Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ђенерал
Багро издајничка !!!

Умрла си Србијо одавно.

Ђенерале био си велики и као велики војсковођа одлазиш у историју и стајеш уз раме свим српским бесмртницима од Косова до данашњих дана. Као и све српске великане издао те је људски шљам, олош и талог. Они ће остати то што и јесу а твоје име биће уписано у српској историји златним словима. Живео нам ђенерале !!!

[Image: photo-srbija-licnosti-ra.jpg]  [Image: d8a274559b32.jpg]
Кокеза лопове !!!
Reply
[Image: pobednik.jpg]
Reply
После декице ''немој педер хлебом да те храни'', нови дискретни херој!

Бар нешто да ме орасположи у овом чемерном дану.

Reply
Матори је објаснио... Да је више таквих људи на тв-у, али сви знамо како се монтира и намешта да се чује само оно што "треба" да се чује... Просто ми је нејасно како је ово отишло у етар!? Битно је да се пуштају филмови о Сребреници и да се људима испира мозак, срамота!!!

Похвала за Нови Сад...

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Ево је слика ђенерала одмах по хапшењу. Једино ако није нека новинарска мутљавина, фотошоп, подвала или сична нека ствар којима се данас бави то вајно новинарство. Јер више не знам ни ко лаже ни ко краде, ни ко је све данас преварант а ко није.

[Image: filesphp.jpg]

Могло би да се ових пар уписа у вези ђенарала пребаце у тему која је њему у част отворена овде на форуму. Да не стоји у овој  теми о овој говнарској Србији. Не заслужује ђенерал да стоји на овој теми. Само предлог дајем.
Кокеза лопове !!!
Reply
"Hapšenje Ratka Mladića je klasično uvlačenje u čmar Evropi i Haškom tribunalu", каже НАШ Бора...

http://www.alo.rs/ljudi/38872/Corba_Evro...kli_u_cmar
Reply
Демократе докле ће те нас брукати и образ Србије каљати?
Српски народ те заборавио није,од нас Срба веран ти је свако,нека цело Српство виче  живео Ђенерал Ратко!!!
Четници Север
Reply
Reply
Нисам стигао да се јавим раније ради приватних обавеза.

Могао би о хапшењу Ђенерала да напишем књигу, само о хапшењу, не о осталим детаљима. Вест која свакако није добра, и која само говори колико су ОНИ одлучни у својој намери да нас униште у свему. Све што чини српско национално и духовно биће.

Само хапшење ђенерала Ратка Младића може бити сагледано из више углова. Први је тај да "Србија не може да буде талац једног човека"... Ја одмах дижем руку и кажем: тако је!!! Међутим, ко каже да се тај човек зове Ратко Младић!? Шта ако је тај "човек" Борис Тадић? Овде већ и слепцима почива бити јасно како један "човек" држи у шаци већину грађана Србије! Он са својим криминалним клановима, за рад поробљавања свих грађана Србије, без обзира на њихову пол, расу, класу, старост и сл. Ови паћеници који верују да ће сада Србији коначно да "крене на боље"... ја велим да ће они и даље морати да раде, да ринтају, да крв пи*ају, радећи за европске и америчке новце... И да за све ово не може бити крив Ратко Младић! Хашки трибунал служи само да би САД и Британија спрали своје грехове почињене према малим народима. Шта данас значи право и правда? Два тотално збуњујућа појма где се не зна ни ко пије ни ко плаћа... А тумачи је онај ко има силу. Он је носилац права и правде.

Други људи опет веле за Ђенерала да је херој. Врло вероватно... Ја му нисам био сарадник, што ће рећи "држао свећу"... али из приложеног многи су слепи за неке разлоге које се обавијају око самог ђенерала Ратка Младића. Ђенерал Ратко Младић по струци професионални војник, на почетку Отаџбинског рата 1990-их нашао се на команди Војно-поморске области у Книну, јуна 1991. године, а априла 1992. године постаје и начелник Генералштаба Војске Републике Српске.
За разлику од официра муслиманске, хрватске или пак албанске војске у претходном рату, ђенерал Ратко Младић спада у особе које су прошле неке посебне психофизичке тестове. Зашто ово причам? Па управо из разлога што се у ЈНА у она предрана времена примала деца која су пример у сваком погледу. Док су Хрвати, Албанци и муслимани у своје војске примали скоро све сами олош и пробисвете. Па се није ни могло очекивати нешто часно и поштено са њихове стране.

Када се данас помене име Ратка Младића и Радована Караџића, углавном се помиње Сребреница... чувена Сребреница, највећа мистификација и лаж (про)америчких гласила. Од Сребренице је направљен мит, исто као од Овчаре, Рачка, Маркала...
Својевремено је овде на Д. Кафеу било полемике око тога треба ли писати текстове око ратова и сличних ствари. Многи онда то и нису схватали најбоље... јер је било "превише за читање". Међутим, управо ово сада када се дешава, када је маса у Србији у неком конфузном стању, и поготово још што долазе нове генерације... Види се да је праа ствар оно што смо писали, и качили. Јер између осталог, срушили смо фантомски мит о Сребреници Где смо покачили много текстова, а и видео снимака, сајтова, који говоре о томе како су жртве постали злочинци, и обрнуто. Како смо и показали како влада у Србији једноумље, јер овако нешто и нећете чути на јавном сервису, или пак озбиљним дневним новинама. Има стварно занимљивих текстова на тој теми Отаџбински рат, до бола реалних. Тачно све појединачно објашњено око Сребренице, шта се заборавља, шта се гура на светло дана и остало.
Знам да ово све нису пријатне теме, али ово је нешто што ће нашим будућим генерацијама наметати ореол "злочиначког потомства". И баш зато дижемо свој глас! Да нисмо злочинци и да не прихватамо њихове оптужбе.

Сада су на реду протести. Хм... То ме баш и не радује. Из два разлога. први је тај што опет иду "Срби на Србе" :o Опет ће да се понавља случај "Ранко Панић", опет ће бити "9. март 1991", итд. А други је тај, што се не гледа духовно стање демонстраната. Тачније, не разумем човека који може да виче "нож, жица, сребреница". Ако тако размишљамо, онда по ничему се не разликујемо од оних болесника у Чавоглавама, или преко Проклетија...

Осврнућу се на две старије особе... Прво је овај декица што је спустио ову новинарку рекавши да и она може бити оптужена да је дроца... И могу само да скинем капу до пода. А друго је једна старија жена, из мог комшилука, која ми јутрос рече да "да јој је жао што није била међу ухапшенима са Зеленог венца синоћ"... Замислите када вам то прича госпођа од 70 година ;D Још она сва се уживела, псује американце, Б92, Тадића, све редом... Разумем је.

п.с.
Уместо да на РТС слушамо Ивону Живковић, ми слушамо поруке ових јадибедуса у фотељама државне администрације Србије, којима је драго због хапшења Ђенерала.

:-\
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Пале на ногама... Али цео град/место... Лагана шетња, мирна, сви, сви, сви! Зашто Београд и Србија нису могли овако? Срамота је да је полиција легитимисала и хапсила пролазнике, групе од 3-4 људи... Колико год смо се сви борили против Милошевића, сигурно да већина нас не подржава разлоге његовог слања у Хаг, имао је он овде разлога нама да одговори за неке ствари, наши судови су били меродавнији за његова дела, а оно за шта га је Хаг оптуживао нема везе са реалношћу... Поента претходне реченице, је да се човек сигурно окреће у гробу због (не)дела свог наследника гљивице пачића...

Елем, Паљани:

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)