Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Надам се да смо сачували муницију за следећу и најбитнију европску утакмицу у сезони! Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Izvor: SC

Plasmn u Ligu Evrope će kroz plej-of tražiti 76 ekipa među kojima su i Partizan i Crvena zvezda. Žreb će biti obavljen u petak u 13 časova u sedištu UEFA u Nionu. Crno-beli će ipak biti među nosiocima pošto je Palermo eliminisan i naš šampion je "upao" kao poslednji nosilac, dok crveno-beli neće biti među povlašćenima.

Uz Partizan, među nosiocima su i Sevilja, Roma, Totenhem, PSV, Atletiko Madrid, Sporting, Braga, Šalke, Dinamo Kijev, Panatinaikos, Rendžers, Spartak Moskva, Pari Sen Žermen, AZ Alkmar, Anderleht, Fulam, Seltik, Bešiktaš, Hapoel Tel Aviv, Metalist, Standard, Briž, AEK, Sparta Prag, Steaua, Atletik Bilbao, Lacio, Dinamo Bukurešt, Salcburg, Rozenborg, Lokomotiva Moskva, PAOK, Birmingem, Stouk, Ren, Austrija i Rapid Bukurešt.

Njihovi potencijalni protivnici su, uz Crvenu zvezdu, još i Tun, Jang Bojs, Rabotnički, Spartak Trnava, Nacional, Hanover, Gaz Metan, AEK Larnaka, Sošo, Dnjepar, Trabzon, Bursa, Gimaraeš, Helsingborg, Karpati, CSKA Sofija, Vorskla, Vasluj, Rid, Sion, Alanija, Alesund, Liteks, Omonija, Slask, Harts, Nordsjeland, Legija, Olimpijakos Volos, Slovan Bratislava, Maribor, Helsinki, Ekranas, Zestafoni, Makabi Tel Aviv, Šamrok Rovers i Dinamo Tbilisi.

Ово што сам подебљао, су екипе с којима можемо да играмо.

Стоук и Рен би могли да прођемо уз мало среће.

Спарта (чешка школа нам не одговара-све чешке екипе су избациле нас, стоку, војводину а сад и Сарајево), Металист (увек далеко догурају у уефа купу), Руска школа, и њих треба избећи по сваку цену наравно и ове звучне екипе као шалке нпр.

Видећемо сутра.. Smile
Ренџерс нам је остао дужан, а није нешто нарочито. И Енглези нам леже па би и Фулам могао пасти на Маракани.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Браво Звездо! много лепих ствари вечерас у нашој кући,нема шта. Међутим уколико се на било који начин препустимо хвалоспевима...не би ваљало.

Ко би шта би,још 10так сати,па ћемо знати,нема потребе није временски далеко па да се износе жеље и слично.али моје мишљење да уз неких 4-5 тимова које би волео да избегнемо са свим осталима можемо да играмо,без обзира што су и ти остали на први поглед велики залогај.
Жеље су једно, а реалност и могућности нешто сасвим друго... Око 2 сата најкасније, требало би да сазнамо име противника... Оно што је најбитније, то је да дефинитивно почињу коцкице да се слажу и да многи који дуго нису гледали Звезду уживо, а таквих је синоћ било на Маракани, кажу да је ово сан снова... Игра коју прижељкују годинама, ефикасност коју нисмо имали годинама, играчи који играју као играчи најбољих европских екипа...

Не верујем да смо се испуцали, па Звезда овако игра цело пролеће, додуше неки играчи су нови, а неки су напредовали неколико светлосних година, нпр. Лазовић! Једино што пролетос никако да нам уђе лопта у гол онолико пута колико смо ми то желели... И поред шанси које су ишле као на траци, голгетери никако да се прославе... Надам се да су најзад прорадили и да нас тек чекају голеаде и голеаде...

У суштини, кога год добијемо, са добром и одговорном игром можемо даље, сигурно!

п.с. Кизо, гледао сам и Стоук и Фулам у првим утакмицама против 'рвата... Замало да изгубе и једни и други, тако да енглези нису ништа посебно... Ми треба да избегнемо оне који знају да играју фудбал, који играју игру коју је Звезда приказала синоћ... А то су шпанци и холанђани... Ове остале, ако мислимо да уђемо у ЛЕ, ми морамо све да победимо! Такође, Паок мислим да не треба да нам буде жеља... Зашто? Па бојим се да од тог гостовања не би било ништа... То је рат у најави! Превише тензија, буке, а никаква корист...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Потенцијални противници су:

Брага,
Шалке,
Стандард Лијеж,
АЕК,
Рен,
Аустрија Беч.

Ал би нам легле ове бечлије...уф
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Аустрију би могли да накантамо и још да нас оде пуно. Они су једва прошли Војводину пре 2 године.

Рен и АЕК су одлични што се тиче гостовања, опет би нас било пуно.

Исто мислим за Шалке. Избећи њих, Белгијанце, и Брагу по сваку цену. Али какве смо курате среће мислим да ћемо извући Шалке.

П.с. Каже ми сад један наш гастос да је Шалке доста слабија екипа него прошле сезоне, и да је тренер у свађи са неким играчима. И да су играли изнад својих могућности против Интера.
Шалке јесте слабији,отишли су им пар добрих играча,али то су Немци,избећи их по сваку цену макар и украсти куглицу са њиховим именом.Брагу исто би ваљало не извући.

Волео би Аустрију,уф.
(08-05-2011, 07:55 AM)KizaLion link Wrote:Али какве смо курате среће мислим да ћемо извући Шалке.

кизо баксузе!  Big Grin
Све похвеле за залагање играча у синоћној утакмици,од Бајка преко ТОШИЋА  Smile,Кадуа,Борхе,Калуђера...ал врхунац је мали Филип Јанковић.Тако се бори за свој клуб а не као код Пижона 1 или 2:0 и бункер.Кад иде ГАЗИ,браво Роби.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)