Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Отаџбински рат
Снимак који би свако требао да погледа, па нека се запита зашто нас свет мрзи, и кога смо ми то послали у хаг.

[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Све ово спада у пропагандно-психолошки рат за који су они били далеко спремнији од нас. Зато су и овај војни део брз проблема онда добили.
Зато ми испадамо злочинци у туђим очима, јер смо тај ПП рат изгубили.
Најтрагичније је што код нас нико о томе није водио рачуна.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Још трагичније је што ни сад нико не води рачуна, већ нас и даље само закопавају, и поред толико доказа.
Reply
(03-18-2010, 05:11 PM)дрвосеча link Wrote: [Image: hro-General.jpg]

Оно о чему сам ја већ писао овде, као своја запажања из времена почетка Отаџбинског рата 1990-их.
Драго ми је да је генерал Владо Трифуновић успео да баци љагу са себе. Жао ми је што му је и син преминуо.
Читав циркус се направио, и то важи само за бивше социјалистичке земље у Европи да се овако дегенерично понашају према својим официрима.

Мало сам пречешљао ову тему о Отаџбинском рату и налетех на упис о овом назови генералу Трифуновићу. Мислим да овкав издајник  не заслужује да стоји на теми где се помињу славни српски генерали попут Милана Тепића, Ратка Младића и где се пише о осталим војсковођама који су стали у одбрану српског народа.
Кокеза лопове !!!
Reply
Зависи како гледаш Кука на те ствари.
Прича генерала Трифуновића недвосмислено показује да се ради о издаји државе СФРЈ, и њених народа, по тада важећем Уставу.
Неко из врха Генералштаба је хтео очигледно да са тим војницима и официрима који су радили и служили у СР Хрватској и СР Словенији, да направи некакав филм, односно жалопојку, пошто они буду заробљени од стране паравојних формација.

Можда генерал Трифуновић није био војнички способан као мајор Милан Тепић, али сигурно јесте био издан од својих надређених, заједно са својим војницима. Тачније начињена му је неправда... Јер се дотична господа из београдске Немањине улице сетила "Трифуновићевог одбијања наређења" тек 1993. године, што ће рећи 2 године након свега.
Они су на тај начин хтели да се оперу своје одговорности за то повлачње ЈНА из СР Словеније и СР Хрватске?!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Quote:Дураковић забранио Љиљани Булатовић улазак у Сребреницу
http://www.kurir-info.rs/vesti/durakovic...100333.php
Reply
(11-16-2010, 10:44 PM)Red Star Forever link Wrote: Црвени војвода... Спрдња... Срамота! Шта су све радили... Свуда се гузио и у свакој чорби је био мирођија, хвала Богу па је покојни Војвода Ђујић на време видео с ким има посла и рашчинио га!

Сасвим случајно постоји на јутјубу и видео снимак о томе.

Ево га.

Quote:Снимак је скинут са интернета, али истинит, пише и страница па је слободно и посетите. Војслав Шешељ није војвода више...
1. Јер му је Ђујић одузео титулу због издаје круне.
2. Јер никад није био за Краљевину Србију.

Све су то биле лажи и чућете у снимку ко му је био "друг" и пријатељ за кога је радио Шешељ! Само да се зна истина! Доста је лагања овог народа више!

СЧП се претворио у СРС и Шеки одједном заволео Слобу! ха ха ха... Све је то смишљено радио и сад су четници злочинци, тако макар мисли свет. Равногорци су најплеменитији у српском роду, и сам Чича Дража је био већи демократа од њих, они и не знају шта та реч (демократа) значи јер комунисти то и не могу да знају!

Монархија је спас за србију! С вером у Бога за Краља и Отаџбину!

Посетите сајт www.mangup.net, има ту још видео материјала и још много истине прикривене од комуниста!
Reply
(07-11-2011, 01:15 PM)дрвосеча link Wrote: [quote author=Red Star Forever link=topic=3705.msg86160#msg86160 date=1289947475]Црвени војвода... Спрдња... Срамота! Шта су све радили... Свуда се гузио и у свакој чорби је био мирођија, хвала Богу па је покојни Војвода Ђујић на време видео с ким има посла и рашчинио га!

Сасвим случајно постоји на јутјубу и видео снимак о томе.

Ево га.

Quote:Снимак је скинут са интернета, али истинит, пише и страница па је слободно и посетите. Војслав Шешељ није војвода више...
1. Јер му је Ђујић одузео титулу због издаје круне.
2. Јер никад није био за Краљевину Србију.

Све су то биле лажи и чућете у снимку ко му је био "друг" и пријатељ за кога је радио Шешељ! Само да се зна истина! Доста је лагања овог народа више!

СЧП се претворио у СРС и Шеки одједном заволео Слобу! ха ха ха... Све је то смишљено радио и сад су четници злочинци, тако макар мисли свет. Равногорци су најплеменитији у српском роду, и сам Чича Дража је био већи демократа од њих, они и не знају шта та реч (демократа) значи јер комунисти то и не могу да знају!

Монархија је спас за србију! С вером у Бога за Краља и Отаџбину!

Посетите сајт www.mangup.net, има ту још видео материјала и још много истине прикривене од комуниста!
[/quote]

Снимак је смијешан као виц, у реду снимци и слике, али текст што је стављао овај што га је направио је урнебесан...  ;D

Иначе морам само да станем у одбрану Шешеља, и одмах да нагласим нити сам члан СРС-а, нити симпатизер, нити на било који начин повезан са том или неком "братском" организацијом! Са професионалног становиштва, цјенећи његово енормно знање, звање и струку морам да кажем да тај човјек, да није ушао у политику, или да није заузео став о Великој Србији, односно да се понио као многи што су се понијели, данас би сигурно био у својој струци у рангу са Пупином у његовој...мада морам рећи, иако нема пуно научно.- истраживачког и чисто стручног рада, да овим 9 година маестралног обарања суђења довољно говоре о компентенцијама...Морам да вам кажем да називање др Шешеља "црвеним војводом" никако не може да се уради  ни на који начин, јер је то човјек који је лежао у црвеним, нео- црвеним , а сада и капиталистичким казаматима, тако да мислим да ипак то није уреду! О Драгану, којег је Шешељ напао, нећу да причам, да се не сладе они који не би требали, ко зна неке ствари, зна због чега то нећу да урадим! О узимању титуле војводе, нисам компентентан у потпуности да причам, али само ћу рећи да није све баш црно- бијело... Професора др В. Шешеља изузетно цијеним, првенствено са професионалног становишта, и тек сам по доласку у Хаг и његовом почињању одбране која улази у уџбенике, у ствари схватио колика је то величина од правника...у животу имао је грешака, некада можда и погазио шта је рекао, али то је политика, сви гријеше, па и он није имун на то!

И да , дрвосеча брате, ти што ме знаш орасположити не зна нико, овај снимак са проглашењем у војводу сам гледао негдје, некада давно и заборавих гдје, и онда видим овдје да си га нашао! Свака част, што ти одрадиш и нађеш, нико не може  ;D
Reply
Хм... Чича не знам шта да ти кажем.
Ја лично не волим Шешеља, никада ми није био симпатичан. А рећићу ти зашто. Он јесте образован, и начитан што би рекли, више него било који други политичар задњих 20 година на политичкој естради Србије. То је уреду. Међутим, његови наступи, изјаве које је имао последње две деценије, поготово с почетка рата су нам више нашкодиле него агресија паравојски Хрватске, Словеније и муслимана. Зашто?
Већ сам то овде и писао... ради се о пропагандно-психолошком рату против Срба који траје скоро 30 година. Јер вести које је западна машинерија уперила против нас су биле такве да нас представи лошим људима, кољачима, вампирима, неандерталцима.
Његове изјаве с почетка рата су биле управо такве како ће "Хрватима вадити срце зарђалом кашиком, како ће их томпсонима стрељати, како ће им вратити Јасеновац..." и сл. И светски медији само то преносе (исто тако и за Жељка Ражнатовића Аркана)... На тај начин он је нама учинио медвеђу услугу! Додатни проблем су његове јединице, практично паравојне формације. Уместо да је радио на томе да се направи јединствена српска војска, са јединственом командом, он је направио себи приватну војску, где се није знало ни ко пије ни ко плаћа. Знало се само да и сам српски народ на ратишту није волео да их види, исто као и друге паравојне формације, јер су многе наше породице завили у црно.
Он се поносио српством на сваком кораку... међутим, обичан човек то није могао све да похвата, и провали да је он тај који је радио против нас. Јер туђу децу је слао у рат, који је унапред био изгубљен, јер су нам у политичком руковадству 1990-1992. седели све сами издајници и шпијуни ЦИА.

Прво је заједно са Слободаном Милошевићем правио неке договоре, и сарадњну... затим га 1995. након Бљеска и Олује, називао највећим издајником Срба, да би само 2 године касније 1997. године направио са њиме коалицију на републичком нивоу за "спас Космета"... Прави коалицију са издајником?! :o Па онда је и он издајник!!! Космет је наравно изгубљен 1999. и званично, иако је то почело још деценијама раније.

Хоћу ти рећи да се он увек гурао и гузио да брани Србе и Српство, а где год да нас је он, или њему слични бранили, тамо нас нема више!!! :-\ Сада прича приче у Хагу... које веруј ми не занимају ме превише. Знам да нам Хаг није наклоњен, да је то политички диригован Суд.
Он лично није ратник, нити је икада осетио шта значи бити у рову, по врелом сунцу, или хладној киши, цичој зими. Није могуће да није знао све оне муљавине које су његови људи радили преко Дрине, или на Космету. То је био начин финансирања његове странке.

Ово горе све не пишем као симпатизер неке странке, већ као разочарани националиста-патриота, чија су национална осећања злоупотребљена, управо преко Шешеља, и њему сличних. Они су заправо ти, који контролишу националисте, и "представљају их".

И управу је Војвода Ђујић, што га је рашчинио... Шешељ никада није био монархиста, он се још 1987. године у некој својој књизи залагао за Југославију али без круне. Чудно ми је како је то Ђујићу промакло.
Четнички војвода значи пре свега бити монархиста, а Шешељ то никада није био. Он је хтео да он седне на престол, и да буде нови "друг тито". :-[
Reply
Дрвосеча немам исто мишљење о овој ствари, тј. о Шешељу... Иако он има много мана и можда погрешних корака, по мом мишљењу није тако као што ти говориш.. али нећу да улазим у дискусију поводом овога... човјек који је толико лежао у завторима због свог мишљења, толико образован, промућуран, рјечит и интелигентан...не заслужује да га тако пљујемо... Историја ће да покаже како је шта било...а ништа није црно- бијело...

А препоручујем ти да погледаш коју његову епизоду у Хагу, бар да ти покаже српску надмоћ, тј. човјек који је завршио континентално право, англосаксоне учи њихово англосаксонско (иако нисте истомишљеници, погледај бар да се насмијеш идиотизму странаца)  ;D
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)