Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Слажем се са Севером да смо почели лошије да играмо изласком Евандра, али ни то до завршетка првог полувремена није било лоше. Међутим, почетак другог, односно цело друго полувреме нисмо могли да спојимо 3 паса, а да нису у задњој линији. У другом један продор (ако је уопште продор Коромана) и центаршут ка никоме је све што смо урадили. Средине није било у дургом, Борха невидљив, до Андрије лопта не може стићи судским путем. Тужно, али истинито.
Jeдна је Србија!
(04-23-2011, 07:05 PM)luconi link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=3835.msg90582#msg90582 date=1303584687]Бајку-мачки се треба захвалити што нас нису накантали.

није под либелу!
[/quote]

Стаменко као јесте?Притајени тигар  Wink
Убедљиво најгори део утакмице био је после њиховог гола, тотална немоћ до краја  Sad ЈеФтић најгори, и из пораза може много да се научи, надам се да је Роби свестан тога. Опет кажем пуна подршка њему, и главу горе браћо Делије !!!!
Колико пара толико музике-увек било и биће а то није до тренера него до управе.Добро је ово да се десило сад јер ми се чини да су многи полетели пре времена.Важно је да смо се гледајући спортски део тргнули и виде се одређени исправни кораци у правом смеру.
(04-23-2011, 07:35 PM)Darko link Wrote:Убедљиво најгори део утакмице био је после њиховог гола, тотална немоћ до краја  Sad ЈеФтић најгори, и из пораза може много да се научи, надам се да је Роби свестан тога. Опет кажем пуна подршка њему, и главу горе браћо Делије !!!!

Биће ипак да је ЈеВтић а не ЈеФтић.....
Кажем вам ово потпуно добронамерно а ако хоћете и банујте ме.

Некада је ово био одличан форум и стварно сам га волео али сте га убили овим казнама и ограничавањима, нема стране да не пише нека опомена и сл. никаква критика не сме да се напише низашта, ако вам није по вољи. Више нико ништа не пише, дерби прође а десет коментара пре и после њега и то пола оставила модерација?! Вероватно нећете признати, а верујем да видите и сами.
После пораза и (не)званично изгубљене титуле, није умесно упирати прстом. Просто, није се могло очекивати да нови тренер и два нова играча поправе нешто што не ваља годинама уназад. Мислим да је на овом форуму написано више него довољно о свему томе. Мало смо се у последње време, понешени оптимизмом због добре и лепе игре, занели чак можда и залетели у смислу домета овог тима и система у коме тим функционише. Али не треба заборавити да је ово сезона у којој су нам половину исте, тим водили Достанић и Кристић. Сетите се игара са јесени и овај пораз ће вам лакше пасти, тако се бар ја ложим. Неке промене се јесу догодиле али мислим да оне праве тек треба да уследе.
(04-23-2011, 09:35 PM)Miha18 link Wrote:Кажем вам ово потпуно добронамерно а ако хоћете и банујте ме.

Некада је ово био одличан форум и стварно сам га волео али сте га убили овим казнама и ограничавањима, нема стране да не пише нека опомена и сл. никаква критика не сме да се напише низашта, ако вам није по вољи. Више нико ништа не пише, дерби прође а десет коментара пре и после њега и то пола оставила модерација?! Вероватно нећете признати, а верујем да видите и сами.

Ја апсолутно не сумњам у твоју добронамерност овога што си написао. Критика може да буде и позитивна као и негативна. Нико никоме не брани да критикује било кога ако се критика као таква аргументује и самим тим послужи као потпора ставовима којe je корисник написао у свом упису. Све мора да има своју границу и 10 правила која су написана су и принципу базична правила којих се сви придржавамо од корисника до администрације. Правила су написана у сврси озбиљности овог форума, подизања квалитета истог, ширења духа Звездаштва као и информисању наших симпатизера, навијача па и оних који то и нису у вези наше идеје и ставова навијачке групе Делије Север. Добар број људи ради на овим стварима па тако и на овом сајту, тако да се у том смислу и схвата сврсисходност и важност постојања Делије Кафеа. А верујем ми, организација је много компликована и јако је тешко одржавати, водити и бдити над сајтом 24 сата дневно. Надам се да ће ти ово објашњење бар једним делом помоћи да схватиш о чему се заправо ради и можда да поново размислиш о свему томе. Нама је сваки корисник добродошао као и разне критике које нам корисници упућују. У ту сврху и схватам твој упис. Ако желиш да будеш конкретнији, слободно ме контактирај на П.П. јер смо обојица мало скренули са теме....
(04-23-2011, 07:42 PM)Рођак са Севера link Wrote:Колико пара толико музике-увек било и биће а то није до тренера него до управе.

Хтедох да окривим Робија за поставку, тј. за изостанак неких играча и за измене, али кад погледам са чим је располагао и да нам нпр. најбољи одбрамбени играч није тренирао 2 дана због температуре (Вилота), онда овај Рођаков коментар најбоље одсликава ситуацију која нам уз наше оправдано одсуство никако није могла данас донети толико жељену победу...

Шта је ту је, имамо још 6 кола до краја, и иако сви знамо да ће партизан освојити свих 18 бодова, ко зна... Нада умире последња...

Миха18: Брате, а да ли мислиш да треба да се дозволи да се пише све и свашта, да свако напушава играче, управу, да свако својевољно пише и ради шта хоће? Да, слобода писања је дозвољена, али мора да постоји граница за све... С обзиром да су је многи дебело прешли, санкције и опомене морају да постоје... Шта по теби не ваља у правилнику? Има ли нешто што би ти променио? Правилник само треба прочитати и ни један нормалан навијач нашег клуба не би требало да има ништа против истог... Нико вам није бранио да учествујете у раду форума са својим предлозима, али сем момака који пишу на Пивници о историјским темама, ни ја ни други уредници нисмо добијали предлоге и жеље везане за поједине теме или било шта друго...

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Добро прво полувријеме, у другом дијелу распад. Евандро је кључни играч и то се показало и данас, без њега немамо везног реда. Зашто не рећи, можда је и Роби киксао са Борхом и Лазовићем данас. Ипак, чињеница је да немамо шта да тражимо док нам дербије играју Каду и Јевтић. Ако Бог да, на љето довести два-три играча ранга Евандра и Борхе, ријешити се неспособњаковића, додатно уиграти, па ће бити пјесма на јесен.
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)