Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
[Image: 20912.jpg]
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
[Image: 11254g.jpg]
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply

Скужајте ме ако је већ негдје постављено...
Reply

Слушао сам у понедељак уживо у колима и нисам могао да верујем!  :o

Каква испала!  Wink
Reply
Колико је ово намештено то је чудо Smile
Reply
Знам за гомилу радијских емисија и укључења да су намештени, као и да се радио као медиј све више буди, тј. слуша у Србији, али ово ми је толико сурово да и није далеко од реалности... Ако је ово намештено, онда сам сигуран да је уствари неки сличан догађај из живота узет као основ за ову причу...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
ма брате не сумњам ја да има оваквих случајева, да рибе имају и по 3 паралелне везе, али да је ова толико глупа па да има два дечка а да тако наивно наступа... али да је смешно, смешно је Smile

мало ме било и срамота док сам слушао Smile блам је па таман и да је намештен!

зато сам док сам ово слушао одлепио  >Sad

Reply
(02-16-2011, 07:10 PM)николаБГ link Wrote:мало ме било и срамота док сам слушао Smile блам је па таман и да је намештен!

што намештено, хахахха, ОЛОШ мали, мада је то свакодневница, поготову код тих клинки кад прораде хормони па то не зна где бије бре...    Big Grin
Reply
Кад сам слао претходни упис, једна од емисија на које сам мислио да су намештене је управо и антидепресив... Наравно, гомила намештених ствари, али вероватно и неки мањи проценат стварних догађаја... Ако је овај који је николабг поставио истинит, па ову би туко до изнемоглости  >Sad

п.с. Мада овај прилог може и да се подведе под замисао аутора да на духовити начин да до знања глупачицама шта, где и како не треба!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Па ви онда славите дан заљубљених  Big Grin
Jeдна је Србија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)