Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Најгори, најгори, него шта!  Wink Навикао сам да свако ко одудара од мишљења велике већине добије неку етикету, па нека ова буде моја. Ако ме чини најгорим то што нећу да купујем јефтине Весићеве манипулације по којима смо ми једини јадни и поштени у Србији, док су се све живе и мртве силе у држави уротиле против нас, онда ћу радо носити такву етикету. Ја све што овде пишем о суђењу, радим на основу великог броја разговора са својим друговима, Звездашима, члановима клуба, који се стицајем околности баве суђењем. И с Рођаком са Севера једном кад сам дискутовао наше реакције на суђење, човек ме одушевио изјавом: ''Не копамо ми тако више своју рупу! Ми смо легли у њу, па се изнутра закопавамо!'' Са друге стране из твојих реченица љута ватра сева. Да ли очекујеш да неко кад види такве уписе добије дојам да ти на ствари можеш да гледаш објективно?

Кажеш ја стављам у исти кош Звезду и Партизан? А зашто се не запиташ колико је сама Звезда последњих година хрлила да уђе у тај кош? Па огроман број негативности су покупили од стоке, а да им није Севера који их надгледа покупили би све. Такође и то тражење алибија у суђењу након пораза је њихова одлика! Стицајем околности, највише због посла, срећем црно-бели свет у свом окружењу и знам како су кукали на судије к'о зечеви када годинама дерби нису могли да добију. А да не говорим о оне две године поста без трофеја 2006-2008. А сада доживљавам да слушам те исте приче од наших људи, за које сам дебело веровао да су много изнад тога. А форуме осим овог и Оазиног ни не читам!

Отварање теме где ће се аргументовано, без теорија завере, коментарисати све спорне ситуације на Звездиним утакмицама је једини начин да се та дилема отклони. Ако ти нећеш, отворићу је ја још вечерас, па ћемо на крају сезоне поштено да сведемо рачуне.
[quote author=николаБГ link=topic=4007.msg93865#msg93865 date=1314781915

Да се разумемо, управа не може и не уме да води Звезду, Аџић је лопов, кум му држи пола Звезде, играчи су  смешни.. све ја то знам. Али јел треба после сваке утакмице да дођем овде и да пишем како је Весић уништио Звезду?  Јел сада треба да читам и како судије за нас суде, због једне грешке у смедереву? па јел то нормално?
[/quote]

Треба да се пише нон стоп ко нам води клуб, а поготово кад се ради о таквим битангама као што су Весић и дебела коцкарчина. Питам се докле ће се о томе ћутати. Све ме некако подсећа на ситуацију у КК,  судије криве, констатно бављење комшијама, разноразна саопштења, курци палци, и на крају се замало угасисмо.

Како да не сева љута ватра када овакве ствари читам овде. Пусти ме те демагогије о весићевој реторици! Јесу се све силе уротиле против нас, и живе и мртве, и да нема севера, звезда би пропала, ми је држимо макар привидно великом.. Стање у фк као уосталом у целом сд је катастрофално. Растурили су нас организационо глодари јер држе цео систем у свим спортовима, у свим савезима, у политици и привреди... и то се зна и  то људи виде, али када се нама прогледа кроз орсте намерно или случајно за један пенал, онда се то тако суптилно изједначи да имам утисак да сам Толе телећа глава стоји иза неких уписа.

Нико не спори да се дешавају и грешке у нашу корист, и боже мој, нико не спори да и ми намештамо... али то раде сви.. од палилулца до реал мадрида. И сада се овде наши људи праве паметни и траже ствари које ће нама да иду у минус? МЕНИ НЕ ПОЈМЉИВО?

Али хајде да  отворимо ту тему, али под условом да на тој теми анализирамо и суђење талибанима и на пример Раду или било којој екипи из прве лиге! Па да видимо колико судије греше, а колико и коме намачињу!

са тобом се слажем да је кукање на судије од стране наше управе, нешто што не треба да има везе са нама, што не сме да буде дух Звездаштва. Смејао сам им се када су се глодари жалили на високу траву, мекане лопте, јаке рефлекторе... сада то малтене раде ови наши и то је срамота. Али то је њихова неспособност, и то опет нема везе са овим што је мени засметало, а то је дизање фрке око тога да и нама судије помажу!

Ево пример суботице, тамо смо драстично оштећени... наведи ми једну утакмицу партизана где су они покрадени. и шта има даље да причамо!

сумасумарум

стављати у исти кош нас и талибане, поредити суђење нама и њима је ВАН СВАКЕ ПАМЕТИ! Слажем се да не треба да кукамо на судије, али ићи толико далеко и рећи да и нама помажу је глупост и лаж!

пс да одговорим и дебелом

Не желим да нико овде помисли да ја ни на један начин браним управу... по мени њихова неспособност се огледа у резултатима. На истом смо где смо били и пре три године, када причамо о спортском аспекту. Те приче дуговали смо, сада не, или сада мање, срезали смо трошкове итд... е то је реторика. ја сам први за то да се  од управе тражи да нам да оно што су нудили и обећали пре три године, а то је транспарентно пословање. Хоћу да знам коме се дугује, колико, ко игра за колико пара, колико дају спонзори, колико трошимо и сл.

Али ајде да престанемо са тим да кењамо по форуму на свакој другој теми. јер СМАРА! Ево ви што сте најгласнији о осудама(Ђука нпр) организујте петицију међу члановима форума који су истовремено и чланови клуба и потписаћу је ја први. Да нпр видимо да ли је тачно да стева мајами условљава наше омладинце да потпишу за њега пре него што потпишу за звезду. Или да видимо у динар колико се дугује... или колико зарађује директор маркетинга.. има милион прича..па да видимо да ли су тачне чаршијске приче.

А не овако, само лапрдамо, само ширимо непроверене информације, само се пише и ништа. Мене глава боли да више читам о том весићу. ево ја не знам ко је он, не знам да ли усрао КК, не знам, не могу да тврдим. У крајњем случају, ево ја као шлан администрације предлажем да се отвори тема, РАД УПРАВЕ, или нешто слично, па ту причајте о управи, сплеткама, неспособности и сл.

ја ту не би ушао ни једном, на ту тему, а овде би читао о фудбалу и не би се нервирао!
Само још 3 реченице и нећу више!  Smile Оно, што неки зову ''државни пројекат'' да је тако како причате не би себи дозвољавало бламаже од ирских аматера, већ би играло ЛШ сваке године, а нас побеђивало рутински! Оно, што неки зову ''државни пројекат'' је толико јадно да би га уз иоле јаче структуре клуба јебали са два курца, једним у пичку, другим у дупе! Е зато ја инсистирам да нам ПРИОРИТЕТ по сваку цену буде стварање ЈАКЕ и ЗДРАВЕ Црвене звезде, па да видите како ''државни пројекат'' бива јебен!
Брате какава држава, такав и пројекат! Али каква је да је, опет је систем који је јачи од нас!
Моје мишљење је да и да узмемо 10 титула у оваквој лиги уз судијску помоћ или не и да нас "гузи" ко стигне у Европи не бих пристао,јел ми смо Звезда.Ова игра нашег руководства и пискарање саопштења нас спушта на јако низак,пилићарски ниво,а то није Звезда,барем не она коју волим.Ми се служимо истим средствима као и стока и онда нам је неко крив што испадамо из Европе последње 3 године у сезони купања,а игре и играча нигде.Када буде играча и игре онда ни 10 Мажића неће моћи да нас покраду.Наравно далко од тога да аболирам Толета и осталу камарилу око њега.Сами смо криви што смо пристали на њихова правила игре у ушли у коло из кога не можемо да изађемо.То је по оној нашој "дала баба динар да уђе у коло,а 5 да изађе".Сваким даном копамо свој гроб дубље и дубље,а што дубље будемо копали теже ћемо изаћи.Тако да се слажем са Пијанцем,да је ово говоркање око судија само изговор за не баш квалитетан рад на терену,ако мене питате.
Чисто да се надовежем на причу око пенала-
Засиједала је судијска комисија ФСС-е и дошли су до закључка да судија није погријешио не свирајућ пенал за Смедерево јер је поступио по инструкцији УЕФЕ за такве случајеве. Није ово од неког превеликог значаја, мада је ипак битно. Притом, колико се сјећам, у Журнал-у је наслов био нешто као "Делије опростиле", а одмах испод "Смедерево оштећено". Исто тако, колико могу да се сјетим после првог кола није било сличног наслова у Журнал-у, када смо ми оштећени. Неспорна је наша неспособност, поготово играчки, да прегазимо разноразне Спартаке и Борче са 3, 4 разлике, па да не зависимо од судија, али, баш због тога, овакве ситнице у оваквој лиги одлучују доста тога, па можда чак и титулу. Новинари су посебна прича!
Надам се да ово неће покренути опет неку причу око суђења или било шта слично, јер ми то није била намјера.
А можда сам и прекршио неко правило првим уписом...
(09-02-2011, 09:09 PM)Ултра Пг link Wrote:А можда сам и прекршио неко правило првим уписом...

Добро дошао на форум. Све је у реду и опуштено.....
Кад је већ почела прича око пенала, да додам нешто. Мене би искрено било срамота да смо нпр победили Спартак онако како су они нас победили. Не знам за друге, али таквих ствари се грозим, мислим да сам после онаквог пенала и слободњака за њих, хтео да поједем онај бетон.

И још нешто, оно у Смедереву, не бих коментарисао, али нема логике да није био пенал. Пљујте ме радите шта хоћете, али само сам објективан. Човек је на линији свог гола, стоји да је ненамерно, спречио директан погодак. Није он био код корнер линије или на неком другом месту у казненом простору већ на линији која дели поље терена и оно што се назива гол.
Искључите ТВ, укључите мозак
Пенал није досуђен зато што су такве најновије инструкције из УЕФЕ.
Пошто није постојала намера и рука није ишла према лопти, нити је била у скроз неприродном положају, судија не треба да свира пенал.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)