Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Пикси прво па мушко ,одма пенал направио  ;D
Jeдна је Србија!
Оном судији требају наочале. Какав црни пенал, Пикси је однео лопту па онда играч пао преко њега !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Поздрав,

Дуго пратим овај форум али никад нисам зелео да писем.
Био сам на обе текме па цу из прве руке да вам пренесем.

Прва текма није била бас на неком нивоу,једна ствар је сто се види да су играцима теске ноге а друго ствар је да је противник играо гори бункер него сто смо навикли у насој лиги,знаци убили су насе играце од батина на терену и имао сам осецај да играју сви испред голмана као зид без пролаза.
Немој да ме схватите погресно да браним насе момке али ко је играо фудбал зна да је теско играти са некима на терену ко нема апсолутно никакав систем у игри.
Највеца стета по мене је ПАСЕКО,за кратко време које је провео на терену видело се да је вансериски играц и мислим да таквог играце нисмо дуго имали  >Sad!
Тврдим ако се врати психицки јак на пролеце да це бити ЗВЕР!

Утакмица против МАТЕРСБУРГА је била много боља него просла,стварали смо лепе сансе али опед доста фали да поправе до 28 јула и мислим да су на правом путу када буду одиграли првих једанест јер Просинецки јос доста комбинује и то се видело у другом полувремену када су играли мали мицко и савио стопера  Wink!
Један велики плус је НЕНАД КОВАЦЕВИЦ,одмах цим је усао уклопијо се у игри као да никад није одлазијо из звезде,невероватно колико це нам знацити,одговорно тврдим да је боље од ИСАХА 100 пута и нису били ђабе заинтересовани клубови из немацке.
Хвала му сто је досао ипак у звезди и није му зинуло за паре,нека га само среца прати да се не повреди и сигуран сам да це управо он добијати највисе питке на терену!
Мали Филип је добијо сансу и стварно је вундеркинд,све из прве је играо и мислим да за 2 године или мозда 3 има да носи звезду.
Такође мислим да це Лазовиц еџплодирати ове сезоне ако га пусти као данас да игра на крило,одлицан је био.
Весовиц за њиме мнго заостаје јер је и данас много мрсијо и нема центар сут за сада,као сто видите на снимку није могао ни да сутне ка голу него је висе лицело на пас до противницког голмана.
Највисе ме разоцарао нови нападац и мислим да се неце наиграти,бо мени Славко Перовиц нпр је много бољи од њега тренутно.

Ето толико од мене за сада...

Пс:Из блиских извора сам цуо да ЛУКОВИЦ има огромну зељу да дође у Звезду али да се цека договор насег и њиховог клуба.
Данас смо добили неки нижеразредни тим са 9:0 Перовић дао 4 комада.Играо је и Филип Јанковић и постигао први гол за први тим.Углавном су играли неки играчи који нису стандардни и то целу утакмицу.А други део тима је тренирао на помоћном терену.
Jeдна је Србија!
Црвена Звезда - Словачко 1:0 (0:0)

Мезенга 66'

http://www.crvenazvezdafk.com/crvena-zve...ontent.htm
Жреб за Лигу Уефа је данас или сутра?
Сутра 15.07 у Ниону жреб за треће коло квалификација од кога наш клуб почиње европско такмичење.

Прва утакмица се игра 28.7.2011 а реванш 04.08.2011 године.
Потенцијални противници...

TPS Turku (FIN)/KVC Westerlo (BEL)
FC Shakhtyor Soligorsk (BLR)/FK Ventspils (LVA)
Kecskeméti TE (HUN)/FC Aktobe (KAZ)
Floriana FC (MLT)/AEK Larnaca FC (CYP)
Strřmsgodset IF (NOR)

Ал' би легла ова Мађарска... Smile
Где нађе ово Фрактура? Не могу никако да се снађем на УЕФА сајту.

НАШАО!  ;D

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/new...50609.html
Лаганезе ово пролазимо.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)