Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
Ја нпр сам у последњих неколико сезона више псовао Јевтића него све гробаре, судије, политичаре и мајке заједно.. шта знам .. ја би платио да оде!
Ово сад постаје крајње неозбиљно шта се ради са довођењем играча. На сва звона је најављиван Шћеповић, па ни он не долази. Пашеко, који је за џабе доведен, поломи ногу, а онда се сетимо неког типа у Динаму из Кијева који би могао да буде његова замена. Је л неко гледао тог играча? Како се то доводе играчи у Црвену Звезду? Који је критеријум за њихово довођење? Чак читам изјаву Ивана Аџића да ће отићи опет у Бразил да нађе замену за Пашека. Па, где то има? Играч се снима недељама, месецима... А, ово, заиста личи на чисту импровизацију!
Мислим да би замена Шћеповић за Јевтића била одлична за нас..

Јевтић је остао МНОГО тога дужан,а мислим да је овај Шћеповић велики таленат,а кад су могли да добију шансу Баркос и остали може и он ;D
Бразил и Бразил ко да само тамо играју фудбал.Немаш нападача убаци дете из омладинске школе,дај му шансу и сигурно је бољи од Јефте.Аџо кажи напокон НЕМАМО ПАРЕ а не замајавање са Бразилцима овим и оним.
(07-05-2011, 01:24 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Ово сад постаје крајње неозбиљно шта се ради са довођењем играча. На сва звона је најављиван Шћеповић, па ни он не долази. Пашеко, који је за џабе доведен, поломи ногу, а онда се сетимо неког типа у Динаму из Кијева који би могао да буде његова замена. Је л неко гледао тог играча? Како се то доводе играчи у Црвену Звезду? Који је критеријум за њихово довођење? Чак читам изјаву Ивана Аџића да ће отићи опет у Бразил да нађе замену за Пашека. Па, где то има? Играч се снима недељама, месецима... А, ово, заиста личи на чисту импровизацију!
Полако бре човече.
Јел ти знаш да нико није гледао тог играча из Динама? Нису га тек тако измислили, неко им га је препоручио. Ко зна да ли ће он да дође, више играча је у оптицају.
Траже га Брага и Бенфика, тако да сигурно није нека овца.
Критеријум по ком Звезда доводи играче је да за мало новца доведеш доброг играча.
Каква импровизација, кад играчи долазе на Рамбову препоруку. Човек је сто година у Бразилу, тако да одлично познаје ситуацију тамо. Поред њега ту је и његов буразер који је менаџер и има много бољи увид у играче него што би имали ми да смо гледали одређеног играча у преносима.
Они тачно знају који играч је проблематичан, који није, који колико вреди...а и показао је како захваљујући свом утицају играчи код нас долазе за сићу. До сад нас није зајебао, тако да нема потребе да сумњамо у њега.

(07-05-2011, 08:49 PM)MACAK link Wrote:Бразил и Бразил ко да само тамо играју фудбал.Немаш нападача убаци дете из омладинске школе,дај му шансу и сигурно је бољи од Јефте.Аџо кажи напокон НЕМАМО ПАРЕ а не замајавање са Бразилцима овим и оним.
Који је то играч из омладинске сигурно бољи од Јевтића, а да игра на његовој позицији?
(07-05-2011, 01:24 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Ово сад постаје крајње неозбиљно шта се ради са довођењем играча. На сва звона је најављиван Шћеповић, па ни он не долази. Пашеко, који је за џабе доведен, поломи ногу, а онда се сетимо неког типа у Динаму из Кијева који би могао да буде његова замена. Је л неко гледао тог играча? Како се то доводе играчи у Црвену Звезду? Који је критеријум за њихово довођење? Чак читам изјаву Ивана Аџића да ће отићи опет у Бразил да нађе замену за Пашека. Па, где то има? Играч се снима недељама, месецима... А, ово, заиста личи на чисту импровизацију!

Па снимали су Пашека месецима, и велике наде полагали у њега, ал' деси се овакав баксуз и шта сад да раде..да оставе то место левог крила упражњено наредну сезону, па да наредних месеци снимају потенцијална појачања или да покушају нешто сад уз помоћ Рамба да искомбинују. Може им се свашта приговорити, штопер кога никако да доведемо, нападач који је непоуздан, голман гробар, али ово не...једноставно виша сила.

Е сад мене једна ствар копка. Видим овде се провлачи теза што су најављивали ово, што су најављивали оно, кад се сад испоставља да нема пара? Мене занима шта су то рекли и најављивали...Мислим да свима и даље стоји у подсвести она измишљотина гробарског смећа Блиц коју су пласирали одмах по завршетку сезоне да Гаспром даје 12 милиона, плус долазе у тандему Југа и Џаја, колико је то глупо и бесмислено говори и чињеница коју и врабци на грани знају, да Џаја не може ништа да обавља док је под поступком. Не њих то није било брига, већ су то пласирали како би звешдашкој јавности подгрејали лажну наду и дигли апетите, и самим тим набацили притисак на људе које воде клуб.
http://www.zurnal.rs/2011/07/06/lukovic-...index.html
Колико видим овај Луковић се још дуго неће вратити у Звезду.

http://www.zurnal.rs/2011/07/05/briz-zve...index.html
На крају ништа од доласка Шћеповића.

После ове 2 неуспеле акције,моје лично мишљење је да ми није баш толико жао што неће доћи Шћеповић,јел и не знам баш нешто много о његовим играчким способностима,а што се тиче Луковића свакако да ми није свеједно што неће доћи,јел стварно мислим да на левом беку је то право решење,таман би мало покрио и ову старну на којој је Пашеко требао да игра.Али било како било ја мислим да после ова два неуспешна трансфера долазак Драгутиновић је све извеснији.

http://www.zurnal.rs/2011/07/06/jevtic-o...index.html
Јевтић би требао да потпише на 3 године уговор у Кини.
Четници Север
(07-06-2011, 09:00 AM)ултра сепаре link Wrote:http://www.zurnal.rs/2011/07/06/lukovic-...index.html
Колико видим овај Луковић се још дуго неће вратити у Звезду.

После ове 2 неуспеле акције....

Мислим да је прича о доласку Луковића исфорсирана од стране новинара и не вјерујем да је била озбиљно разматрана код нас из објективних разлога.Такође, мало ми боде уши овај израз "2 неуспјеле акције..".Превише ми вјерујемо свему што пише на различитим сајтовима и у штампи па на крају дежурног кривца налазимо у нашој управи а да често нема разлога за такво нешто.
Око недоласка Шћеповића круже разне приче, али у принципу ми је драго што неће доћи, јер не видим потребу за толиком гробаријом у нашој екипи. Како ствари стоје, Калуђер сад сигурно остаје. Јевтић је запалио, Шћеповић је отпао, а Роби је већ истакао да овај има предност у односу на Мезенгу.
[Image: 35c0qqq.gif]
Звездаш,
убеђен сам да тог типа нико није гледао! И то је чиста измишљотина из Весићеве кухиње да тог лика траже наводно Бенфика и Брага. Па, тај се није наиграо ни у Кијеву, а не да га тражи једна Бенфика. То је ноторна лаж!
Што се тиче Рамбових препорука, искрено жалосно је што се базирамо само на његове препоруке. Он нам шаље играче по принципу "колико пара, толико музике". Углавном су то неки полутани, дивљи играчи, али, ето, колико толико за нашу лигу да испуне минималне критеријуме. Више пута сам питао овде- шта бисмо да није Рамба? Одакле би онда доводили играче??? Ако ћемо се ми свести искључиво на Рамбове препоруке, а да немамо сопствену скаут службу, онда јадна на мајка. Зато сам убеђен да је ово чиста импровизација.

Forum Jump:

Users browsing this thread: