Threads: 0
Колко се ја сећам он је давних дана реко да се не би враћао у наш фудбал..Е сад видећемо..
Не може се сад још ништа знати на основу имена тих играча дал су они појачања или не.Доста њих не успе овде да се уклопи у наш фудбал.Не треба се превише залетати.Доста пута смо довели као нека појачања која ништа нису показали.Али овог пута наду и поверење ми улива Рамбо Петквић!
Threads: 8
(05-31-2011, 09:46 PM)Пијанац link Wrote:момак је верник, па је самим тим несхваћен у ''модерном'' друштву, поготово ''џет-сет-у'' који представљају данашњи фудбалери
Међу нашим фудбалерима о њему вероватно влада мишљење ''кад је толики верник што није истетовирао Исуса на листу?'' :-\ ;D
Колико сам пратио оне његове колумне дечко има ставове као већина нас овде и било који навијач који се бори против пошасти модерног фудбала...Дефинитивно би био нешто ново јер искаче из шаблона , а о његовом богатом искуству које нам је неопходно ако ове године хоћемо нешто да урадимо у Европи, не треба трошити речи. Не сумњам да би био пун погодак.
Ал' он се помиње у последњих пар прелазних рокова као могуће појачање, па не треба ни сад нешто да се залећемо док га не видимо како му дебели Аџић уручује шал и љуби три пута. :
Још увек није ништа озваничено па се не бих залетао. Ипак, уколико овај Бразилац дође, онда нема потребе тражити нове везне (тројка у вези би била: Мијаиловић, Евандро и Винициус) већ се ослонити на наше младе снаге који би покривали евентуално неиграње неког од поменутих. На тим местима могу да играју и Лазовић (моје мишљење је да га треба ставити лево као стартера али Роби ипак боље зна) па и Вешовић, зашто не и неко нови из омладинског погона. Паре од појачања и спонзора, у том случају, не треба жалити и довести квалитетне одбрамбене играче и класичног нападача.
треба нам неки брзоног нападач странац... и још један плеј у средини.. а да и лево крило...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Threads: 83
У бре што волите да трачарите и бодете жеље ;D А тек ови по новинама, само доводе и одводе, а прелазни рок је далеко од почетка... Мада, по мени, много битније од самих имена је да се што пре зна ко су појачања и ко остаје, како би Роби имао комплетан тим на припремама, а не да се као претходних полусезона и сезона појединци појављују на пола припрема или још горе пред крај истих... Какви год да се играчи доведу, предуслов за позитиван исход европских, а после и првенствених утакмцица је да од првог дана буду на окупу сви који ће играти!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 3
колика је квота странаца од следеће сезоне?
4 комаТа и то је велики проблем, а из нашег клуба ниоко ништа не чини да се та одредба укине, која је донета искључиво зарад интереса домаћих мафијаша, пардон менаџера, како би се вештачки пумпала цена домаћим трећеразредним играчима.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
та фора са 4 странца по сезони је смешна... па који клуб може нешто у европи да уради само са домаћим играчима..сваки јачи клуб има пола странаца у тиму а неки чак и више
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Threads: 3
а јел се ови наши црногорци Вешовић и Рељић (мислим да Бајковић има и наш пасош) исто сврставају у странце?
Мени се рецимо у једној мери свиђа одлука о некој квоти странаца,али са друге стране бројка од 4 је премала. Опет све би било супер,да наши играчи нису толико прецењени,да куповином неког нашег играча треба да подмириш не знам кога све не.
Threads: 9
и вешовић има српски пасош.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]