Threads: 6
(08-15-2011, 01:20 PM)Red Star Forever link Wrote:у 15.минуту клинци који додају лопту су већ почели да одуговлаче и навлаче...
Што се тиче момака који су ''забушавали'' са лоптама, 2 дана пред утакмицу су добили паре од прошле године, тако да то не треба да чуди. Ил нек задржавају, ил пара нема.
Threads: 0
08-15-2011, 05:43 PM
(This post was last modified: 08-15-2011, 05:49 PM by Дебели.)
Како бре можете да лупате да је првенство решено, у првенству које није ни почело буквално, и у ком је титула неопходна и обавезна, кад је уз то и никад веће интересовање за утакмице ? Стварно, да ли се ви разумете у фудбал, и да ли знате шта су борба, пркос, инат након ових пар година без трофеја ? Срамота шта појединци пишу.
Threads: 83
08-15-2011, 05:56 PM
(This post was last modified: 08-15-2011, 05:58 PM by Red Star Forever.)
Управо тако Дебели...
Многи су овде дали себи за право да лупетају и напушавају све и свакога... Ђука колико год је писао и причао против управе ни једном једином речју није бре пљувао и надувавао те људе, и стога има моје неизмерно поштовање као неко ко не мисли као ја, па ни као већина можда, али неки други као нпр. Ултра Сепаре су на ивици да попију опасне санкције... Предлажем чак модераторима да се неки људи не одстрањују са форума већ да им се забрани писање на појединим подфорумима... Зашто? Па зато што другари ваше напушавање не даје никаквог резултата... И зато што управа која има подршку трибине, не може и не сме на тај начин да се вређа... На шта бре то личи??!
Друга ствар... Покушавамо да развијемо теме у неком нормалном правцу, па ето примећујемо неке недостатке, питамо остале за нека решења, нпр. Северов и мој упис о плану Б, када нам противник прочита игру и постави високи пресинг... Е видим баш се јавила гомила људи са знањем како то решити, али зато сви ти стручњаци су присутни да пљуну управу и да кажу да је Лукић крив што су фудбалери играли ко бабе... Ах, да заборавих да истакнем да је он такође крив и што се судије издркавају по Звезди на свакој утакмици...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Лоше смо одиграли - нема шта.
Али имам утисак да и са тако лошом игром не бисмо изгубили да се судије нису умешале. Оба Спартакова гола су постигнута "заслугом" судија. Плус што се другачије игра кад је 0:0 и активан резултат, а другачије кад губиш 2:0 и кад си свестан да си још пре утакмице "монтиран".
И пре сам рекао да ме, што се домаћих такмичења тиче, највише брине толе-фсс-заједница суперлигаша-судијска организација. Довољно је видети судијске "грешке" из првог кола...
Нашим играчима замерам мањак борбености, јер ако ми кад губимо запнемо још више, онда они морају још више. Ако ништа друго да се потуку на терену.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Да ли је судија измислио пенал? Па, јесте. Али, не смемо заборавити детаљ пре тога, а то је лудачко давање лопте од стране Бајковића ка Пиксију Ковачевићу. То не би ни почетник урадио!
Да ли је Спартак имао боље издање на терену? Несумњиво. Имали су још неколико изгледних прилика за гол.
Да ли је Звезда створила неку озбиљну шансу? Па, реални да будемо, нисмо се видели на терену.
Закључак је такав да се не можемо увек да вадимо на судије. Одиграј ти добро утакмицу, изгарај на терену, постигни гол на време, нападај, па ни судије неће онда моћи баш толико да навлаче за противника. Хајде да прво погледамо у наше двориште, па да причамо о логистици која је против нас са стране. Ми смо одиграли криминално утакмицу и то је суштински разлог нашег пораза!
Ђука, начелно се слажем са оним што си у претходном посту написао. Наша је грешка што смо дошли у ситуацију да судија реши утакмицу. Али тог судију је неко послао са тим задатком. И сад ми треба да се једемо између себе, а "спољни фактор" да решава утакмице и првенства? Ако одиграм криминално, а противник није у стању да ми "уваља" регуларан гол - то не значи да га судија треба дати. Ако сам одиграо криминално и са тако криминалном игром "заслужио" бод онда нека буде бод.
Threads: 5
08-15-2011, 07:11 PM
(This post was last modified: 08-16-2011, 08:03 AM by ултра сепаре.)
(08-15-2011, 05:43 PM)Дебели link Wrote:Стварно, да ли се ви разумете у фудбал, и да ли знате шта су борба, пркос, инат након ових пар година без трофеја ? Ово што си написао не заслужије нико од нас Делија да чује,овако нешто треба објаснити овим несрећама што играју на терену.Ако ко зна шта је борба,пркос,инат то смо управо ми на северу,који знамо да водимо клуб до победе и онда када је стварно не могуће,и останемо доследни и упорни после свега,јел нашу љубав према Звезди не може да уништи ниједна изгубљена титула,нити било какав пораз и то је у целој причи и најбитније.А свако од нас је понекад и оптимиста и песимиста,сам свестан да довољно процени ситуацију када клуб може да победи,а када да изгуби. (08-15-2011, 05:56 PM)Red Star Forever link Wrote:И зато што управа која има подршку трибине, не може и не сме на тај начин да се вређа... На шта бре то личи??! Ја ни на какав начин нисам вређао управу,само сам хтео да кажем да поједине из управе боли уво што се ми кидамо и цепамо своје грло на свакој утакмици,а камоли за беспрекорну подршку коју им пружамо.И хтео сам да скренем пажњу да управо ако им будемо овакве ствари толерисали да ће опет бити иста прича,јел једноставно ово је и више него лоша увертира пред меч који следи у четвртак.
А ако модератори сматрају да сам заслужио бан,или забрану на неким темама слободно нека то ураде.
А ја сам ово писао пре свега за Звездино боље сутра,да и сами увидимо где не иде,где шкрпи,где кочи,ако је ова сезона не дај Боже пропала,дај да се то не понови следеће године,јел управо сад је право време да се играчима,управи и комплетном руководству скрене пажња,да је ове године крајње време да се нешто уради,јел врло је опасно кад један тим неколико година узастопно не осваја титулу.
НАМА УПРАВО НАЈВИШЕ ТРЕБА ТАЈ ДУХ ЗВЕЗДАШТВА И НА ТЕРЕНУ,И У УПРАВИ,да схвате сви шта је црвена звезда и за какав клуб играју.
Четници Север
Threads: 5
И само још нешто хоћу да додам да се ја уопште нисам предао нити потонуо,и да моју љубав према Звезди,не може да уништи ниједан пораз и ниједна изгубљена титула,и као увек са својим другарима ћу ићи на север и бодрити Звезду из све снаге и цепати грло,пре свега зато што је она Црвена Звезда која се воли,за коју се живи,и то ћу пре свега ове сезоне радити само због Звезде,јел и сами смо објаснили у Суботици ко је Звезда.Ови играчи,и оваква управа за мене нису Црвена Звезда.
СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА
Четници Север
Threads: 38
(08-15-2011, 06:58 PM)Делиград link Wrote:Али тог судију је неко послао са тим задатком. И сад ми треба да се једемо између себе, а "спољни фактор" да решава утакмице и првенства?
Ух, што волим што морам да се 3 дана пред овако важну утакмицу прегањем око Толета и осталих педера и сецикеса, ал' шта ћеш кад ми ђаво не да мира! Јел имаш ти неки конкретан доказ да је судија Богдановић на утакмицу Спартак - Црвена звезда послат са задатком? Ако ти имаш сазнања, онда је логично да су га пре утакмице имали и људи из клуба. Зашто у том случају нису тражили његово изузеће? Па онда да се тражи изузеће Мажића, Јованетића, Пере, Мике, Жике, Лазе, па све док се не нађе неко ко ће да свира фаул за Звезду чим се противник дрзне да пређе центар. Некад сам се смејао гробарима какве су плачипичке били и увек кривили друге за своје поразе, а сад чуду не могу да се начудим шта све морам да прочитам овде после сваког Звездиног пораза.
@ ултра сепаре
Још једном да прочитам да је сезона завршена, избунарићу нешто из Правилника да ти по томе дам трећу искључујућу!
Пијанац, доказе немам али да ли ти мислиш да су судијске "грешке" у првом колу толе-супер лиге случајне? Спартак је постигао оба гола након "судијских грешака". Имају снимци и све се лепо види. О црвеном картону да ни не говорим. На страну то што се, од кад су толе-воле и "екипа" преузели ФСС најбезобразније гура наш локални ривал, док се ми најбезобразније спутавамо. Ја намерно синоћ ништа нисам писао, чекао сам да преноћи. После свега, ако противник победи уз такве судијске "грешке" зашто је проблем рећи да смо покрадени?
|