@хахахах врхунско само-фаулирање. Ал Чилеанац доби фаул хаха ... и још да је судија овом дао и жути због 'намерног ударања противничког фудбалера'...
Али јављам се једним другим поводом ...
Читам данас по новинама како су заказани концерти
Фахрете Јахић и Цеце Ражнатовић за 10. односно 28. јун (Видовдан). Занима ме ваше мишљење по питању одржавања оваквих манифестација у 'нашој кући'? Слажем се да клуб има одређену финансијску добит од издавања стадиона, али да ли је то све баш неопходно?
Знам да има стадиона у Европи/Свету на којима се ван фудбалске сезоне одржавају разни фестивали, концерти ... али исто тако има и оних (и великих и функционалних) на којима се не одржавају такви догађаји.
Није ту само проблем што је то
'наш стадион, нашег фудбалског клуба, наша друга кућа', већ људима прво што пада на памет на шта ће та трава да личи после тросатног гажења двадесетак хиљада стопала? Знате и сами каква каљуга и ђубре остане на некој површини после неког концерта или фестивала. А нама је терен урађен предпрошлог(ако се не варам) лета, и ко је од тад силазио до терена могао се и сам уверити колико је трава 'фина и мекана', лепо распоређена да на сваком квадратном метру расте малтене исти број травки. Само замишљам на шта би личила после оваквих концерата.
Знам да има она прича о тој некаквој подлози/плочама која се поставља у тим приликама, и можда грешим али ми се то чини некако слабашна 'заштита'.
Да ли неко случајно зна, оквирно, која је цифра ту у питању кад се изнајмљује стадион. Колике су то паре па да ми као клуб морамо да прихватамо та правила, уместо да наметнемо своја-
хвала лепо али, то је наш стадиона за наше навијаче где ми играмо наше утакмице.