Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Све могу да схватим али недостатак агресије и борбе у игри никако...Добро, ово су и другачији услови од уобичајених што се тиче навијача али ни то не може бити оправдање за чињеницу да су ови били агресивнији и борбенији цијелу утакмицу.
Кад су нам скркали Евандра све је водило ка оваквом исходу.У другом полувремену средина није постојала...Мада, и поред свега ми смо направили двије стопостотне шансе што се у оваквим утакмицама мора реализовати...
Ево у принципу и потврде овога о чему причамо од стране Робија после утакмице.
Преузето са официјалног сајта.

Quote:Povreda Evandra je bila veliki hendikep za nas  jer smo izgubili kreativnost u veznom redu. Sve je bilo dobro u prvom poluvremenu, imali smo dve stopostotne prilike. Zato nisam hteo ništa da menjam. Međutim, mnogo se grešilo i bez potrebe ispucavalo, pogotovo u situacijama kada protivnik nije napadao. Tošić je 75 puta pogrešio pas, a Ćosić je 75 puta slao duge lopte. Hteo je da igra kako on hoće, a ne kako smo se dogovorili. Kada je Adi ušao, dodavao je lopte u noge protivniku.

Паметан ће увек извући поуке из сваког пораза. Постаје очигледно да неколицина играча није за велика дела и веће утакмице па на овом аспекту дефинитивно мора да се поради ако нешто желе да ураде. Пунити Слободу је једна ствар, али одиграти озбиљнију утакмицу сасвим нешто друго....
Сада има много критичара, али да ми је неко понудио на паузи зимској да ћемо довести тренера доброг, имати игру, имати ПЛЕЈА (Евандро) ! да ће се на Мари опет играти фудбал а не само набијање лопте, па и да будемо 2. на крају прихватио бих оберучке. Повећан је спонзорски уговор, довели смо 3 велика појачања (РП,Евандро,Борха),играмо лепо,од следеће сезоне све ће доћи на своје, под условом да се не продају појачања од зимус. Па људи јесте ви приметили да је Ади направио срање да Роби неће преко принципа одма да га убаци, да је Вилота болестан. 2 најбоља штопера ван тима. Велики хендикеп. Евандро повреда у 25. минуту, до тад смо и били бољи колко толко. Смирите страсти. Ово је много ЗДРАВИЈА,БОЉА Звезда него јесенас. Уверићете се критичари сви за годину,2 да је ОВО ЗВЕЗДА !
Да смо дали гол, дали би им још два три, нисмо и изгубили смо, и то прилично несрећно, као и неке претходне дербије. Шта да се ради, нема назад, може само и мора само напред, како Север тако и ови доле на терену. Мислим да Роби зна шта и како, треба га задржати и да не освојимо титулу, поставио је неке темеље, и треба времена да се то изгради, а не опет пола лета потрага за тренером, па пола лета потраге за играчима и тако у круг.
Христос Воскресе браћо Делије !
Ваистину Васкресе!

Нико није незадовољан, шта више, сви смо свесни да је тренер из ове екипе извукао 120% њихових могућности... Са појачањима на лето, овај тренер и појединци из ове екипе могли би много тога позитивног да направе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
http://www.crvenazvezdafk.com/src/lukic-...ontent.htm

Питање тренера се ни не поставља. Јасно је да ће се ова управа држати Просинечког свим силама јер им је он последња, ајде тако да се изразим, сламка спаса. Ја лично преко лета ништа не бих дирао, јер свака турбуленција може да остави последице. Сад је на њима да човеку доведу преко потребна појачања и верујем да би тиме коначно кренуло и у Европи и у првенству. Ако нису у стању то му обезбеду, биће свима јасно да од њих нема 'леба.
Баш ми је тешко пао јучерашњи пораз,  не памтим да ме је скоро тако неки спустио, али оно што ме је орасположило и улило отпимизам, је веровали или не снимак радости играча и тренера малог клуба. По томе и њиховим изјавама се у ствари види колико је њих фрустрирао овај тренутни, пролећни бљесак Звезде. Подсетило их је то на скорашњу прошлост, кад су сви причали о Звездиној игри, а они били на маргинама шта год урадили. Ову победу и титулу нека добро запамте, јер ми само ако останемо паметни, сложни, јаки и на путу којим смо кренули од почетка пролећне полусезоне чекају нас велики дани. У то сам просто убеђен!

Нашу тренутну ситуацију гледам као огромну набујалу реку коју држи нека дрвена ограда. А сваки пораз као додатну даску која се прикуцава на ту ограду не би ли се река задржала. Али ја видим да су те даске све слабије грађе и материјала, а да река све више надолази и надолази. И питање је времена кад ће та ограда попустити, а набујала река наставити да тече, тамо где јој њој воља и где она мисли да треба. Wink

(04-24-2011, 11:25 AM)фрактура link Wrote:Нашу тренутну ситуацију гледам као огромну набујалу реку коју држи нека дрвена ограда. А сваки пораз као додатну даску која се прикуцава на ту ограду не би ли се река задржала. Али ја видим да су те даске све слабије грађе и материјала, а да река све више надолази и надолази. И питање је времена кад ће та ограда попустити, а набујала река наставити да тече, тамо где јој њој воља и где она мисли да треба. Wink

Брате, поетика.  ;D
[Image: 35c0qqq.gif]
Наше време тек долази ! Тако је гласио транспарент на Северу негде 2001 ,2002 године(не могу да нађем слику у галерији),када смо препознали потенцијал екипе у којој су стасавали Видић,Бишевац,Баста,.... и тако и би!Освојила је та екипа 2 титуле првака и онда смо све распродали! Дуги низ година понавља се иста прича,дуго чекамо да се коцкице сложе(тим,игра,резултати) и онда кад се то деси,превише кратко траје! Ова управа мора да учи на грешкама претходних,јер џаба и тим и титула ,ако ће после тога и неколико утакмица у Европи продати пола тима! Ако РП остане(а нема разлога за супротно),ако остану сви они који вреде(Вилотић,Ади,Евандро,Борха..),односно одстране  они који нису за Звезду(први Каду па онда остали),са евентуалним одласком Нинкова и са појачањима које ИСКЉУЧИВО РП жели,а не да му се намећу нека Аџићева(менаџерска) решења,па ако тај тим буде се градио,надограђивао и усавршавао у годинама које долазе,онда ћемо имати континуитет резултата и титула!Можда нећемо као наша браћа из Пиреја да освајамо 10 титула у низу,али довољно је да освајамо 3 у низу,да играмо редовно прво лигу европе,па онда лигу шампиона,да се пењемо степеник,по степеник,да идемо корак по корак!Е ако тако буде,онда ми уопште не пада тешко овај пораз,јер будућност и то она блиска припада нама!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)