код резултата 2:0 искористили зицер (Борха) и након тога дали још 3 комада? Кад смо већ оног тога "да смо.."..Хоћу да кажем да не треба ићи у крајности, нити смо најбољи на свијету кад добијемо некога 5 0 нити смо најгори у Србији кад изгубимо или одиграмо неријешено..
Само да похвалим Ковачевића који је објаснио неке ствари оном мајмуну што је кренуо да ломи клупу за резервне играче. Због таквих дрипачких ствари, излежавања целу утакмицу и оног у свлачионици после,  још се онај један весељак направио паметан па позивао саиграче да напусте терен, криво ми је што им га нисмо мунули у 118. минуту!
Ја мислим да је гол пао негде у 20-ом дали би им још 2 најмање али тако се потрефило,касније играчи све нервознији и довело је до тога да је тек у 95-ом нешто пошло за руком.
Jeдна је Србија!
Пијанац: Овом поруком су прекршене тачке 6. и 7. Правилника под-форума ''Терен''! Санкција је ЦРВЕНИ КАРТОН!
И крв тече моја црвено белих боја

И моя кровь течет красного и белого цветов

Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα

And my blood runs red and white colors
Мислим, да не испадне да се јављам само када нам лоше иде, како ми рече, чини ми се Пијанац. Али, када је то нама ове сезоне па добро ишло??? Проблем је у томе што лично не видим никакву перспективу и то је оно што ме баца у депресију, као и већину навијача. Ок је да не освојиш титулу, али да се види неки напредак и да се види стварање некаквог тима. Овде се не види никакав напредак. Стојим при томе да је генерација где су били Лазетић, Лекић и остало друштво од пре две године далеко боља од ове што игра сада. Сваке године смо све лошији. Е, то је оно што мора да се прекине!
То захтева корените промене у друштву.Приоритетан задатак нама навијачима је да одржавамо ону искрицу која је остала од нашег клуба.
Свима је јасно да тренутно руководство и спортски део клуба не може да представља ни ФК Мали Корак из Оглађеновца и да би их без нас тешко гледала и ужа фамилија.

До тада СВИ НА СТАДИОН !
Мојне тако брате, ови чак и сајт имају:

http://www.malikorak.org.rs/fk/index.htm

А једино да им преузмемо директора Бошка Јовановића - Џерета  ;D

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
На сајту слободе пише да је Касалица (стрелац првог гола) добио црвени картон у 94 минуту у утакмици са Борцем одиграној прошлог викенда.
Да ли ми имамо ту сад неко право жалбе, је л` службено 3:0 или шта, нека пише неко ако зна или ако је упућенији.
Одрадио је казну у среду у Купу! Има гласина и да је намерно поцрвенео против Борца, да не би у среду фасовао парни жути.
Директан црвени се ваљда односи на куп и првенство а 2 жута у првенству немају појма са купом и мислим да није имао право да игра а и одакле му муда и да постигне гол и то из офсајда.Биће тешко биће 0:3

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)