Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(03-25-2011, 06:22 PM)Микеланђело link Wrote:Једино што ми боде очи јесте мали Бинић, који се изгледа није снашао на десном беку.

Тако је и мени изгледало и по мени је Бинић био један од најслабијих појединаца у нашој игри. На жалост, изгледа да није ни 20% од онога што му је ћале био.....
зна ли се кад почиње куп текма у среду??
(03-30-2011, 11:39 AM)luconi link Wrote:зна ли се кад почиње куп текма у среду??

Mислим да се још не зна тачно, али дај да прво прегрмимо Ивањицу, ако тамо узмемо 3 бода, биће то сјајна увертира за Куп!

п.с. Знам да свима који долазе са стране, треба ова информација како би планирали долазак у БГ, али стрпите се још само мало! Можда треба рачунати са тим да ће опет бити у 5, не мислим да се прошли пут играло у то време због тога што су партизани тако хтели, мислим да има везе и са фсс-ом, муп-ом и осталим нефудбалским факторима...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(03-30-2011, 11:39 AM)luconi link Wrote:зна ли се кад почиње куп текма у среду??

у 17ч
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:Ја сам јуче разговарао са играчима у вези Ли Адија где сам рекао да ни један играч, чак ни ја, ни нико од нас, није изнад Црвене Звезде. Ли Ади још није дошао, значи самим тим, сигурно да не размишљам у вези њега ни за сутрашњу утакмицу па ни за партизан. Значи мораће се добро, добро потрудити да опет уђе у екипу док сам ја овде.

Рече Роби кратко и јасно.....
Причао сам са неким људима на ту тему, али зашто не рећи и јавно... Ли Ади, већ поодавно заслужује казну од клуба, и то неку безобразну, како би се једном за сва времена и странци а и домаћи научили шта Звезда представља и да са Звездом нема зајебанције! Има уговор на 3 године, па нек седи до краја истог на трибинама, па да видимо коме ће се продати после тога! Ионако је почео да пружа мноооого слабије игре у односу на јесенас... Ни у репрезентацији није нешто блистао, чак напротив... Јесте, рећи ће многи, играо је на позицији која му није основна, али зар то правом играчу сме да представља проблем?
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Све се плаћа, све се враћа! Треба му само поменути Кастиља. Где је тај сада ? Они се уздају у своје глупе менаџере, уместо да играју поштено- самим тиме респектују клуб, нас,а и саме себе и на тај начин се продају када за то време дође. Они мисле да могу да серу по нама само зато што тренутно нисмо оно што смо некада били и опет ће да будемо !
Ли Ади је, што се тиче мене, звршио своју каријеру у Звезди !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
(04-01-2011, 12:45 PM)Eribo link Wrote:Ли Ади је, што се тиче мене, звршио своју каријеру у Звезди !

А још су му многи скандирали име на северу.
E па то је оно о чему причамо, и многи се уморише од те приче... Нико не заслужује да му се скандира... У овим новим временима нема више људи као што су били Џаја и њему слични... Треба бити обазрив и скандирати, ако се већ мора, само онима који својим дугогодишњим и искреним битисањем у Звезди и за Звезду то и заслуже!
Од маја 2007, када смо победили Вошу са 3-1 на прослави последње титуле, нисмо играли фудбал. Коначно смо опет гледали Звезду која игра фудбал !!!!!
глодари се нису састали са лоптом, а да смо били мало присебнији у завршници, дали би им још 2 комада (то је једини минус данс). Не желим да икога издвајам посебно, јер су сви одиграли како треба - тимски !!
Треба гледати на овај пролаз у финале и са позитивне стране;
1. Игра.
2. Коначно смо их "одмерили".
3. 23. априла треба да их "извагамо" и потврдимо да су лаки Wink!
4. Они ће да пукно и против Воше у финалу ! (што ће додатно да их пољуља у првенству !

Ко се усуди да смени Просинечког и ако не освојимо првенство ове године, треба га протерати у П.М., јер Просинечки има све што један тренер Ц. Звезде треба да има, пре свега муда !!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Forum Jump:

Users browsing this thread: