Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Ни ја не волим такозвану помоћну игру при корнерима, међутим то се уклапа у визију бржег и нападачког фудбала коју Роби преферира. Такође стоји и чињеница да нити имамо играче који умеју да изведу добар прекид, а Бога ми ни оне који на петерцу умеју да скоче.
...а ни да се са сигурношћу бране од истог таквог прекида.
Морам да кажем да је звиждање кадуу тотално непотребно.Чему то? Сви видимо да дечко не зна и шта можемо колико може труди се и то је то.Вероватно неки професионалнији људи виде нешто у њему али шта остаје недоумица.
Jeдна је Србија!
Виде Радојицу Божовића!  Wink Ал' да ипак не начињемо ту тему...
(03-07-2011, 06:53 PM)Рођак са Севера link Wrote:...а ни да се са сигурношћу бране од истог таквог прекида.

Од овога већ имам комплекс и умирем кад противник треба да изведе било шта са наше половине..
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.htm...-Superlige  Tongue
А са титулом ако Бог да, који ће просек гледалаца на Маракани бити, ух не смем ни да замислим  Smile
Кад буду ускоро отварали и јужну трибину бићу тек онда задовољан Big Grin
Е овако..... Никада ми лакше није било да провалим о чему се ради у нашој игри и да напишем следеће....

Мићко одличан. То дете коме је ово први дерби је прави циган, неустрашив и по менталној склоности и генетским предиспозицијама, по "default-u" супериоран у поређењу са неким својим саиграчима...

Толико се причало о каКадуу да стварно не знам шта бих могао више да додам. Дечко није ни по грађи, ни по размишљању, ни по фудбалском знању и техници дорастао овој нашој крими-лиги а да не говорим о неким озбиљнијим стварима.

Тошић - тотална превара од играча, фудбалера.

Док се нешто не уради са средином терена, никада ништа наши нападачи урадити неће ако чекају лопту од каКадуa. Његов друг средине терена Евандро, безидејан, и оно што забрињава, без жестине. Па по тој логици, чим лопта некако дође до ивице њиховог шеснаестерца ту нам се сваки напад завршава.

На крају, Борха не може и не сме на оваквим утакмицама да промаши шансе какве је имао, пре свега оне две у којима се нашао очи у очи са голманом. Наравно и Каду у првом полувремену је имао исту шансу али беспредметно је дискутивати о њему па после овог уписа му име више нећу споменути.

Пар генералних ствари:

Свака ситуација у којима је шанса 50-50 да дође било који наш играч до лопте је припао њима што је тотално невероватно.

При другом голу, Ћосић креће да чува Принца. Тотално невероватно јер је овај много јачи и виши од њега и не разумем такву расподелу наших одбрамбених играча на њихове нападаче при убацивању лопте.

Калуђер улази тек у 83. минуту утакмице  :o

Одбрана ниска, мала, слаба, и без Вилоте добрим делом утакмице је изгледала траги-комично.....

Аух, баш лоше. Да смо играли још 3 дана, не би им дали гол реално.....
И пре твог уписа хтедох истаћи да су за оба гола криви дефанзивци, за други Ћосић а за први Тошић ако се не варам... Ниски и недовољно јаки да се носе са Тагоеом... Борха је све време имао стриктног чувара који му није дао да дише и ипак је и у таквој ситуацији успео да уђе у две три идеалне шансе, мислим да то ипак говори да се ради о добром играчу, а тај напор, тј. борба за позицију са прилепком му је вероватно и утицала на концентрацију при завршним ударцима...

Све у свему, напредак у игри у односу на претходних пар дербија... Али треба нам још пар промена у тиму... Не капирам зашто мора да игра Каду, једини разлог може да буде у менаџеру, читај Радојици Божовићу, јер нико други од нас не види квалитет у овом играчу... Такође, мислим да је Ћосић ипак прерано убачен у ватру.. И реално није ми тип играча какав нама треба у одбрани... Није ни висок, ни стамен, нити је разбијач... Неприметан је грађом на терену, и као такав не може ниједног нападача "лавориста" да заустави... Евандрову шансу у првом минуту не знам ни како да искоментаришем... Онакав промашај са 7 метара???! Шта као није био загрејан, ма иди...

И на крају, мислим да и Роби има одређене "заслуге" за пораз... Као што рекох, 2-3 играча су залутала не на дерби него у фудбал уопште, а он их ставља у тим... И све време види да Борха има чуваре, а и даље форсира стил са једним нападачем... Када нападач има стриктонг чувара, минимум који урадиш је да убациш још једног централног напдача... Ништа крилни нападачи и томе слично....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: