03-17-2011, 12:02 PM
(03-17-2011, 11:28 AM)KizaLion link Wrote:Играчи из Напретка нису за Звезду, заједно са малим Бинићем и Микићем.
!
ФК Црвена звезда 2010/11
|
03-17-2011, 12:02 PM
(03-17-2011, 11:28 AM)KizaLion link Wrote:Играчи из Напретка нису за Звезду, заједно са малим Бинићем и Микићем. !
03-17-2011, 01:29 PM
http://www.mondo.rs/s200622/Sport/Fudbal...akani.html
нека за сада стоји овде, али када потврде 100 посто, отварамо нову тему.. ;D Зенит и Путин на Маракани
03-17-2011, 01:46 PM
Интересантно, али малтене се поклапа са гостовањем у Пиреју... Играће комбиновани састави и тамо и овде!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
03-17-2011, 03:06 PM
(03-17-2011, 11:16 AM)Увек са тобом link Wrote:Људи шта је било са Исахом? Jeл није имао право да игра, или га Просинечки није убацио због Кадуа? Ако је ово друго, ја немам речи онда... Најбоље да сад,кад смо коначно после сто година кренули да играмо нападачки са једним задњим везним, вратимо се формацији са два. Који црни Исах,момак се није саставио са лоптом већ пола године. Кад се само сјетим тактика Љупка,Пижона,Кристића, алкоса па и Муслина ( ко је пратио Звезду тих година на гостовањима зна шта причам ) и његових чувених Јувентус побједа од 0 1. Није Просинечки крив што Аџић није довео центарфора и лијевог бека и нема ко да скочи и да гол па онако изводе прекиде. Али Стаменковић,ко њега гура да ми је знати. Њему шеснаестерац значи петерац. Ма ни то,линија и нема даље,испред је минско поље. Директан кривац за бар три гола у задњих 5 дербија. Што написа Рсф, Короман ( који је појединачно најбољи играч лиге ),да само мало више игра за екипу направили би чудо.
03-17-2011, 05:33 PM
Јевтић је сурово платио цех оном промашају у Смедереву. Чак је и Психо, додуше са дебелим закашњењем, платио цех за кикс у дербију. Ево и Андрија је платио цех на овом дербију за нарушавање дисциплине у Јагодини. Е сад, сви се вероватно питамо: ''Кад ће Каду да плати цех свим срањима које је направио у Звезди?'' А онда и одговор: ''Како да плати кад је због њега већ једна клупска легенда летела са места тренера?'' >
![]() Даље, они купе црнца који да 2 гола из 3 шансе, ми купимо црнца који из исто толико шанси не да гол. Овог Тагоу кад смо јурили продали нам причу да је болестан и да зато не може у Звезду, а у ствари био скуп за наше услове. А играч је који одмах прави разлику, као и наш Ади. Ми поново такве не доводимо. За реванш треба извршити притисак на њих да ПОБЕДЕ ДЕРБИ. Не мора да прођу, само нека победе. И нама на трибини да се каже да ко долази да гледа како Звезда пролази у финале слободно прескочи утакмицу, а ко дође мора да остави срце, грло и целог себе за клуб и за групу. Да им се усеремо у живот, да буде атмосфера као да их нема. Само у таквој поставци ствари верујем да евентуално можемо у финале.
03-17-2011, 07:35 PM
(03-17-2011, 05:33 PM)Пијанац link Wrote:За реванш треба извршити притисак на њих да ПОБЕДЕ ДЕРБИ. Не мора да прођу, само нека победе. И нама на трибини да се каже да ко долази да гледа како Звезда пролази у финале слободно прескочи утакмицу, а ко дође мора да остави срце, грло и целог себе за клуб и за групу. Да им се усеремо у живот, да буде атмосфера као да их нема. Само у таквој поставци ствари верујем да евентуално можемо у финале. !!! Сурово, али само тако можемо још боље и још јаче! (03-17-2011, 03:06 PM)bl_regency link Wrote:Али Стаменковић,ко њега гура да ми је знати. Њему шеснаестерац значи петерац. Ма ни то,линија и нема даље,испред је минско поље. Директан кривац за бар три гола у задњих 5 дербија. До скоро сам био убеђен да је Стамени наш најсигурнији играч... И даље верујем у то, голови које прима су директне грешке одбрамбених играча, који га остављају на ветрометини, а голман кад почне да прима пуно голова губи на самопоуздању, колико год да је добар... Ајде да се не зајебавамо, па одбранио је чист зицер 1 на 1 Илијеву синоћ... У сваком случају, несигурност се осећа и то је последица горе реченог... Мислим да грешиш када кажеш да не истрчава довољно... Па погледај нашег другог голмана, Бајка мачку... Тај у животу није истрчао са гол линије, макар пуцали на њега он се одатле не помера! Стамени има осећај за то, често иде на лопте из корнера, на центаршутеве, све то стоји, али одбрана нам је шупља, имамо ниске играче, самим тим ни он нема сигурност при излетању и то је евидентно! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
03-17-2011, 08:10 PM
Ма не кажем ја да Бајковић треба бранити,већ ми није јасно да неко од два метра прима гол главом са петерца. Друга ствар,одбрана стоји високо,он мора бити на врху шеснаестерца спреман да излети,ако не зна како то иде,фино нека погледа ван дер сара и учи. Иначе,први пут за оволико година што идем на утакмице сам задовољан како Звезда игра. Нападај па шта буде. А за реванш ако ништа друго,имамо сјајан резултат за навијање. Јурнуће они доле,урлаћемо ми горе.
03-17-2011, 10:34 PM
Људи дајте да се не зезамо али Стамени је један од последњих ликова којем би показао врата. Шта је могао да уради при првом голу?
Вероватно је требао да антиципира да ће лопта променити правац у стотом делу секунде и дотаћи некога на путу до гола.... Или при другом голу да брани лопту испред оног главоње који је скочио и надскочио Ћосића? Јесте, могао је да истрчи али није. Али могло је да глатко буде и 3:0 па није због тог истог Стаменог. Сетите се само Шмуцијевих бисера на голу... Него овако, пар ствари за реванш. Ставити Вилоту на кичму чамуги и да му не силази 90 и кусур минута. Начети их по могућству у првих 20 минута а онда је све могуће. Калуђер би ми играо од првог минута у пару са Борхом. Борхи скренути пажњу на Крстајића који је много спорији од њега и у томе видим шансу нашег центарфора. Евандра хранити коњским месом почевши од вечерас ако је могуће и да по могућству не напушта круг око центра током целе утакмице јер се на средини добија меч, надмоћност и прејмућство. И ако је могуће без ”наравно Џеја”...... Чињеница је да они нису одиграли ништа нарочито, проблем је био што смо се ми сити испромашивали. И хајде само да видим да негде крајем Маја месеца у случају да ништа не освојимо, да неко из управе почне да се вади на Робија и каже како је његова одговорност за не узимање ни једног трофеја. Аџа је наравно спреман на све а нарочито на радње које би његову гузицу сачувале као и одговорности за довођење ”врсних” играча.... Али ето, договорили смо се да нећемо о тим стварима сада па нека тако и остане.....
03-18-2011, 09:35 AM
(03-17-2011, 10:34 PM)CEBEP link Wrote:И хајде само да видим да негде крајем Маја месеца у случају да ништа не освојимо, да неко из управе почне да се вади на Робија и каже како је његова одговорност за не узимање ни једног трофеја. Аџа је наравно спреман на све а нарочито на радње које би његову гузицу сачувале као и одговорности за довођење ”врсних” играча.... У реду, јесмо рекли да не треба да од тога правимо дискусију, али треба да се спомене а требало би и ми да будемо спремни на тако нешто. Не могу да тврдим да је Просинечки тренерчина али нам после дужег времена игра и личи на нешто. Зато мислим да, без обзира на евентуални неуспех, треба га истрпети и дати му шансу бар још сезону. И још нешто, надам се да ће и он то видети или је већ, морамо да играмо са два класична нападача, два крила и два централна везна. Бар док се не доведу играчи који могу да испрате 4-3-3 односно три горе који су сви опасни по гол. Поред тога, шта ће нам доминација која би, на крају крајева, долазила сама по себи јер у овој лиги против нас евентуално Војводина и Рад не играју са девет играча назад.
03-18-2011, 11:15 AM
Играјући фудбал научио сам и схватио да у формацији са четворицом позади, штоперски пар би требало да чине један висок и јак, други брз и окретан штопер. Имамо их, Ади и Вилота су комбинација, али никако да се сложе коцкице па да њих двојица крену да играју заједно. Вилота није претерано висок, али је изузетно скочан и јак играч, с друге стране на Адија не треба трошити речи, нисмо имали таквог играча још од Ибрахима Гаја.
Искључите ТВ, укључите мозак
|
« Next Oldest | Next Newest »
|