Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(07-23-2011, 04:22 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Ево, мени је драго да ви толико верујете у ову екипу. Искрен да будем, ја не верујем ни мрву једину у овај тим.

(07-23-2011, 04:22 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Наравно, сваку утакмицу ћу ићи, бодрићу тим, грло ћу цепати, последње паре издвајати да их било где гледам, али никада у животу нисам био скептик као пред ову сезону.

Како можеш подржавати нешто у шта не верујеш ?!?!

Како можеш ширити позитивну енергију коју екипа треба са трибина ако си песимиста ?!?!

Вера и нада умиру када и људи умру, када Звезде нестане - значи; НИКАДА !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
јели жреб за треће коло квалификација за ЛЕ сада у петак или следеће недеље :-\
И крв тече моја црвено белих боја

И моя кровь течет красного и белого цветов

Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα

And my blood runs red and white colors
(07-25-2011, 07:23 PM)Православље link Wrote:јели жреб за треће коло квалификација за ЛЕ сада у петак или следеће недеље :-\

Жреб је 5.августа...

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa...r2011.html

И још једном за све, потенцијални противници, датуми одигравања, све има на овом сајту:

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa...l2011.html
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Не може човек ни на годишњи одмор да оде а да у клубу, а самим тим и овде на форуму, не буде неки пичвајз!?  ??? Санкције које су уделили остали чланови администрације су заведене, а и додате су неке са моје стране. Нека сви који су писали на последње 3 стране прелистају то штиво да виде да ли су и како санкционисани.

За увреду другом кориснику да је гробар, само због неслагања у размишљању ћу овде јавно предложити моментални БАН! Са остатком администрацијe ћу у најскоријем року видети да ли мој предлог подржавају. Такве ствари су НЕДОПУСТИВЕ!
Требало је имати стомак и гледати ово мучење. Неко ће рећи победи се у зубе не гледа, ок, али овако се побеђује једном у 20 утакмица. Били смо немоћни на средини терена, толико непрецизних пасова, без воље у појединим тренуцима, нема притиска, на њихове играче, фали високи и скочан одбрамбени играч (ми их имамо 3 али околности су такве да не дозвољавају да играју).

Оптимиста сам, верујем у то да ћемо их самлести на Маракани и да је ово само лош дан.

Навијање, свака част, песма није стала ниједног тренутка.
Искључите ТВ, укључите мозак
Прва текма, шта друго рећи.

Каду изненађујуће добар.  Гдје нам је одбрана?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Ове пролазимо, мада кад помислим на скоро испадање Војводине након лоше игре и победе 2-0 у гостима, стрепећу и у реваншу. Такво време дошло  :-\ Знам да ми и Војводина као клубови нисмо за поређење, али долазимо из исте лиге, из исте државе, из исте приче... За нешто даље и више не смем ни да помислим. Једино ако се форма напрасно не подигне за 15-20 дана.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Пусти Војводину... Нису ту чиста посла... Бати се више исплатило да намести утакмицу и узме кинту, него да има трошкове око гостовања у Израелу, па дочекивања исте екипе, која је реално јача од њих...

Што се нас тиче, једино вредно помена од јуче је победа... Све остало за заборав... И добро је што тако причају и тренер и председник клуба... Свесни су да је било лоше! А мислим да су такође свесни да од овога лошије не може... Шта је разлог томе, не треба ни да улазимо превише и да трошимо енергију... Све снаге, њихове а и наше треба усмерити на велику подршку са трибина у реваншу, како би игра била неупоредиво боља, ефикаснија и обаћавајућа пред наредна искушења!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(07-29-2011, 07:11 AM)Red Star Forever link Wrote:Свесни су да је било лоше! А мислим да су такође свесни да од овога лошије не може... Шта је разлог томе, не треба ни да улазимо превише и да трошимо енергију... Све снаге, њихове а и наше треба усмерити на велику подршку са трибина у реваншу, како би игра била неупоредиво боља, ефикаснија и обаћавајућа пред наредна искушења!

Проћи ћемо ове на Маракани, али шта ће бити после кад нам дође нека озбиљна екипа бога питај....
...прасе се не тови пред Божић а и нема са чим.Домаћин се опет зајебао,погрешио шта ће да сеје и ово што је посејао одабрао лоше зрно па ће род највероватније да подбаци.Преварио изгледа Задругу и ове сезоне.Већ је почео да кука и пребацује одговорност на све друге осим себе.Реално и банка му није дала пара као што се надао за боље семе ал га највише закопавају дата обећања.Ипак сачекаће га Задруга још мало иначе мотка има да ради опасно.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)