Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(04-09-2011, 02:01 PM)CEBEP link Wrote:Само један параметар у вези пљувања....

Чим они крећу да лају и пљују по новинама, то аутоматски значи да пуцају полако по шавовима. Само нека наставе пљувачину...

Ми у сваком случају гледамо себе као и увек и не осврћемо се на друге.

Опрости,
у Христу брате, што сам при првом читању посумњао у ово горе написано, а послије овога данас увиђам истинитост твоје писаније. Једино бих предложио да се отвори наслов: Злочиначко удружење ФСС. Толико о томе, можда и превише.

Видим да се и без Адија у утакмицама које не спадају у јаче момци одлично сналазе, што ми је посебно драго. Док не изнесу сви аргументе, Ади шта је узрок његовом 'наглом' махнитању, клуб зашто то није сасјечено у корјену и зашто се допустило да поприми то непоштовање Црвене Звезде толику мјеру, одбрана ферцера.  На основу овога до сада Ади мени не би заиграо, а да на кољенима не моли опроштај, а залагањем не изгине на сваком тренингу.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Одлично издање против тима који се распада и велика борбеност као и жеља за победом. Без посебног истицања појединаца. Оно што ми се сада чини, када је евидентно да имамо игру и да смо конкурентни, је да Роби не дозволи претерано опуштање и приступ наредним мечевима по систему ''лако ћемо''. Већ следећи ће бити веома тежак јер ови су њихови, играће као луди и без обзира на разлику у класи мора се прићи крајње озбиљно. И тако заправо до краја, они ово што раде нека раде али ми и даље одлуку о титули имамо у својим рукама. Све победе до краја и то је то.

п.с. Слажем се о отварању теме о ФСС-у, који год епитет му дали.
И крв тече моја црвено белих боја

И моя кровь течет красного и белого цветов

Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα

And my blood runs red and white colors
Гол од злата. Сад је дефинитивно све у нашим рукама.
[Image: 35c0qqq.gif]
Не знам како ви, али мене полако али сигурно Борха почиње да разочарава са 100-тним шансама и неспособности да било шта претвори у гол. Серија промашаја се и данас наставила и мислим да полако и Роби схвата да је можда боља опција са Перовићем који је тренутно у налету. Ми једноставно немамо више права да промашујемо на овај начин на који то Борха ради из недеље у недељу почевши још од првог дербија полуфинала купа....
(04-16-2011, 10:18 PM)CEBEP link Wrote:Не знам како ви, али мене полако али сигурно Борха почиње да разочарава са 100-тним шансама и неспособности да било шта претвори у гол. Серија промашаја се и данас наставила и мислим да полако и Роби схвата да је можда боља опција са Перовићем који је тренутно у налету. Ми једноставно немамо више права да промашујемо на овај начин на који то Борха ради из недеље у недељу почевши још од првог дербија полуфинала купа....
Борха дефинитивно није гол играч,али без обзира на све,морао би да поправи реализацију(први дерби у купу 2 зицера,реванш у купу зицер главом,Чука зицер,Јавор зицер са пола метра,данас 2-3 зицера..).Надам се да ће да проради ускоро,јер његови промашаји у завршници шампионата могу скупо да нас коштају.
Moжда га треба мало охладити, али исто тако може лако да се деси да кад се сви буду најмање надали он проради и неком дебело наплати за све досадашње промашаје  Wink
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(04-17-2011, 12:24 AM)Red Star Forever link Wrote:Moжда га треба мало охладити, али исто тако може лако да се деси да кад се сви буду најмање надали он проради и неком дебело наплати за све досадашње промашаје  Wink

Томе се искрено надам јер он је доведен као гол играч, центарфор, а испаде да му је засад највећа мана реализација.Вјероватно је разлог то што игра више по страни у овој нашој формацији па  губи снагу потребну за тај задњи шут...

Идемо даље једну по једну утакмицу, не треба само превише летјети.Има пар добрих екипа са којима играмо и осим дербија и то треба имати у виду.
Овима је само луда срећа што следеће коло (ако не гријешим) иду у Смедерево, ко зна шта би било да је нпр Јагодина умјесто тога.

Али "у се и у своје кљусе" и биће добро до краја..
Пијанац: Прекршена је тачка 6. Правилника под-форума ''Терен''! Санкција је ОПОМЕНА!

И крв тече моја црвено белих боја

И моя кровь течет красного и белого цветов

Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα

And my blood runs red and white colors

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)