Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKANDALLL!!!!
I sama pomisao na ovako nesto mi se gadi...

Neka stoka iznajmi Maksimir, ionako su ista govna Smile

A ako su ovi iz upravi i pomislili na takvu mogucnost bez obzira da li je ostvare ili ne, treba ih sve obesiti ispred Marakane za primer!!! :bes :bes :bes

---------------------------------------------------------------------------------------------------

I NA NEBU TOM NA KOJE IDEM JA...
Reply
Ma dobro je da smo se izvukli i samo sa ovim navodnim igranjem Pakistanaca na nasoj Mari,zar ne znate da smo jedva spasli Marakanu da od nje ne naprave parking :nene ,pa da sam ja na mestu tih Pakistanaca a sva sreca nisam Big Grin pa ne bih otisao na JebeNinA pa taman da trebamo da igramo protiv istog tog Reala u ploufinalu Kupa UEFA (sto uopste nije iskljucena mogucnost :ruke ),a mozda zele da igraju na nasoj Marakani jer im bas ne prilici da ugoste Presvetlog Papu :rofl na onom njohovom igralistu.Dosta je sto treba da ih primimo da dodju kad je derbi,malo li je?
Grobari mars iz Beograda :megafon
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Kako ne shvatate???
Oce da igraju na Mari da bi mogli da se zale kad popiju 6-7 komada da je trava bila visoka....... :lol: :rofl
ech je celi crveno- beli
Reply
Alo bre ljudi,neka neko vise potvrdi,je li dezinformacija ili nije??? Ovi nasi bre...kako ih bre nije sramota,pi-cke one prodane...sve su rasprodali,pola tima,pola podmlatka, fizioterapeute,doktore,domare...sad ce i Marakanu.Alo bre,je li ima neko veze sa mozgom tamo...dizemo VIP lozu!
Reply
Nocas je na nebu iznad Novog Sada primecen ruzicasti slon! Slon je odgalopirao u pravcu Veternika ostavljajuci vidan trag na vedrom septembarskom nebu....Sumnja se da je u pitanju reklama za tv pink, a mozda je to i kampanja sve jaceg Udruzenja za zastitu slonova i drugih toplokrvnih Klempavaca.
Grobari dobro dosli na vasu Marakanu! namigivanje
zbeglica sa oaza foruma
Reply
Ovo bi stvarni bilo skandalozno, pa jer smo mi krivi sto pakistanci jos uvek nisu za LS :bes
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
marketing,lova,kapitalizam,osobni interesi.....vi ste na potezu za velikim zanimanjen ocekujem va
Reply
Quote:osobni interesi....

Je*ao te predsednik i osnivac majmune,mars odavde
Reply
glina samo lagano u
Reply
E ajde lepo svadjajte se preko private.

A sto se tice informacije, izgleda da se nikad nece ni saznati istina. Sad je i B92 potpao pod uticaj bande Zecevic-Bjekovic. Na sajtu B92 obrisani su svi negativni komentari o upravi FK. Pakistan. Toliko o tome.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)