Threads: 18
(06-27-2011, 12:06 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:..Али, шта сада да радимо? Хоћемо ли стално да кукамо шта раде гробари да нам то буде неки алиби? Ако је то тако, па што онда играмо лигу? Хајде да нешто учинимо да им такву логистику победимо. Зато и пишем све ово, да бисмо пробали заједно да нешто учинимо. Тврдим, када би Звезда имала екипу која сваком противнику без проблема може да напуни мрежу, онда ни судије не помажу. Дај ти противнику три комада, развали га играчки, па да видиш да ни судија не помаже. Е, ја се плашим да ми немамо такву екипу.
А, ово за дуговања ниси у праву. Зато ти и тражим линк. Само су на почетку када су ушли у клуб изнели податак колика су договања и рекли су нам да ће нас стално о томе обавештавати, али до данас ниједном нису изнели прецизан податак са чиме тренутно располаже Црвена Звезда. Пракса озбиљних клубова је да се то изнесе на клупском сајту и то ставку по ставку како би сви навијачи могли да буду упознати за приходима клуба, расходима, дуговањима... Такође, то би и пред Скупштину клуба требало изнети. То твоје "кукање" је у ствари ЈЕДИНИ ВИД ОТПОРА ОВИМ ОЛОШИМА ИЗ ФСС а...само да знаш!И тај твој речник"кукање" је и настао код њих у кући.Када се наш клуб жали за неке најнормалније ствари и скандалозна суђења...онда то друга страна изврне на "кукање".И чим видим да ти причаш тим речником,одмах знам на којој си страни и да тражиш ману свему!Наш клуб је кукао и кукао...и на крају се изборио макар да цела јавност увиди шта ови раде!Да смо ћутали "џентлменски" као прошле управе...они би нас јебали докле год могу!И зато ја скидам капу овој управи која је лимитораног утицаја и снаге...која је кренула у борбу која није тако једноставна!Теорије завере су једно...а реалне ствари које сви виде друго!И за такве ствари се увек треба жалити и дизати прашину!И то не би назвао никад више кукањем,већ јединим начином борбе против олоша!
И опет ти понављам...нико,укључујући и пратизан...нема тим да може да се прошета кроз нашу лигу.Таква су времена јеби га...прошла је 91. година.
Што се тиче транспарентности и поређења са барселоном и манчестером...ја мислим да нас ти зајебаваш овде мало а?
Threads: 0
Ујка Вања, ако мислиш да је писање онаквих саопштења начин борбе против мафије у ФСС, нисам сигуран. Мора да се пронађе неки бољи метод.
Што се тиче тога на чијој сам страни, одмах ћу ти рећи, искључиво сам на страни Црвене Звезде. Извини ако и напишем нешто против потеза ове управе, јер ми се чини да могу много боље да раде. ФСС је легло криминала и безобразлука, али мора нешто више да се учини од обичне констатације таквог стања. Мора јавност да се анимира. Да се крене у ширу и смисленију акцију против лоповлука. Ако причамо о реалним стварима, реално је да у ФСС седи мафија, али је исто тако реално да ми на ЈНА нисмо дали гол не памти се од када.
А што се тиче транспарентности, не знам зашто мислиш да зајебавам. Па, то што сам предложио је нешто скроз нормално у свету. Сви клубови то раде. Мислим да би такав потез садашње управе био пун погодак.
Threads: 19
(06-27-2011, 12:47 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Лепо је што је то Лукић рекао у интервју, али се то све стави на сајт и ставку по ставку се представи. Тако то раде у Реалу, тако у Барселони, Манчестеру и сваком другом озбиљном клубу. Овако, ако само треснеш цифру, ко то може да зна да ли је тачно или није. Још додатно ствараш сумњу. Чему то? Фино, извештај финансијски да се презентује јавности, Скупштини клуба и на сајт да се стави. Е, тако се то ради.
A реци ми ово друже водитељу...
Да ли би Барса могла да осваја своје трофеје, и са својим ванземаљцима од играча да их мафија краљевског клуба гази?! Да ради на њиховом уништењу?!
Јувентус је то радио у Италији 20 година, па су их једва провали... и нешто казнили. Сада су опет у Серији А.
Реал и Барса су нешто друго. Ми смо тек од скоро усвојили тај модел који они имају. Србија није Шпанија, нити има толико моћне спонзпоре. Око нашег клуба се мотају разни "менаџери" и муфљузи који би да на разне начине окористе се од Звезде?! >  И по мени је то највећи проблем нашег клуба! Да је среће да их се решимо, и да клуб може да се врати на стазе старе славе.
Имаш овде на Пивници тему, доста озбиљну, о Калчополи, везано за мафијашење у нашем фудбалу (спорту). Па прочитај, не било ти заповеђено.
Што се играча тиче... мени није битна цена некога, није то теле па сада да идемо на сточну пијацу. Код играча је битна његова игра, поготово тимска. Мора моћи да се уклопи у тим, јер тежина фудбала и јесте у томе да 11 мозгова на терену мора да размишља као један.
А за извештаје се такође не слажем да буде све на изволите, ко деколте... Брале, извештај треба да се презентује ономе ко плаћа чланарину клубу навијача ЦЗ, односно сви ми са трибине, односно стадиона. Што кажу момци, ови са армијског пашњака никада нису ништа живо презентовали, а нама се гледа у тањир. Ја би више волео да њих неко притисне око њихових извештаја... А не да нас друг Ђурић подје*ава...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Дрвосеча, ево нека буде да се само члановима презентује. Ја уредно плаћам чланарину, желим да знам извештај о финансијском стању у Црвеној Звезди. Слажем се са тим. Ево, нека буде и тако. Потписујем.
Барса је могла да осваја трофеје и глупо је поређење наше лиге и шпанске. Слажем се ја да је партизан повлашћен, да игра рекреативне утакмице, да се ни не озноје на мечу, да судије стоје иза њих... Све је то тачно. Али је тачно и да улете у ЛШ, а ми не можемо ни у ЛЕ! Андерлехт, јебига, нису могли баш да наместе, а ми смо испали од Слована.
Поента приче је у томе да ми ојачамо. И друштвено, и играчки и да имамо бре негде неки ауторитет. О томе се ради. Надам се да се сада разумемо?
Threads: 19
Уредно и ја плаћам чланарину и хоћу да знам све те податке, да не би неко злоупотребљавао моју љубав према ЦЗ.
Само што нећу да те податке видим јавно на нету, већ када одем на Маркану могу то да погледам.
Партизан је себи створио своју мрежу људи, који раде за њега, неких 10-15 година уназад у медијима, ФСС, полицији, судству... односно државном апарату, таман толико да их нико не притиска, нити проверава, то је проблем целог нашег фудбала, у крајњој линији и нашег друштва.
А ово га пролазак у ЛЕ и нешто више, то сам ти већ рекао горе шта је проблем... разни мешетари који преко нас хоће да продају своје играче... Јер није исто ако неки играч иде у иностранство као играч ЦЗ, или као играч Спартака из Суботице. Тога се треба решавати.
Њихова ЛШ нема никаву вредност, сем што сами себе теше да су нешто направили, и што им храни сујету... јер када погледаш и те уласке у ЛШ, како су остваривали... преко кога? Преко Њукасла 2003. године, који је тада играо лоше, катастрофално, цела сезона 2003-2004 им је била лоша. А гробари су имали 3 ремија и 3 пораза.
Прошло лето су опет ушли у ЛШ преко Андерлехта који је у још очајнијем стању него онда Њукасл, имали су 6 мечева, 6 пораза у ЛШ! Врећа за пуњење 13:2 им је била гол разлика?!
Криво ми је још што је управа ФК Војводине пристала на све те малверзације у Купу Србије. А могли смо онда заједно да их раскринкамо.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Па, брате, ти и ја се сложисмо у свему. Све ово што си написао је апсолутно тачно.
А гробарска ЛШ вреди 10 милиона евра, а признаћеш да то добро дође сваком клубу у Србији. Они иначе немају никакав други интерес да се боре за то и њихов једини, животни циљ, је да имају више титула од Звезде. Они сањају то. Са тим се буде и са тим лежу у кревет. На нашу жалост примакли су се на две титуле разлике.
06-27-2011, 03:06 PM
(This post was last modified: 06-27-2011, 03:10 PM by Ujka Vanja.)
Ти као да си са марса пао?Није ми јасно како не сабереш шта се све дешавало нашем клубу задњих 3-4 године и какав је однос био према њему!?И како су наш клуб водили они који су б или ту за то време!Па није ни чудо што не можемо нигде да уђемо јер су нас дотле довели!!!Што држава,што они који су били на челу нашег клуба...а опет су радили за туђе интересе који су можда баш и били такви да се наш клуб што више дестабилизује!!!
И ти у свему томе гледаш на партизан иза кога стоје сви живи људи који воде ову земљу...па трагедија би била да не уђу у лигу шампиона са овом врстом помоћи коју они имају!!!
Поредиш нешто што није за поређење и нереално гледаш на ствари...пошто те знам,капирам да ниси злонамеран али мораш да водиш рачуна шта пљујеш и кога хвалиш!
Поредиш Звезду са барселоном и манчестером...то је толико нереално да може да нам дође главе такво размишљање!Пре 30 година смо могли да се поредимо са њима...са 20 исто...али после тога је нереално то радити и треба знати где се налазиш за почетак...да би могао да кренеш да напредујеш!Ако и даље мислимо да смо у друштву барселоне и манчестера...ми смо онда у курцу дебелом!
Ујка Вања, не пљујем никог, не хвалим никог. Само ми је жеља да клуб боље ради. Не кажем, имам сумњу у људе који су некада водили кошарку, па је довели до овде где је сада, а сада су ушли у фудбалски клуб. Извини, али кога змија уједе и гуштера се плаши. Сложићеш се са тим?
Ја не поредим Звезду са Манчестером, јер то је ван памети. Само кажем да може да усвоји нешто што је позитивно у том Манчестеру, а то је да се финансијски извештај презентује јавности, или макар члановима клуба. Шта је лоше у томе?
Још једна ствар је веома важна. Слажемо се сви да је наша лига нерегуларна и да је 90 % намештена у корист партизана. Поставља се питање- па, што онда играмо ту лигу? Зашто дајемо легитимитет тој лиги? Ако у то коло уђеш, онда играј до краја, јер си пре старта пристао на таква идиотска правила. Ако се не слажеш, па онда заоштри став. Ето можда неког решења.
(06-27-2011, 03:18 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Само кажем да може да усвоји нешто што је позитивно у том Манчестеру, а то је да се финансијски извештај презентује јавности, или макар члановима клуба. Шта је лоше у томе? Ништа ту није лоше,али ово је Србија(пропала земља)...а оно је енглеска(једна од пар држава које воде свет)....ето само је ту разлика и нигде другде!!!
(06-27-2011, 03:18 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Поставља се питање- па, што онда играмо ту лигу? Зашто дајемо легитимитет тој лиги? Ако у то коло уђеш, онда играј до краја, јер си пре старта пристао на таква идиотска правила. Ако се не слажеш, па онда заоштри став. Ето можда неког решења. Па најбоље још да нас отерају у трећу лигу кад иступимо из такмичења...и то на најрегуларнији начин!Сигуран сам да,када будемо у тој позицији,нећемо је пропустити...али чини ми се да наш клуб и људи који га воде нису тренутно у тој позицији...да иступају из лиге,јер је друга страна толико јача...да ће нас појести ако тако нешто урадимо!
Ја лично би то волео као навијач и као човек...али не верујем да постоји неко у овој земљи ко има муда за тако нешто.Да дође на место председника Звезде у овом тренутку...и уради то.
|