Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Коначно фудбал на Маракани. Оно је заиста била фантазија и сви заслужујемо да уживамо у том спектаклу, али не смијемо да спавамо на ловорикама. Нека ова "седмица" буде само подстицај да се тако гази до титуле! А зашто да не, могао би и тај Рен да прође као бос по трњу.
[Image: 35c0qqq.gif]
Једну ствар бих истакао апропо замене домаћинстава. Иако ми приватно оваква варијанта мање одговара, са спортске стране сам изузентно задовољан што прву утакмицу играмо код куће. Ево и зашто. У фудбалу је прошло оно време кад је предност била да се реванш игра код куће. Од како се услед модернизације ове игре улога тренера и његове тактике максимално увећала, добили смо то да се у првој утакмици игра фудбал, док се у реваншу тактизира на основу резултата из прве. Најсвежији пример је реванш полуфинала Купа прошле сезоне кад се противнички тренер обрукао тактиком и пука срећа га је спасила испадања, а вероватно и посла. Друго, ми и даље немамо тим који може квалитетом да се носи са оваквим ривалима као што је Рен и онда морамо да их хватамо ''на буку''. А боље је буку са трибина правити на 0:0, него рецимо на 1:3. Док противник провали шта га је снашло ми већ можемо да имамо солидну предност. А ево шта од Делија очекују тренер Просинечки и неки бивши фудбалери:

http://www.zurnal.rs/2011/08/07/prosinec...index.html

http://www.crvenazvezdafk.com/src/biseva...ontent.htm

http://www.crvenazvezdafk.com/src/vujadi...ontent.htm

Ми знамо шта нам је чинити, а ако их понесемо као и прошлог четвртка реванш би Рен могао да чека са доста главобоље!
[Image: 2yxixqg.jpg]

[Image: 2akjjh2.jpg]
[Image: 35c0qqq.gif]
Колико је овај Ђука био у праву,тек сам се сад уверио.
Ево већ 5 година за редом прво коло увек иста прича,и већ на самом почетки заостајемо за Партизаном,а сви знамо колико нам сваки бод у односу над Партизаном значи,јел на дербију се увек проведемо ко боси по трњу,ваљда нам је то сад и нека традиција,па колико видим ове пичке на терену је доста чувају :o.Можда ће те ме сви критиковати због овога што ћу сад написати,али браћо верујте ми да је већ сад све готово,управо на самом старту шампионата ми смо запечатили судбину,и још једном за џабе дали Партизану титулу :oАко поштено сагледамо ствари и поштено резонујемо цео меч,овде нема никаквог Толетовог удела,и нико нам јуче за пораз није био крив,осим ових манекена на терену.Као прво пенал је био регуларан,имате снимак па се и сами уверите ,а што се тиче слободњака јасно се види да је Димитријевић стартовао на лопту,а не на играча,али то наравно не мења ствари :-[,јел је и више него јасно да смо заслужено изгубили,и да стварно више да сводимо кривицу на Тола,на ФСС,кад је у питању ова утакмица не води никуда :-[
Шта се то заправо јуче десило,и шта је овај Просинечки радио цело лето,и шта овај Лукић урадио за 3 године,и овај Аџић ??? ??? ???
Што каже Ђука оптимизма и вере у успех у овој сезони никад мање,после оваквог старта,је врло и више него јасно осим тога што смо на старту изгубуили титулу,да против Рена,стварно не треба очекивати ништа осим горког пораза.
Сад ћу вам и објаснити што.
Као прво ове пичке на терену,после оваквог пораза да ли могу добро да одиграју против рена ???Да ли могу да врате себи самопоуздање ???Да ли могу да преболе овај пораз ???
Уосталом целу управу и играче заболе курац и за Звезду и за нас мученике који своју младост остависмо на трибинама,надајући се да им то нешто значи.Те њихове изјаве да боље играју пред пуном мараканом,су само изговори,колико је заправо јуче људи у Суботици навијало за Звезду,а колико за Спартак,скоро ко да су играли на домаћем терену.Али реално не може да се виси на сплаву до 7 ујутру и после тога да се игра фудбал,то тако не иде :-[
Већ рекох титула изгубљена на самом страту,а сви занмо колико нам сваки бод значи да би били први,а нашта је све Толе и Партизан спреман да уради како би освојио титулу,па се сами запитајте да ли је то сад изводљиво да будемо први ???
После свега овога ја немам никакав оптмизам и наду.
Само би још једном хтео да се захвалим овим пичкама на терену што нас сваке године овако обрадују и што мисле пуно на свој клуб.
Четници Север
(08-05-2011, 12:53 PM)ултра сепаре link Wrote:Ма браћо Срби,опуштено и мојне да страхујемо,славна времена се враћају и подсећа ме све на оне добре старе дане.
тако да по мени ТРЕБА ЕВРОПА ДА СЕ НАС ПЛАШИ А НЕ МИ ЊЕ. ;D

Чекај човече мало.Мишљења ти се јако брзо мењају,час делујеш као највећи оптимиста после лепе вечери са маракане и пун утисака напишеш онако нешто,а после једног пораза и срамне игре си најавећи могући песимиста!

Са неким стварима из твог уписа се слажем,и да је 3 бода у овој лиги велика предност,и да данас спортиста није спортиста,већ су то млади искомплексирани сплавари, али се не слажем са тобом да смо изгубили титулу,и да сви требамо сад лепо да се предамо на сва три фронта.

Црвеној звезди у овим тренуцима нисмо потребни такви,ни играчи,ни управа,ни навијачи.Ломи се много тога ове сезоне.Мишења сам да борба за титулу ове године није само борба за трофеј и улазак у квалификација за лигу шамипна,већ је прекретница ко ће бити лидер у држави у наредним годинама.

ја титулу нисам дао партизану,нисам се предао рену,нити опростио од трофеја у купу.Желим све од тога,верујем и даље оном лепом четвртку од пре неку недељу,и баш ме боли уво да ли играч осећа према дресу исто што и ја,од њега ћу тражити да гине,псоваћу му мајку кад се не бори и тако га гурати да ми оствари сан!
”ултра сепаре”

- давно смо закључили да нећемо да псујемо при уписима.
- неколико си пута написао да је већ у првом колу шампионата изгубљена титула што је прилично инфантилно са твоје стране. У првом колу не може да се изгуби титула али може многима да буде јасно шта евентулано може да се деси и наговештава доста тога.
- Дизање тензије пред Рен нам у овом моменту стварно није потребно.
- Смањи доживљај са ”молим” и ”запрепашћеним” знацима јер ми све игра по екрану.

Ствар је јасна: очајна игра, статични играчи који као да су по 3 кила гвожђа имали у ногама, хаос у одбрани, Калуђер после малог прекида наставио са ”Евро” промашајима, игра растрзана и нервозна без 3 тачна паса што су руку на срце играчи Спартака постигли тако што су правили константан притисак на нашу задњу линију, Његуш је тактички тотално срушио нашу назови ”игру”....
Нико нам јуче није крив за оно бламирање у Суботици осим нас самих. Пенал јесте или није.... постаје не битно у овом моменту.....
Ултра Сепаре:
Ја стварно не разумем неке који су после прве несавладане препреке одмах спремни да пуцају... И то из свих оружја!

Прво, пенал није био! Једино ако су се променила правила па се шеснаестерцем рачуна и метар-два изван истог...
Друго, да си био у Суботици, а надам се да јеси, само ниси видео, у 15.минуту клинци који додају лопту су већ почели да одуговлаче и навлаче...
Треће, стоји да су фудбалери одиграли лоше, имали лош дан или шта већ...

Али исто тако стоји да ми сви, па и управа (не)свесно вршимо невероватан притисак на њих да је ово МОРАЊЕ, живот или смрт и да сад или никад морају да освоје првенство и све што се да освојити! Нуде им се огормне паре за пролазак у ЛЕ, еуфорија око стадиона се осећа и километрима у круг...

Полако људи, боље је да смо се сад на почетку разбили о ледину и спустили мало на земљу... Да видимо где нам је место, а не да након једне одличне утакмице помислимо да и Барселону можемо да накантамо! Не може ништа преко ноћи... И та Барселона је годинама форсирала систем док није дао резултате... А и годинама су школовали и доводили играче док се не склопе коцкице... И то важи за сваки клуб данас! Па и најбогатији као што видите, иако могу да доведу све најбоље што шутира лопту на овој планети, не могу одмах да освајају трофеје!

п.с. Оно што ја могу да приметим, а брат Север је већ споменуо... Његуш је својом тактиком спречио да се развије игра коју форсира Роби, то је урадио и тренер Вентспилса у Летонији... Има ли Роби одговор на то? Неки план Б? Е то још нисмо видели... Јер, ако немамо играче који могу да спроведу у дело оно што тренер тражи, а у овом случају недостајали су они који би то можда могли, сам тренер мора нешто да мења у игри.. При том не мисим на промену у смислу увођење 16-годишњака и заваравање да он може да преокрене 0:2, већ промену тактике, прилагођавање тренутним условима на терену и томе слично... Да не испадне да ја нешто пљујем Робија, просто би волео да у тој његовој визији постоји и тај план Б... Као кад у кошарци противнички тим крене да игра зону па покушате да је разбијете шутевима из даљине... Зна се решење и у фудбалу за тај проблем, само је питање да ли га Роби примењује или пак играчи нису били способни да на терену претворе у дела његове инструкције...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(08-15-2011, 12:55 PM)Бораћо link Wrote:[quote author=ултра сепаре link=topic=4007.msg93383#msg93383 date=1312548804]
Ма браћо Срби,опуштено и мојне да страхујемо,славна времена се враћају и подсећа ме све на оне добре старе дане.
тако да по мени ТРЕБА ЕВРОПА ДА СЕ НАС ПЛАШИ А НЕ МИ ЊЕ. ;D

Чекај човече мало.Мишљења ти се јако брзо мењају,час делујеш као највећи оптимиста после лепе вечери са маракане и пун утисака напишеш онако нешто,а после једног пораза и срамне игре си најавећи могући песимиста!

Са неким стварима из твог уписа се слажем,и да је 3 бода у овој лиги велика предност,и да данас спортиста није спортиста,већ су то млади искомплексирани сплавари, али се не слажем са тобом да смо изгубили титулу,и да сви требамо сад лепо да се предамо на сва три фронта.

Црвеној звезди у овим тренуцима нисмо потребни такви,ни играчи,ни управа,ни навијачи.Ломи се много тога ове сезоне.Мишења сам да борба за титулу ове године није само борба за трофеј и улазак у квалификација за лигу шамипна,већ је прекретница ко ће бити лидер у држави у наредним годинама.

ја титулу нисам дао партизану,нисам се предао рену,нити опростио од трофеја у купу.Желим све од тога,верујем и даље оном лепом четвртку од пре неку недељу,и баш ме боли уво да ли играч осећа према дресу исто што и ја,од њега ћу тражити да гине,псоваћу му мајку кад се не бори и тако га гурати да ми оствари сан!
[/quote]
Признајем мишљење након јучерањег меча ми се променило и 1000 посто сам убеђен да смо већ јуче пети пут за редом изгубили титулу,јел као прво сви знамо прошле године како је Толе наместио против Спартака Партизану,нама свирали офсајд код чистог гола против офке,па се сви овде лепо саберите колико због тога значи нпр предност од 3 бода у односу на Гробаре,кад то сад да стигнемо ???
А видим сад против рена сте велики оптимисти,па ви мислите да нама добра игра пада са небеса.Губимо од Спартака,а хоћемо да уђемо у лигу Европе.Ови клубови у Србији су равни мудима,и велика је срамота да се деси да било који од њих не победимо,већ вечити дерби је нека друга прича,па ту је све могуће.
Било како било ја после овога не могу да будем оптимиста,јел ово је још једна пропала сезона,а ми ако будемо и даље толерисали овим кретенима на терену,Аџићу,Лукићу и целој управи,од овог клуба ће остати само име и лепа сећања на прошла времена.
Четници Север
После онакве срамне игре од јуче, кривити судије за пораз је неозбиљно. Примимо гол из Новог сада, па после причамо како није требао да свира прекид. Ма дајте бре... Да нису тако дали голове, та два гола би дали и другачије, јер су нас буквално згазили.

Ја ипак не бих био толики песимиста, а ноторна је глупост да је првенство решено! Сматрам да је ово био лош дан, јер превасходно психички нису били спремни за ову утакмицу. Одиграли су је на ловорикама од прошле, као и пуни еуфорије пред следећу, тако је Спартак био ''ставка'' о којој су вероватно најмање размишљали. Убеђен сам да ће у четвртак, ношени пуним стадионом, приказати сасвим једну другачију Црвену звезду.
Не сме се одмах потонути, то се слажем и мора се имати вере да можемо до краја до трофеја. Али, чињеница је да у оваквој лиги, па и са оваквим тимом, то је помало немогућа мисија. Надам се да је ово био само лош дан нашег тима, али и даље стојим при ономе што сам написао да ово нису играчи који могу ишта озбиљније да учине и да је ово тим склепан са ко'ца и конопца. Оно што се објективно плашим, то је хаос у самом клубу, што је заиста реална опасност.
У сваком случају, сви на Рен, да искидамо глас, а они на терену да се не манекенишу, него да играју!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)