Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
Тошић је по мени испао морална нула у свему овоме. Она изјава за Журнал како би остао да се ушло у ЛЕ, а овако... само ми је потврдила ону мучнину која је изазвана изјавама за штампу, када је стигао у Звезду, како неће да игра док му Звезда не исплати паре, а на страну то што је дизао спремност у Звезду и мора му се признати да је играо све боље, али отићи у клуб који је под принудном управом може само ителектуална громада каква је и могла оженити оног крештавог скота.

Ово урадити буквално пред крај прелазног је дегутантно. О Аџићу не желим да причам.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(08-31-2011, 08:11 AM)Звездаш link Wrote:Само је питање у каквој је форми.

О томе се ради. Били смо сведоци у пуно случајева да су нам се бивши играчи враћали када тренери других клубова не рачунају на њих а ови греју клупу. Долазе у Звезду без пређених припрема а највише да би подизали форму. Па каква је само разлика између Тошића када је дошао и сада када је отишао. Два тотално различита играча. Док такви играчи подигну форму прође обично једна полусезона, а док почну да играју пуним потенцијалом ми обично већ каскамо позамашном бодовном разликом. Да не причам о уклапању у тим, и тактичним замислима тренера за које једноставно треба време а које су из приложеног пропуштене.
Видећемо врло брзо у каквој форми се налази. Ја не волим да причам о играчима док их не видим на делу.
Али по карактеристикама не заостаје за Тошићем ни мало, чак је по мени и бољи.
(08-31-2011, 11:24 AM)херцеговац link Wrote:Тошић је по мени испао морална нула у свему овоме. Она изјава за Журнал како би остао да се ушло у ЛЕ, а овако... само ми је потврдила ону мучнину која је изазвана изјавама за штампу, када је стигао у Звезду, како неће да игра док му Звезда не исплати паре, а на страну то што је дизао спремност у Звезду и мора му се признати да је играо све боље, али отићи у клуб који је под принудном управом може само ителектуална громада каква је и могла оженити оног крештавог скота.

Ово урадити буквално пред крај прелазног је дегутантно. О Аџићу не желим да причам.

Toшић је своје обавезе увек извршавао максимално професионално и играо истим жаром и против Рена и против Јавора. Имао је клаузулу коју је имао(што је плод договора њега и управе), стигла је понуда шпанског клуба, а видимо и да Аџа ипак није био тако "шокиран" као што тврди, чим је за мање од 24 часа успео да пронађе замену.
У послу као и у животу постоји морална компонента, свођење свега на рачуницу и кинуту, без обзира на залагање, није вриједно човјека, него бесловесног говечета, јер се и оно јадно залаже, али без разума.

Напустио је тим послије припрема, почетку шампионата... правдајући све ријечима ...да смо ушли у ЛЕ онда би... Дилетант.

О Аџићу стварно не желим да трошим ријечи, човјек није вриједан једне да се напише о њему.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Њему да је до морала, не би женио оно што је женио... ;D

Не знам што си толико киван на њега, кад никад није изјављивао како воли Звезду, дечачки сан, Звездин војник и те фазоне...Нађи изјаву кад је дошао, прво што је истакао је да ће му Звезда бити одскочна даска за даље, то је мени исто у почетку мало засметало, али сам схватио касније боље да то каже али касније да изгара, него као ражаловани капитен који се клео у љубав, а онда нам пљунуо свима у лице. 

И уопште би волео да нам играчи по том питању буду као Тошић, да причају само на терену...Мука ми је више од њихове љубави а да се по терену вуку као бабе.

Могао је он да остане ал' тешко да би доживео бољи моменат за неки ангажман од овог сад, форма никад боља, позив у репрезентацију....Ни ми на крају нисмо толико лоше, зарадили смо паре, а да притом нисмо много уложили у његов трансфер, довели смо Петковића који ако покаже све што зна, нећемо ни осетити Тошићев одлазак, и решили се могућности да онај створ више шири шал у ложи.
Прелазни рок за клубове у Србији је завршен, а ево и његовог коначног биланса кад је Црвена звезда у питању:

Отишли: Саша Стаменковић (Нефчи, Азербејџан), Душко Тошић (Реал Бетис, Шпанија), Павле Нинков (Тулуз, Француска), Дејан Миловановић (враћен Лансу од кога је био позајмљен), Огњен Короман (Крила Совјетов, Русија), Александар Јевтић (Jiangsu Sainty, Кина), Славко Перовић (Рад)

Дошли: Милош Весић (Нови Сад), Александар Кировски (Земун), Никола Петковић (Саудијска Арабија), Ненад Ковачевић (Ланс, Француска), Милош Димитријевић (Кјево, Италија), Бруно Мезенга (Легија, Пољска), Винисиус Пачеко (Фламенго, Бразил)

Са позајмица враћени: Никола Игњатијевић (Румунија), Оливеира Савио (Кина)

Из омладинског погона је првом тиму додат млађани, суперталентовани, Филип Јанковић.

Ето, нека стоји тема још који дан ако неко хоће да прокоментарише шта смо урадили, а онда полако овај прелазни рок одлази у архиву.
У клуб је стигао и бивши омладински репрезентативац Немачке,Никола Тркуља.Момак игра на позицији офанзивног везног,висок је 188 сантиметара.Рођен је у Сомбору,али се фудбалски школовао у Немачкој,чије држављанство поседује.Пролазио је кроз омладинске школе Бајерна,Улма и Минхена 1860,у ком се афирмисао као играч.

Никола је прослеђен Сопоту,а играо је за први тим Звезде у Панчеву на пријатељској.Према мојим сазнањима,чека се да добије српско држављанство како би могао да стави параф на уговор.Проблем је само у томе што не постоји споразум о двојном држављанству између Немачке и Србије.

Forum Jump:

Users browsing this thread: