Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
Ако тако гледамо то је онда нешто друго,побеђивати у Сопоту и ући у другу лигу била би права ствар за те младе играче,али треба их гурати и подржавати их,важно је да играју..А што се тиче да немамо играча за првих 11 уз Ли Адија,вараш се,ту је наш Вилота,који ће ако Бог да успети добро да се припреми и врати у своју препознатљиву форму..Хвала Богу..

http://www.crvenazvezdafk.com/src/zvezda...ontent.htm
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
А зна ли неко шта је са Михајловићем што је дошао из Јагодине? Видим да се он нигде не помиње, знам да је повређен, али јел толико озбиљно да се од њега ништа не очекује до краја сезоне?
Мислим да је нека озбиљна повреда лигамената,треба то лепо залечити без журбе тако да се очекује повратак за идућу сезону.
(01-31-2011, 02:29 PM)Red Star Forever link Wrote:Небитно одакле долази овај дечко, али доста више са штоперима, има их сад и превише!  Wink А опет ниједан који са сигурношћу може да игра у првих 11 уз Ли Адија!
Quote:5.2.2010
"Могу да играм и на позицији, штопера и десног бека, а у досадашњим мечевима наступао сам у обе улоге. Много више волим да играм бека, јер кад сам потпуно спреман могу да одгворим захтевима у оба смера, што се мени свиђа. Ипак, тренер је тај који одлучује ко ће шта играти, а на мени је да испуним његова очекивања, па ми није тешко што сам више био на позицији штопера," рекао је Јован Крнета, момак рођен 1992. године.

Полако са овим малим,ја се не бих за сад пуно радовао и код нас има незадовољних младих а квалитетних играча.Треба им свима дати подједнаку шансу. Изгледа да му је пукао ниспе да га више завлаче па је почетком новембра 2010 био на проби у ПСВ-у.Слично као код нас актуелни Деспотовић Ђорђе,а и ранијих година многи други таленти.Не поновило се више...

Дај Боже да се Вилота припреми како треба и да заигра у пару са Ли Адијем, биће то, мишљења сам, веома добар штоперски тандем.
Колико могу да приметим играчи су за сада  далеко мотивисанији за рад , на овим припремним утакмицама се види већа жеља код малтене свих играча, него у претходном делу сезоне, вероватно је томе узрок нови тренер ,који је изгледа донео доста тога доброг  Wink Постоје и наговештаји да смо најзад уболи и са овим новајлијама (иако је Борха физички неспреман дошао, види се да има штофа  Smile
Све ово итекако улива оптимизам пред наставак сезоне, посебно што код наших комшија не иду ствари баш како би они желели (нажалост морам и њих споменути због бодовне предности коју имају на табели).
Има наде браћо Делије 
Мислим да је та нада трајала до данас.

Сада се само надам да Роби може да спаси сезону. Имао сам стрпљења за Аџића до данас и сада је дефинитивно показао да он није за овај посао.

img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Царе апсолутно се слажем са тобом!Аџић мора да оде и да се доведе човек који зна да ради овај посао!!!!!

ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ И ДА ТЕ ПРОДАЈУ АЛИ ИМ НЕЋЕ ПОЋИ ЗА РУКОМ ЈЕР ОНИ НЕ ЗНАЈУ ХЕЈ НА СЕВЕРУ СВИ ТВОЈИ СИНОВИ ЗВЕЗДО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГУ ЖИВЕТИ!!!
(01-31-2011, 07:01 PM)Darko link Wrote:Све ово итекако улива оптимизам пред наставак сезоне, посебно што код наших комшија не иду ствари баш како би они желели (нажалост морам и њих споменути због бодовне предности коју имају на табели).

Зашто их не би споменуо? Директни су нам ривали плус први на табели и беже нам пет бодова. А мислим и да су нам објаснили како се ради прелазни рок (овде иде ограда у смислу да им је много лакше него нама да дођу до пара). Наравно, све то треба видети како изгледа на терену али нисам сигуран да ће бити добро по нас. Дај Боже да грешим. Такође, мислим да је Просинечки наше највеће појачање и ова наша деца којима ће, надам се, пружити шансу.
(02-01-2011, 06:55 PM)Delija do smrti link Wrote:Царе апсолутно се слажем са тобом!Аџић мора да оде и да се доведе човек који зна да ради овај посао!!!!!

Последњи пут ћу ово рећи до краја сезоне! ПРИДРЖАВАЈТЕ СЕ СТАВА ГРУПЕ ДЕЛИЈЕ СЕВЕР ПО ОВОМ ПИТАЊУ! Сваки следећи позив на револуцију ћемо санкционисати под тачком 1. Правилника под-форума ''Терен''!
прелазни рок у Србији траје још недељу дана. Што не мења неке ствари нити сад као обећава не знам шта,али ето да се зна.

Forum Jump:

Users browsing this thread: