Threads: 17
02-02-2011, 10:14 PM
(This post was last modified: 02-02-2011, 10:19 PM by CEBEP.)
(02-02-2011, 09:17 PM)Иван link Wrote:Не видим разлог за вређање било ког играча,још честито нису почели ни да играју,а ви већ јаучете и имате замерке,страшно!
Нико није овде вређао ни једног играча јер нити има разлога за тим нити је дозвољено вређање било ког играча као и члана управе по правилнику. Сумирамо сви утиске, свако по коју реч на основу онога што је или видео или чуо...
У међувремену сам иначе одгледао тај Кадуов промашај као и пар солидних акција које смо имали. Лопта се генерално више креће од ноге до ноге колико могу да приметим, играчи више користе и улазе у празан простор. Каду јесте одреаговао одлично што је шутирао из прве али је не само код њега него и код Перкета и Јевте завршница проблем. У јачим утакмицама имаће, и ако уопште буду имали и једну такву шансу па ако је не искористе после нема назад... На крају крајева, да је Каду способан да даје овакве голове из оваквих шанси звао би се Давид Вија.......
Threads: 3
То је тај мали! Биће врхунски. Само да га Роби добро иштемује!
Threads: 28
не знам само што и колико ће још држати овог бајковића.
Threads: 83
Све док правило буде да треба да буде регистровано 3 голмана

Не верујем да ће се он нешто наиграти уопште, малог Дмитровића спремају да замени Стаменог кад дође време за одлазак "броја 22"...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
ма знам али се исто тако плашим да у случају неког скорашњег одласка Стаменковића не буде опет пара па њега ставе међу стативе. Треба форсирати тог Дмитровића чуо сам да је добар баш зато се и чудим што из припрема у припреме бајковић брани на утакмицама где се стамени одмара.
Threads: 0
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
Threads: 28
Заказана још једна пријатељска:
Звезда - ФК Торонто 6. фебруара
Threads: 0
Гледам сад клипове са текми из ЦГ,и ове против Шахтјора,чини ми се да овај Бинић није лош,има брзину,а и зна са лоптом,не знам зашто није убациван у игру у првенству,а одрадио је и припреме,мада је ретко био и у протоколу..
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
Threads: 17
Од сада ће изгледа ствари ићи овако....
Роби ће да наплаћује нашим играчима по 50 евра за сваки приговор судији.
Извор: Спортски Журнал
Quote:Гласне жице Роберта Просинечког су у одличном стању. Није промукао после серије савета и критика ученицима током утакмице са младим тимом Шахтјора.
Похвале на терену набројале су се на прсте једне руке, али их је било више после првог контролног меча у Турској.
– Имамо довољно времена да се поправимо, већ је направљен помак. Прво полувреме против Шахтјора било је феноменално за ову фазу припрема, док смо у другом много грешили на тактичком плану – истакао је Роберт Просинечки, шеф стручног штаба Црвене звезде.
Смирено је сумирао утиске легендарни фудбалер, али је током меча у појединим тренуцима хтео да „искочи” из коже. Посебно је био љут кад је жути картон добио Каду, па се љутито окренуо ка играчима на клупи и узвикнуо:
– Од овог тренутка, сваки картон због приговора кошта 50 евра. Могу да разумем оштар старт, али не и причу са судијама.
Кад је Ли Ади први пут киксом створио зицер противнику Роби је процедио да је за њега од тог тренутка резултат 1:1. А кад је репрезентативац Гане и други пут поклонио лопту ривалу нервозно је окренуо леђа терену.
– Не забрињава ме кад се погреши, али сам љут кад се не испоштује договор из свлачионице. Бајковић не изађе са гол–линије, Нинков закасни на другој стативи и мрежа нам се затресе. То су тактички детаљи. Разумем зашто зицере пропусте Калуђеровић и Евандро, ноге су још тешке. Брине ме, међутим, кад Ади два пута да лопту њима.
Љубимац Делија није личио на себе против Украјинаца. Опуштен прилаз мечу, деконцентрација или улазак у кризу? Одговориће време.
– Нисам од оних који „секу” после једне утакмице. Свако има право на лош дан. Ади, ипак, мора да зна да су то ствари које не сме да ради. Нема проблема да га је прошао играч, догађа се то и најбољем штопер на свету Пикеу. Поправиће се, квалитетан је играч.