10-02-2011, 10:35 PM
Само једно да додам.Велика грешка је била продаја Милоша Трифуновића.Од Мезенге и калуђера је бар за класу бољи играч.
ФК Црвена звезда 2011/12
|
10-02-2011, 10:35 PM
Само једно да додам.Велика грешка је била продаја Милоша Трифуновића.Од Мезенге и калуђера је бар за класу бољи играч.
10-03-2011, 08:22 AM
Ја мислим да није бољи,али се свакако више уклапао у овај систем од њих двојице.
10-03-2011, 08:27 AM
Пребацити дете из омладинске школе и гурнути га у напад и постигао би барем 2 гола за ових 7 кола.Никад гори нападачи Калуђер и Мезенга,где су деца из омладинске школе.
10-03-2011, 04:31 PM
(10-02-2011, 06:55 AM)Red Star Forever link Wrote:Е браво ти га Ерибо! Сви ћуте док добијамо, а било је елемената за пљување, јер није све било на врхунском нивоу, а онда нам одлична екипа (за ТСЛ услове) откине бод и одмах кукњава... Ајд да пробам да ти одговорим. Свестан си и сам да има доста људи који нису задовољни радом актуелне управе, која је све своје досадашње успехе остварила на маркетиншком пољу. Добром делу људи је несхватљиво да је у таквој ситуацији тим људима дат луксуз звани трећа сезона у клубу. Е сад ''кукњава'' после победе би било чисто терање ината уз курац, пишање уз ветар... Ја сам ти већ једном приликом рекао да је ове сезоне буквално свака утакмица потенцијална нагазна мина, буре барута, које може да доведе до ескалације незадовољства на форумима, а Бога ми и на самој трибини. Делије стварно дају све од себе, прати се клуб по свим живим пашњацима, малим београдским теренима, одвајају се паре и све што се тражи је да крене на боље, а бољитак није на видику. И то константо спуштање лопте само таложи бес међу људима, код неких прелази и у фрустрацију и за очекивати је да једном пукне. Што се овог нашег форума тиче, ми смо јасно забранили вређање чланова Управе, стручног штаба и играча и такви се коментари уредно санкционишу. Са друге стране, мени је аргументована негативна критика сасвим у реду.
10-03-2011, 05:48 PM
Слажем се са тобом. И све иде ка томе да Роби испадне жртвени јарац. Ипак то ће им мало теже проћи обзиром на популарност коју ужива. Колико их је он доласком одржао на функцијама за ову сезону, тако их може коштати истих када покушају њега окривити за евентуалне лоше резултате.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
10-04-2011, 02:46 PM
Роби мора најзад да схвати да не игра Примеру већ Бетон лигу са бетон играчима и да због тога треба да промени систем игре. 4-4-2 као у Конференцији, бунар у казнени па шта буде. Тамо нек се нађу Мезенга, Борха или Калуђеровић (свеједно је, нико појма нема) а крила имамо и то су Лазовић, Вешовић, Јеремић (какви, такви). Не кажем да би то донело не знам какав успех али промене су неопходне, не само кадровске већ и у игри.
10-09-2011, 06:00 PM
http://www.crvenazvezdafk.com/src/lokomo...ontent.htm
На прослави 85 година постојања Локомотиве из Пловдива, наши фудбалери су одиграли нерешено, 2:2, са својим домаћинима. Такође је и председник Лукић остварио неке пословне контакте који би могли да унапреде сарадњу клубова у региону. http://www.crvenazvezdafk.com/src/lukic-...ontent.htm
10-11-2011, 06:35 AM
(10-10-2011, 09:43 PM)ВулеКњ link Wrote:15.октобра игра ЖфкЦЗ у Нишу (10-10-2011, 10:07 PM)алексцзбг link Wrote:Хтео бих да позовем све који су из Београда и околине на пријатељску утакмицу, више о томе на званичном сајту.
10-25-2011, 07:56 PM
Лоша игра и апсолутно незаслужена победа против храброг Баната који није дошао са белом заставом. Многи су се заваравали са "лако ћемо" што је могло да нам се обије у главу. Ако мислимо да побеђујемо на овакав начин онда у Европи немамо шта да тражимо..
Браво за Адија!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
10-25-2011, 08:29 PM
(10-25-2011, 07:56 PM)KizaLion link Wrote:Лоша игра и апсолутно незаслужена победа против храброг Баната који није дошао са белом заставом.Уф... не знам... можда ти имаш или си погледао снимак, где се види да ли је био пенал или није. Ја цело вече чекам да то видим па да онда дам свој суд. Јер од тога зависи да ли је победа била (не)заслужена. А што се игре тиче - јалова и безидејна, све док нисмо остали без играча мање. :o Тек тад смо нешто кренули.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
|
« Next Oldest | Next Newest »
|