Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
РСФ, из твојих уста у Божије уши и њихове ноге  Smile
Искључите ТВ, укључите мозак
http://www.zurnal.rs/2011/01/26/uzivo-iz...index.html

Црвена Звезда савлада савладала је Грбаљ резултатом 2:1.Стрелци за црвено-беле Срђан Мијаиловић и Александар Јевтић,Борха одличан на дебију  Smile
ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ И ДА ТЕ ПРОДАЈУ АЛИ ИМ НЕЋЕ ПОЋИ ЗА РУКОМ ЈЕР ОНИ НЕ ЗНАЈУ ХЕЈ НА СЕВЕРУ СВИ ТВОЈИ СИНОВИ ЗВЕЗДО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГУ ЖИВЕТИ!!!
Оно што мене највише радује у свему је што је Роби дао шансу малом Срђану Мијаиловићу који је поред постигнутог гола показао да је један од најталентованијих играча које смо последњих година избацили из омладинске школе.
Мали Срђан искоришћава шансу максимално Smile
(01-26-2011, 08:28 PM)MACAK link Wrote:Мали Срђан искоришћава шансу максимално Smile

Зато и мора бити у првих 11!
ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ И ДА ТЕ ПРОДАЈУ АЛИ ИМ НЕЋЕ ПОЋИ ЗА РУКОМ ЈЕР ОНИ НЕ ЗНАЈУ ХЕЈ НА СЕВЕРУ СВИ ТВОЈИ СИНОВИ ЗВЕЗДО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГУ ЖИВЕТИ!!!
Полако бре са првих 11, малом је тек 17 година!  Wink

Готов је део припрема у ЦГ, па ево неколико информација из прве руке. Атмосфера у екипи је на нивоу, дисциплина такође, дефинитивно се може рећи да је Жути добрано размрдао ову екипу и да својим ауторитетом држи ствари под контролом. Мали Мијаиловић се одлично показао, те ће вероватно бити награђен тиме што ће бити у саставу међу 18. Слично је и са Дарком Лазовићем, који је коначно код Жутог живнуо после годину и по дана, тако да и он може да рачуна на много више простора него што је имао код предходне тројице тренера. Са квалитетима веселог нам капитена Ђорђевића се чак спрдају и играчи ових ЦГ клубова са којима смо играли. Врло је могуће да неће ни путовати у Анталију. Савке је дефинитвно у игри за штопера, али се и поред свега очекује да се доведе једно озбиљно име на тој позицији. Божић је жеља Жутог, међутим уз Миловановића, Исаха и сада Мијаиловића на тој позицији готово да нам није неопходан. За Евандра сам чуо само речи хвале. За Борху чујем да је снажан, али да зна са лоптом и ако доведе у ред кондицију могао би да буде право појачање. Коначан утисак са овог ''сувог'' дела припрема је да се назире тим који може на пролеће да побеђује редом, а да ли ће то бити довољно за оно што сви желимо, видећемо.
Ако ме очи неварају код примљеног гола КИКС прави бивши капитен ЂОРЂРВИЋ ;D
http://www.crvenazvezdafk.com/src/viloti...ontent.htm

Велика победа Милана Вилотића и сјајна вест за све нас! БРАВО МАЈСТОРЕ!
http://www.zurnal.rs/2011/01/28/robi-na-...index.html

Роби на корак до ПРО лиценце
Роберт Просинечки је положио завршни испит на Кинезиолошком факултету Свеучилишта у Загребу, тачније„Одјелу за изобразбу тренера”, са оценом – изванредан!

Боже...
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)