Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
(06-30-2011, 12:26 PM)Мобилисан link Wrote:Ако ће да решета и да даје голове и ако ће да се бори као лав за Звезду и за Делије, баш ме заболе ко му је у срцу.

Ако ће за Звезду и да се бори због пара и због сопственог напретка, за Делије Бога ми неће, јер Делија није, него је нешто друго. А шта мислите како се данас осећа један фудбалер који се ложи на Делије, Вујадин Савић, коме је јесенас овај гробош на припремама младе репрезентације испред носа махао картама за ЛШ?

(06-30-2011, 02:30 PM)ултра сепаре link Wrote:уосталом када видим колико је наших игарача кроз историју играло за Партизан,ваљда и ми имамо право који пут да направимо такав преступ.

Није ствар у томе да ли имамо права то да урадимо, него да ли је то исправно! Зашто ми морамо да прогутамо сваку провокацију са њихове стране и да покупимо сваку штроку коју су они замислили? Такво наше понашање само њима иде на воденицу, јер је штрока њихов терен! И у кошарци смо све ситне глупости понављали за њима и ево где су они, а где смо ми!

Спортски гледано, ово је један од генијалнијих потеза нашег директора. Доводи се играч на позајмицу и тиме тера играч под уговором, Калуђеровић. А квалитет овог што долази је за сада мањи од овог што губи место. Па мајку му јебем, зар није логичније да се пусти играч под уговором да проба да да 20 голова у сезони и после тапне за озбиљнију цифру? Овако он одлази за сићу, јер није потребан, а овог разигравамо за Белгијанце.
Какав бре Шћеповић, какав Димитријевић, они су одрастали уз партизан, и нећу да сутра кад да гол трчи ка Северу, и кења како му је то био сан. Уместо да су пустили клинце, Стојковића и остале, они доводе ове да се овде чупају, а од којих се нећемо леба најести, ни у новчаном, ни у играчком смислу.
браво Лукићу још једно испуњено обећање у Звезди звездаши!

То ако ће да се бори као лав и даје голове онда ништа остало није битно,то онда можемо да применимо и на шиптаре,хрвате,педере и било кога другог.
А да макар ми доводимо неко име па да се каже јебига квалитет неоспоран шта ћеш,они доводе гробаре из треће лиге и доводе на позајмицу човека,страшно... Сваким даном све више и више цела ова прича око нашег клуба ми иде страшно на живце,срам их било.
Мени стварно постаје све мање јасно о чему ви овде пишете... Хипотетишете из дана у дан, понављате се иако сте гомилу пута били упозорени! Кад дечко дође у Звезду, ако уопште и дође, онда расправљајте о свему што сте полемисали у претходних 10 уписа, овако стварно не видим смисао...

Иако сам Ултра Сепаре-а пре неки дан опоменуо за неке ствари, одушевио ме уписом у коме је лепо објаснио свима да ми од ове управе не можемо да очекујемо Месија и Инијесту, и да нам не требају скупи играчи које не можемо да плаћамо, а неки и даље врте главом, сумњају, а тренер каже да је задовољан! Ја стварно не разумем неке људе... Дајте мало стпрљења да видимо где смо, какви смо, како играмо, па онда коментаришите да ли је прелазни рок, који узгред још није завршен, лош...

Дакле, никоме се претерано не свиђа Шћеповић, ал дај да то буде званично да би имало смисла писати о томе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
ја сам превасходно мислио на дотичног голмана из треће лиге,синоћ сам видео како се на свом приватном профилу на дан потписивања уговора са Звездом окарактерисао и декларисао јавно као гробар. Јутро није ни свануло ето и приче око доласка Шћеповића,скупило се. А притом продајемо једног од бољих играча и као замену доводимо некога на позајмицу од годину дана који је неколико пута лошији и притом је партизаново дете,значи проста математика.
Слажем се да је просто и јасно... Искрен да будем, немам ФБ, па ни могућност да гледам профиле других људи па ни дотичног голмана... Али сам одлично упознат како та свињарија функционише... Јел то сигурно његов профил? Иако јесте, да ли га само он користи? Ако све и јесте тако, не сумњам да ће бити упозорен, пре свега од људи из клуба да такво понашање не може да се толерише...

Својевремено је Џаја промовисао једну врсту појачања којом ме довођење Кировског подсетило на то... Наиме, доводио је играче који су сјајно играли против Звезде, као и потенцијална појачања неких наших ривала... Наравно, иако су то све били добри играчи, у Звезди се нису наиграли, али боље да су ту, него да нам сметају на путу ка освајању трофеја  Wink Дакле, не верујем да ће се овај момак, без обзира на своје навијачко опредељење, наиграти код нас...

Елем, да завршим, кад буде званично у неком већем друштву или пред камерама јавно изнео свој став о томе, и ако тај став буде другачији од онога који је "прихватљив", буди сигуран да како буде стао на гол, тако ће га убрзо и напустити, јер му звездашка публика то неће опростити... А да не причамо тек о реакцији Севера... И на крају, не верујем да је управа свесно знајући те податке довела таквог играча!

Што се тиче Шћеповића, као што и ти кажеш, све је то још увек "прича око доалска"... Кад буде званично, причаћемо... А АК99 нико не тера... Ако добијемо добре паре за њега, наравно да га треба пустити, у супротном никако! А колико су неки његови битни голови потврдили да је добар играч, толико су га неки зицер промашаји промовисали у солидног, тј. оног каквих је на тржишту и превише...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Добро,слажем се,мада видим да је Просинечки већ отворено причао о Шћеповићу и да је сам Шћеповић потврдио да долази.
Није поента дал ће играти или неће,да ли ће бити добар или лош,поента је да Звезда апсолутно нема потребу за таквим људима,поготово ако узме у обзир да кад је Лукић долазио константно једно време причао причу о томе Звезда звездашима. Ја не би доводио играча који има истетовиран грб партизана или који иде на утакмице партизана па да је Буфон у питању,али ајд можда ја грешим негде.

Што се Калуђера тиче апсолутно је политика клуба да га што пре продају,а за њега ће добити неку цркавицу док ће већи део отићи Стојићу,да није тако не би га они нуткали около после реално слабије полусезоне собзиром да има потенцијал и да врло лако може да постане нападач убица и самим тим да постоји вероватноћа да за 6 месеци или годину дана га продају за далеко веће паре.То је неко моје виђење ситуације а видећемо још.
(06-30-2011, 07:54 PM)Skrimo link Wrote:Ја не би доводио играча који има истетовиран грб партизана или који иде на утакмице партизана па да је Буфон у питању,али ајд можда ја грешим негде.

Ијуууу, па ко је рекао да би??! Далеко било! Дакле не грешиш, то се подразумева! Само сам упозоравао да прича иде у погрешном правцу, Кировски до краја не проверена прича, Шћеповић још увек није код нас...

А за Калуђеровића, још једном, волео би да остане само да би показао да уме боље, јер његови промашаји су нас коштали титуле... Неко је раније споменуо нашу децу, па искрено не би ја сада уопште размишљао о неким Шћеповићима и сличним... Имамо талентоване нападаче у свим млађим категоријама, имамо Јевтића који је тип нападача као АК99, имамо Перовића који је наше дете, који гине за сваку лопту на терену... Ако се доводи нападач, мора да буде бољи од свих постојећих, за копље!
ма не,нисам ни мислио на тебе,него на клуб,да људи из клуба морају да пазе на такве ствари,да се информишу,распитају итд
По мени би било много добро решење ако се врати Ковачевић,а Исах оде у Розенборг,не могу да кажем да је Исах толико лош,али није баш био најстабилнији играч,по мени је Ковачевић добре решење,јел видело се да нам на појединим мечевима фале ти искусни тридестетогодишњаци.Ипак је човек играо у Француској лиги,а то је много јаче у однсоу на наш фудбал тако да мислим ако дође да ће бити праворешење,као задњи везни играч.

Пијанац: Писана порука нека остане, а за извор санкционишемо по тачки 6 Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ЖУТИ КАРТОН!
Четници Север

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)