Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(07-18-2011, 10:04 AM)KizaLion link Wrote:Који год документ да донесе из Гане, може се тиме обрисати гузица. Чим слети на "Теслу" правац ВМА или Торлак да се установи јел имао маларију или курцобољу. На основу тога треба повући даљње потезе.

Роби НЕ рачуна на њега! ствар је јасна.
И крв тече моја црвено белих боја

И моя кровь течет красного и белого цветов

Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα

And my blood runs red and white colors
Али Аџић и управа рачунају.

Некада је Џаја знао стати иза тренера и на страну што су то били играчи калибра о коме ови данашњи могу само да сањају, а данас раздор и неспособност долазе из саме управе.

Quote:- Ади стиже, мислим да ће се брзо прикључити екипи. Ако оправда изостанак, с обзиром да је било речи да је имао лакшу болест, сигурно ћемо рачунати на њега.

www.zurnal.rs/2011/07/18/azic-uverava-dovescemo-stopera-racunamo-i-na-adija

Ово му је друга изјава овог типа за 24 сата. Оно факат је да човјек више не зна шта ради па се хвата за послиједњу сламку, јер без Адија тешко да би успио. Наћи два одлична играча у тренутку када се отварају утакмице у европским такмичењима... Зато се и хвата за Адија, да би се прикрила очигледна неспособност.

Једина срећа у овој ситуацији је што смо извукли левате па се купује вријеме. Није добро, није нипошто добро. Овако не раде озбиљни клубови.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
СЕВЕР ЕДИТ: Овом поруком је прекршена тачка број 6 Правилника под-форума ''Терен''.

Када схватите да ништа не доприносите нагађањем и постављањем линкова новина којима једноставно не треба веровати, онда ће се вероватно доћи и брже и сигурније до праве истине. Да не говорим о томе да Кафе НЕЋЕ служити за постављање новинарских патки и ширења дезинформација од корисника сајта.

Пијанац: Санкција је ЖУТИ КАРТОН
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
(07-18-2011, 08:12 PM)херцеговац link Wrote:te]
Једина срећа у овој ситуацији је што смо извукли левате па се купује вријеме. Није добро, није нипошто добро. Овако не раде озбиљни клубови.

Не бих се ја превише уздао у то (болд).У овим утакмицама све ће да зависи од наше екипе али ваљда се сви сјећамо како је кад центаршут из корнера у првом минуту уђе у гол (Либерец), кад капитен скрене лопту у своју мрежу (Слован), кад гробарима дамо гол форе такође у првих пар минута...Да су стопут левати искористиће ако их потцјенимо, превише је тога било у блиској прошлости да бисмо било кога потцјењивали..
А због тога што се слажем са остатком цитираног дијела и јесте ме нервоза ухватила.
Ево, пошто ми је Ред Стар рекао да овде пишем о стању у клубу, морам да изнесем одређене утиске.

Ово што се ради са тимом је трагикомично. Просинечки пред почетак сезоне, на недељу дана пред утакмицу квалификација за ЛЕ, мртав 'ладан изјављује како ће можда играти и без штопера и како је у фудбалу све могуће. То значи само једно, да током целих припрема није рађено ама баш ништа на тактици, да је све чиста импровизација и да он недељу дана пред почетак првенства нема уопште визију ко ће да му игра. Мислим да се ми налазимо у агонији, али, допуштам да ме сами играчи на терену демантују. Мада, оно што смо довели као "појачања" на све ми делује осим на појачања. Моје лично мишљење је да смо ми слабији у односу на претходну сезону, а дао бих све да нисам управу. Клуб који на почетку каже да нема пара за појачања, нема шта да тражи у било ком озбиљнијем такмичењу, па ни у оваквој несрећној нашој лиги. Волео бих да се о овоме развије дискусија, јер има много теза о којима би могли да причамо.
Вентспилс - Солигорск 3-2 (1-0)

надамо се да ће наша Звезда позитивним резултатом доћи у Београд,а да ће овде бити спектакл и  пролаз Звезде у следећу рунду где нам долазе јако озбиљне екипе.
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Пијанац: Овом поруком је прекршана тачка 2. Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ОПОМЕНА!
http://www.crvenazvezdafk.com/crvena-zve...ontent.htm

4:0

Само толико о томе...
А, то је за неку похвалу када победиш сопствену филијалу коју су иначе током прошле сезоне преслишавали готово сви београдски зонаши? Невероватно чиме се ми хвалимо. То је нешто што мора да буде рутина и да се гледа као на сасвим нормалну ствар.
Вечерас сам гледао Данди Јунајтер- Сласк. Било је 3:2 и Сласк је прошао даље. Знате ли ви колико су ти просечни клубови из Шкотске и Пољске испред нас? Миљама и миљама. Дај Боже да прођемо овај Вентспилс. Уопште се не ради о лошој екипи, чисто да знате.
Aјде не с..и више!

Администрација: Иване, вређање није дозвољено, нек модератори одлуче да ли је ово за неку врсту опомене или санкције!

Пијанац: Овом поруком је прекршена тачка 2. Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ЖУТИ КАРТОН!
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)