Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
(01-28-2011, 03:03 PM)Рођак са Севера link Wrote:Да додам :
Филип Стојковић (десни бек) 1993г
Wink

http://www.mondo.rs/s196878/Prosinecki_p...i_tim.html
Одличне вести!Наставља се промовисање Звездине деце у први тим!Браво Роби!И свака част управи што га је довела за тренера!Оваквог тренера нисмо одавно имали!Још једном браво Роби!
ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ И ДА ТЕ ПРОДАЈУ АЛИ ИМ НЕЋЕ ПОЋИ ЗА РУКОМ ЈЕР ОНИ НЕ ЗНАЈУ ХЕЈ НА СЕВЕРУ СВИ ТВОЈИ СИНОВИ ЗВЕЗДО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГУ ЖИВЕТИ!!!
Како ствари стоје Ђорђевић остаје за сада мада преговори са Румунима и даље трају шта год то значило у овом моменту....
(02-06-2011, 12:25 PM)Delija do smrti link Wrote:Браво Роби!И свака част управи што га је довела за тренера!Оваквог тренера нисмо одавно имали!Још једном браво Роби!

:o Ништа нећу рећи по овом питању, да не бих био санкционисан...али сачекајмо резултате у званичним уткамицама и промовисање наших играча тамо, за хвалоспјеве дотичном...

Питање једно од мене није баш за тему прелазни рок, али да ли неко има интро инфо о томе како је Вилота?...Хоћел моћи заиграти ову полусезону, или ће се још требати припремати?...
"Како ствари стоје" (што би реко колега СЕВЕР), ми можемо лагано да закључујемо ову тему, мислим да је овај прелазни рок за наш клуб завршен (дај Боже да нас позитивно изненаде), али након јучерашње утакмице, још се нешто да закључити... А то је да се нисмо нешто специјално појачали, све је то већ виђено и већ пробано... Има напретка у поставци игре, али и даље појединци (они исти) беспотребно компликују и загорчавају и свој а и наше животе! Надам се да ће за ових 20-ак дана доћи и до видљивијег помака, ово су мрвице за сада... А од правих појачања, такође мрвице... Мада, руку на срце, свиђа ми се борбеност и срчаност Борхе, а од Евандра за кога сам после пар одлгеданих тренинга мислио да је врхунски играч, за сада ништа... Клинци су нам можда и највећа појачања, и да је било памети па и раније да их форсирамо... Мијаиловић, Стојковић, Ћосић... Само напред децо!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Пошто још постоји могућност продаје играча у Русију, Швајцарску и још неку земљу нека остане тема откључана у случају да неког преваримо, па им завалимо играча.  Wink
(02-09-2011, 05:04 PM)Пијанац link Wrote:... у случају да неког преваримо, па им завалимо играча.  Wink
Из твојих уста у божије уши!
Jeдна је Србија!
(02-09-2011, 05:04 PM)Пијанац link Wrote:Пошто још постоји могућност продаје играча у Русију, Швајцарску и још неку земљу нека остане тема откључана у случају да неког преваримо, па им завалимо играча.  Wink

Још не губим наду јер Одлазни рок још није завршен тако да још постоји могућност да се појачамо....
Као што је већ речено изнад, могли бисмо да полако сумирамо утиске и мишљења у вези (не) учињеног и (не) очекиваног у овом прелазном и одлазном року....
Ми више немамо капацитете неког да преваримо после Лекића. Једино смо Робија успели на превару да доведемо  ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Извесмо полупревару  Wink, Бригел је позајмљен румунској Политехници. Сада имамо Тошића, Рељића и овог малог Стојковића (1993) на левом беку. Од младих очекујемо да више играју Стојковић, Ћосић, Мијаиловић, браћа Срнић. Шта је са Накатом?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: