Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Ја уопште данима не могу да сконтам ко је уопште могао и како да закаже меч са трећелигашким аматерским клубом и пусти први тим да им ломе ноге, много се неозбиљно ради... :-\
На сваком припремама се одигра против неког трећелигаша, ниша ново.
Да си погледао снимак видео би да старт није био дивљачки. Таквих стартова има на свакој утакмици, једноставно потрефио се незгодан положај и оде нога.
хоће ли доћи нека замена за Пашека... или... је то то што се тиче трансфера
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Фудбалери Црвене звезде од среде 6. јула налазе се у новој бази за припреме у Аустрији. Црвено-бели су у раним јутарњим часовима из околине Беча прешли у добро познату бању Бад Тацмандорф, хотел "Авита". Изабраници Роберта Просинечког ту ће остати све до 18. јула када следи повратак у Београд.

Црвенa звездa ће у петак 8. јула одиграти други меч на припремама у Аустрији. Противник је аустријски прволигаш Матерсбург, а утакмица се игра у Унтершицену од 18,30 часова.

Три дана касније црвено-бели ће снаге одмерити са једним аустријским трeћелигашем, такође у Унтершицену али од 17,00 часова.

Већ 13. јула на програму је нови меч. Овога пута ривал је из Чешке иако носи име ФК Словачко, а утакмица се игра поново у Унтершицену у 17,00 часова.

Последњи меч заказан је за 16. јул. Противник је израелски прволигаш Аштод, а утакмица се игра од 18,00 часова у Нојкирхену.

Пренето са званичног сајта http://www.crvenazvezdafk.com
Четници Север
Гледам слике на званичном сајту и једна ствар ми апсолутно није јасна. Шта тражи овај Бинић још увек код нас? Оно што му је отац био био је, међутим, овај није ни очева заноктица.
Искључите ТВ, укључите мозак
Добили смо Матерсбург 2:0

http://www.crvenazvezdafk.com/matersburg...ontent.htm

Добро је да смо почели да дајемо голове, нема везе која фаза припрема је или који је противник. Ипак је то био кључни проблем у последње време.
А прилику да заигра је добио и Филип Јанковић.  Wink
[Image: 35c0qqq.gif]
Да ли преноси нека кућа текме?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

извештај са утакмице
Нешто лепше од овог дебија малог Филипа Јанковића ће само бити деби на некој званичној утакмици... Много се радујем младим играчима које стварамо, камо среће да их је све више и да стасавају уз праве странце, које мислим да тренутно имамо и уз искусне повратнике, типа Пикси Ковачевић... Идемо, резултат је небитан, битно је да је тренер задовољан игром... Мислим да се свесно темпира форма за квалификације за ЛЕ...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)