04-24-2011, 07:51 PM
Quote:- Наравно да су нам навијачи недостајали, знали смо да их нема и ништа нисмо могли ту да урадимо. Међутим, нисмо због тога изгубили дерби, не треба у њиховом одсуству тражити алиби - јасан је био Просинечки.
ФК Црвена звезда 2010/11
|
04-24-2011, 07:51 PM
Quote:- Наравно да су нам навијачи недостајали, знали смо да их нема и ништа нисмо могли ту да урадимо. Међутим, нисмо због тога изгубили дерби, не треба у њиховом одсуству тражити алиби - јасан је био Просинечки.
04-25-2011, 03:02 PM
Роби је велики човек, и велики господин, даће Бог да буде и велики тренер,од срца му желим то !!!!
04-25-2011, 04:51 PM
И крв тече моја црвено белих боја
И моя кровь течет красного и белого цветов Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα And my blood runs red and white colors
04-25-2011, 09:19 PM
Овог човека ПО СВАКУ ЦЕНУ морамо задржати ! он има визију праве звезде !
04-25-2011, 10:37 PM
Дерби је сам по себи увијек био посебан. То што је неко изгубио или добио не значи да је пао у кризу или тренутно изашао из ње. Према томе, првенство још траје.
Имамо првог човјека, окосницу тима у погледу пар играча, а сам тим треба надоградити појачањима. На правом смо путу. Не сјећам се када сам са већим одушевљењем чекао слиједећу текму. Само напријед.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
04-26-2011, 02:33 PM
04-28-2011, 03:44 PM
А нико не спомиње малограђанштину и ратовање саопштењима из нашег клуба? Весићева кухиња поново ради.. нисам то очекивао.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
04-28-2011, 04:20 PM
http://www.crvenazvezdafk.com/src/sporta...ontent.htm
Јад и беда на шта смо спали! Да се праве клипови, слике и све то окачи на званични сајт клуба. Чуј жале се што су нам тукли играча!? :o Па да неће да га милују по косици? Сад није нико пао код њих у казненом, па им је и ово добро да објаве. > ![]() У последњој првенственој утакмици Челзија и Манчестера (2:1) је Бане у првом полувремену убио Нанија, овај у другом центар није смео да пређе. Све је прошло без картона. Јел се Манчестер жалио на суђење? Није! Велики клуб, испод части му је! Таман кад се искулирам и помислим да су те дечије болести прележали, они ме излуде оваквим изјавама и поступцима. Quote:Таман кад се искулирам и помислим да су те дечије болести прележали, они ме излуде оваквим изјавама и поступцима. Исто сам помислио,стварно срамота...
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
04-28-2011, 07:14 PM
Да да и притом ставе клип са Ју тјубета на ком првих 60 секунди ми Илићу ноге пребијамо ...
Ко уопште уређује тај клупски сајт .... оно је смејурија! |
« Next Oldest | Next Newest »
|