Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(08-26-2011, 05:58 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Тврдим да овај тим Црвене Звезде када би обукао дрес било ког клуба у Србији, испао би из лиге.

И што је најгоре, из године у годину смо све гори!
Јел ти заиста верујеш у ово што си написао?
Мислим да су све екипе скапирале како треба против нас да се игра, пресинг на задњу линију. Ми једноставно не знамо да изнесемо лопту под таквим околностима. Јако ме је заболело синоћ кад сам видео да елементарна ствар у фудбалу, пас на 4 метра, не функционише. Не знам, али плашим се да ће већ следећа утакмица на Маракани бити пред 6000 људи.
Искључите ТВ, укључите мозак
Престаните да пљујете по ЗВЕЗДИ, КАКВА ЈЕ-ТАКВА ЈЕ, НАША ЈЕ! Smile Smile Smile
(08-26-2011, 08:28 AM)luconi link Wrote:Престаните да пљујете по ЗВЕЗДИ, КАКВА ЈЕ-ТАКВА ЈЕ, НАША ЈЕ! Smile Smile Smile
Ko пљује по нашој ЗВЕЗДИ,само се износе чињенице и дају предлози јер је ово превршило сваку меру.Доводе се неквалитетни играчи који се не знају чији су а титуле нема 4 год.Јел треба да хвалимо управу,игру,успехе и пехаре КОЈИХ НЕМА.Ми смо МОБИЛИЗАЦИЈУ извели максимално а они  :-\.Неко узме 4 титуле за редом и чује се хук управа напоље а ми не смемо по некима да критикујемо игру која је СРАМОТНА.
Питао ме је неко да ли верујем у оно што сам написао!? Да, апсолутно верујем! И стојим иза тога. Ево, ако хоћеш да поновим- Овај тим Црвене Звезде када би носио дрес било ког клуба у ЈСЛ испао би из лиге!

А, не знам зашто када неко упути критику на стање у клубу одмах се схвати као пљување по Црвеној Звезди? Па, није ово време Јосипа Броза да неко нема право на своје мишљење. Мислим да смо катастрофа, да смо очај живи, да се катастрофално ради у клубу, али то не значи да ћу ја престати да долазим да бодрим клуб. Само бих волео да се неко нешто тргне и да почне да мења нешто на боље.
Из године у годину смо све гори?  ???

Хоћеш да кажеш да је већа бламажа испасти од Рена него од Славије и Слована?
Хоћеш да кажеш да су Димитријевић,Евандро,Тошић,Бајковић,Ади и Калуђеровић лошији фудбалери од Гуме,Блажића,Николе Васиљевића,Павловића,Психољуба и Субашића?
Хоћеш да кажеш да играмо лошије у Робијевој 4-3-3 него у Пижоновој 4-4-0-2 са два до три задња везна?Да не спомињем Чедомира Јаневског или Ратка Достанића...

Ок,испали смо (опет).Наишли смо на ривала који нема неко фудбалско име у Европи,али је за три класе испред нас.Морате схватити да смо од оних потенцијалних пет ривала добили најтежег!Шалке је у фази распада,боре се већ две године заредом за опстанак у Бундеслиги,па Хелсинки их је развалио у Финској!Брага је летос остала без тренера и неколико кључних играча.АЕК је можда мало бољи од нас,али свакако далеко испод Рена.О Аустрији да не причам.
Нисмо имали среће,а и ово мало шанси које смо имали нисмо искористили.Да смо искористили шансе у првом полувремену прве утакмице,имали би једно 3:0 у реваншу и онда би то била друга прича.Не можеш да одеш у Европу и даш један гол из пет шанси,и то из пенала.Не волим да спомињем комшије,али иста прича је и код њих.Имали су у два меча са Генком и Шамроком једно 20 шанси укупно и дали два гола.Не можеш тако у Европу!
Тужно је видети да и Ирци,а камоли Французи,знају да се из три шансе морају дати бар два гола.Да не спомињем то што чак и Ирци знају да је једина шанса кад играш против квалитетнијег ривала да пустиш муда до пода и гризеш колико можеш и онда јебига рођаци - или пуковник или покојник.А знате како се каже - срећа прати храбре!
(08-26-2011, 09:36 AM)MACAK link Wrote:[quote author=luconi link=topic=4007.msg93782#msg93782 date=1314347282]
Престаните да пљујете по ЗВЕЗДИ, КАКВА ЈЕ-ТАКВА ЈЕ, НАША ЈЕ! Smile Smile Smile
Ko пљује по нашој ЗВЕЗДИ,само се износе чињенице и дају предлози јер је ово превршило сваку меру.Доводе се неквалитетни играчи који се не знају чији су а титуле нема 4 год.Јел треба да хвалимо управу,игру,успехе и пехаре КОЈИХ НЕМА.Ми смо МОБИЛИЗАЦИЈУ извели максимално а они  :-\.Неко узме 4 титуле за редом и чује се хук управа напоље а ми не смемо по некима да критикујемо игру која је СРАМОТНА.
[/quote]

Неки се још нису охладили од синоћ а већ се дохватили тастатуре. Ја сам такође гледао и мучно ми је било да гледам уопште Звезду која читаво полувреме нема шут у оквир гола  Sad али ако се осврнем на другу страну на првенство које је тек почело нема разлога да кукам, нити ја нити било ко, видели смо ко колико зна, сада је на управи да дефинитивно елиминише неке играче, а на нама да им дамо безрезервну подршку као никада до сад!!! НЕМА ПРЕДАЈЕ!
Рен се прошле сезоне борио за титулу у Француској! Француска можда нема Јунајтед, Арсенал, Ливерпул, Челси, али Евертона, Ситија, Тотенхема... има колико хоћете. Рен је само један од њих. Више од испадања боли немоћ на терену, али кад мало боље размислим нама је ове сезоне приоритет титула. Па ако је освојимо лакше ћемо се пласирати у Лигу Европе, да не кажем у Лигу Шампиона. То што смо понижени од клуба из врха француске лиге не значи, да смо у толе-супер лиги просек. Штавише. Нама само треба поштено и објективно суђење до краја сезоне на свим утакмицама како нашим тако и осталим. У том смислу брате Ђука могао би ти да направиш макар једну емисију о фудбалским нерегуларностима, са посебним освртом на судијске "грешке" на нашим и на утакмицама нашег локалног ривала. Као неки вид превентивног притиска да се убудуће суди објективно.
Што се Рена и Лиге Европе тиче то је готова прича. За проливеним млеком не вреди плакати. Сад свим силама на Смедерево (читај на титулу)!
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Рен је прејак за нас, све то стоји, дебело смо уназађени у односу на европске партије од прије 7-8 година и више, а опет смо малкице напредовали у односу на протекле 2-3 године.

Договорили смо се да нећемо прозивати управу до краја сезоне, али чињеница је да је Аџић одрадио лош прелазни рок, ако не рачунамо Рамбова појачања. Ми фактички немамо кога да ставимо у везни ред кад нам се повриједи Евандро, Каду се труди али је реално лимитиран, а Чавин мали ипак нема квалитет за носиоца игре, него само за подршку, нпр. Евандру.

Даље, у екипи немамо лијевог крила, а игра се формација која захтјева лијево крило. Пашеко се поломио и умјесто да се доведе неко, Роби мора да жртвује Борху за то мјесто, а он се тамо не сналази.

Вилотић је изразито ограничен играч са лошим постављањем и без имало оне дрскости у дуелу. Он би требало да господари својим простором, а не може да добије иоле јачи дуел или скок са противничким шпицем.

Ковачевић је велико разочарење. Искрено га нисам мирисао још кад је ономад играо са Жигићем и друштвом, али сам исто тако искрено мислио да је напредовао за четири године у Француској. Напротив. Он је невјероватно бескористан играч, касни за играчима, лоше се поставља, лопту вјечито враћа назад, пуца под притиском што се видјело и у Суботици.

Комшијама је такође цркла крава што само говори да су и они лоши, али нама то не користи ако се наша игра не подигне на виши ниво. Роби поставља темеље, али проблем је што екипа и даље нема штофа за нешто боље.
[Image: 35c0qqq.gif]
Цигани,

ево да напишем неко своје мишљење и неке закључке до којих сам дошао у последње време.Прво показали смо јединство и безрезервно смо подржали играче и клуб у последње време.То је једино било исправно.Нажалост нисмо успели,то јест нокаутирани смо.Није то први пут у последњих неколико година,ајде да будемо реални последњих 20 година је тако уз повремене бљеске.Једноставно тих последњих 20 година мораш бити велики мазохиста и да волиш Звезду,но шта да радим ја друге љубави немам,и сваким даном волим је све више.

Фудбал сам по себи је одраз ситуације у једној земљи,економске,а и сваке друге.Нема јаке економије нема спонзора,нема спонзора нема пара,нема пара нема добрих играча.С друге стране нема озбиљне државе,нема поштовања закона и то отвара простор за разне мешетаре у фудбалу.Слаба држава,слаба фудбалска лига,тотално неорганизовано такмичење,које се код нас назива Супер Лига,и тако у круг.

Зашто је важно баш то такмичење,зато што је квалитет такмичења на вишем нивоу,већи број квалитетних мечева,више публике на стадиону.Видели сте и сами све како тим који је на 6. месту 6. или 7. лиге по квалитету у Европи никад лакше излази на крај са Звездом,а да не говоримо о Вадузу швајцарском друголигашу или шампиону Републике Ирске.Ово сам само искористио да бих дочарао квалитет наших ривала у овом такмичењу.Неопходна је организованија лига,и то је неки основ свега.Једноставно у оваквом такмичењу играчи не могу да напредују.Неко је у овој дискусији истакао да ми са оваквом игром убијамо у нашој лиги,што је тачно.То онда довољно говори о квалитету такмичења.

Што се тиче Звезде,ми и даље не знамо колико износи наш дуг,цифра од 20 милиона еура или који милион мање више?У првих годину дана мандата Лукића је колико толико било транспарентно пословање,у последње време чини ми се да немамо прави увид у њега.Лукић је стао на страну Аџића,и везао своју судбину за њега.Па сад да видимо који су његови резултати.Сви или 90% играча који играју код нас,а иоле су квалитетнији их је препоручио Рамбо.То јест то је уствари пословна сарадња са Фламенгом.Јел су Борха,Мезенга,Пашеко сви дошли управо из Фламенга,сем Евндра који је дошао као слободан играч.Ли Адија је препоручио Рајевац.Опет спортски директор и његова скаутска служба нису одиграли неку велику улогу него су дошли на готово.вилотић је дошао из наше лиге,Калуђеровићев уговор је 50-50 са Ранком Стојићем,читај Радом.Ту су Бајковић кога је довео Џаја,затим Ћосић,Мијаиловић из наше омладинске школе,еевентуално Лазовић је дошао,што је каква таква заслуга спортског директора.остали играчи који су доведени из ЦГ лиге греју клупу,верујем и дошли су као резултат братско-кумовских веза Аџића.Каду и Савио си играчи менаџерског клуба Роналдињовог брата,што можете да проверите,а ја који пратим бразилски фудбал то знам.Као такви су дошли у некој продаја комбинацији.Борха такође није дошао из Фламенга,него из Кашиаса до Сул,такође менаџерски тим.Просто треба направити анализу пословања спортског директора.Једини озбиљан трансфер је био Лекића за 7-8 милиона еура који је дошао на Пижоново инсистирање.

Што се тиче тренера,ја ипак мислим да у свакој кобинацији Просинечки треба да остане,јел његова кривица једино та што нема играче за ту тактику.Опет више волим да играмо нападачки и да игра има неку физиономију него да се мучимо у овој нашој лиги.На крају и Просинечког је довео Лукић,руку на срце Роберт је прихватио да тим води са играчима којима располаже и за то му треба одатати признање.Човек је успео да састави комплетну одбрану на само пар утакмица и прошле и ове сезоне,а да притом није доведен ниједан одбрамбени играч,а тражио га је.Ми сви гледамо на игру као једино што је видљиво,а ја кажем да се ни Мурињо ни Гвардиола не би баш најбоље провели са оваквим играчимма,који у тактици која форсира пас игру не може да повеже 3 паса.На крају и да освојимо титулу,шта даље?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)