04-29-2011, 08:29 PM
ПРАВДА ЗА УРОША!!!
|
04-29-2011, 08:46 PM
Коначно Правда!
Могли су одмах ово да одлуче, а не да нас зај... више од 3 године.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
04-29-2011, 08:59 PM
Ма најбитније је да се цеца нагодила са тим истим судом да носи оно срање око ноге у наредних годину и нешто дана а после тога куд који мили моји... Прање пара, пљачкање клуба у милионским износима, изазивање привредног криминала све је то мала беба у односу на Господина Трајковића и његов душевни бол који му је нанет.....
04-29-2011, 09:07 PM
Тај жандарски пион је невредан било ког нашег коментара. Једном речи дно.
Што се Цеце тиче... Мене то и не чуди. Опрала је женска милионе, и на новац није нико гадљив. Па ни наши властодржци. С обзиром да је у пријатељским односима са Свињицом Ружнопачићем, и да је певала на увце мачкару и Сељи Силићу... чуди ме да јој нису дали 10 дана да носи ону наруквицу. А за Уроша... нити има пара, нити се дружи са политичарима. Зато су му спаковали 10 година. Отезало се у недоглед. Мењали исказе, доводили лажне сведоке, праве сведоке застрашивали. :o. Тако да је заправо наша акција итекако помогла и довела да му се смањи казна скоро заупола. Није лоше, могло јест боље. Али ми се свидела наша борбеност око овог случаја. Већ је он одслужио 3 године. Могуће да одслужи још 1 годину, и да током лета 2012. буде пуштен, услед доброг владања.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
04-30-2011, 12:07 AM
(This post was last modified: 04-30-2011, 12:09 AM by херцеговац.)
Па зар по закону ко пређе пола миље нема право на слободне дане? Мислим на празнике, викенде... Фактички, много лакше се поднесе све у том случају.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
04-30-2011, 08:50 AM
Уроше издри још мало,па се видимоопет на Маракани
![]() ![]() ![]() Нека вечерас свако зна да је правда победила!!! ![]()
Четници Север
04-30-2011, 09:15 AM
На крају,нема гурања бакље у уста и нема тешко убиство у покушају.Трајковић је ђубре лажљиво,ПРАВДА је победила у намештеном суђењу.УРОШЕ издржи,ДЕЛИЈЕ су уз тебе.
04-30-2011, 09:43 AM
Бог је изгледа ових дана решио да погледа нашу утамничену браћу. Аца Арсенијевић кога су шиптари утамничили пуштен је на слободу!
04-30-2011, 12:24 PM
(04-29-2011, 08:59 PM)CEBEP link Wrote: Ма најбитније је да се цеца нагодила са тим истим судом да носи оно срање око ноге у наредних годину и нешто дана а после тога куд који мили моји... Прање пара, пљачкање клуба у милионским износима, изазивање привредног криминала све је то мала беба у односу на Господина Трајковића и његов душевни бол који му је нанет.....Јбг,знаш како се то каже "Правда је као блудница,неће се дати ономе ко нема пара"
07-22-2011, 12:21 PM
Зна ли се какве су шансе да се тражи Урошево пуштање на слободу обзиром да му ускоро истиче 2/3 казне ?
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)