Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..

Ови клипови од 6 делова су пуни информација.. Занимљиво да овај Кодекс није прошао у Америци па га гурају у Европу.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Пазите шта купујете по "акцијским ценама" у мегамаркетима, поготово ако је из увоза.
САМО СЕЛО СРБИНА СПАСАВА.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
(01-28-2011, 12:18 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: прије рата људи су се смијали када су учитељице говориле да Американци иду по пијаци и траже парадајизе који су малени и изгњечени, а не велики и црвени, да иду по 50, 60 километара на села код рођака да наузимају млијека и сира...а ево тога и код нас...

Да, да... овога се и ја сећам... јер сам предратна генерација Wink

Сећам се коментара за крушке, и јабуке, где су вредније оне које имају црва у себи, него ове. И пазите још једну ствар. Како црв зна која је прскана хемикалијама, па да уђе у њу, а која не?  ;D

Quote:Пазите шта купујете по "акцијским ценама" у мегамаркетима, поготово ако је из увоза.
САМО СЕЛО СРБИНА СПАСАВА.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Не требају Србији непријатељи

Пише: Ратко Дмитровић, Печат
26.01.2011.

Е, то се зове национална солидарност.
Нема Шиптара, Албанца на кугли земаљској који ће стати иза Дика Мартија и његовог извештаја о монструозној работи Тачија и осталих на сецирању Срба и продаји делова њихових тела. У Тирани, Приштини, Скопљу, Подгорици, Цириху... Албанци потписују петицију којом се осуђује Дик Марти. Кажу, то је атак на државу Косово, на све Албанце, то је антиалбанска завера.

Нема једног јединог дисонантног тона, једне изјаве, текста, анализе са шиптарским потписом у којој ће се изразити макар резерва, где ће човек моћи да пронађе трачак, одсјај другачијег мишљења. Не. Сви Албанци су иза Тачија, сви га бране. Укључујући и његове најљуће мафијашке и политичке противнике и непријатеље.

Случај број два; на граници Хрватске и Босне, по потерници из Београда старој скоро 20 година (ратни злочини не застаревају) ухапшен је Тихомир Пурда, хрватски бранитељ оптужен да је 1991. године у Борову убио тројицу заробљених војника ЈНА. Постоји документација, изјаве сведока, налаз патолога, све. Дакле, троструки убица.

И шта се сада догађа, што би рекао Срећко Шојић.

Само што је објављена информација о Пурдином хапшењу цела Хрватска дигла се на ноге; сазвана је седница Владе Хрватске, Јадранка Косор се обратила нацији, огласио се председник Иво Јосиповић, у Вуковару је организован протестни митинг хрватских бранитеља, насловне стране биле су резервисане за Пурду и на крају је председница владе, споменута Јадранка, лично назвала Бориса Тадића и затражила да јој објасни на основу чега његова држава хапси хрватске грађане.

Одговор је био муњевит. Тадић је посадио у кола министарку правде Србије Снежану Маловић и послао је у Загреб да се тамо, претпостављам, најпре извини, а онда Хрватима каже да се ради о инциденту који се неће поновити. И неће.

Жупанијски суд у Осијеку огласио се саопштењем у којем одбацује сваку могућност подизања хрватске оптужнице против Тихомира Пурде. Преведено у хрватску праксу, а на основу досадашњих случајева
(ослобођен Михајло Храстов, иако је убио 14 Срба на Коранском мосту у Карловцу) Тихомир Пурда је за службену и неслужбену Хрватску херој а не ратни злочинац. Остаје само да сачекамо процедуру после које ће овај домољуб бити пуштен из тузланског притвора и дочекан у Хрватској као јунак.

А како се у таквим и сличним ситуацијама понашају Срби? Код њих (Срба) увек се нађе неко ко ће да сведочи у корист других. Нема у Европи народа који унутар себе има толико аутошовинизма као што га имају Срби.

Да не би било забуне, грозим се сваког злочина, посебно ако тај злочин долази од мојих сународника, и увек ћу се залагати за драстично кажњавање злочинаца па да су ми и рођена браћа, али не разумем нити ћу икада разумети када су то Срби и због чега унели у своју колективну свест потребу да у рачун сопствене штете раде оно што не ради ниједан други народ на свету.

Пример, одлазак Наташе Кандић на свечано проглашење независности Косова (комадања земље у којој је рођена и чији је она држављанин) јединствен је случај у свету. Између осталог и по томе што Н. Кандић није остала да живи у Приштини већ се вратила у Београд где ужива велики углед и поштовање тамошњих властодржаца.

Или, Србија је за свог амбасадора у Швајцарској именовала човека (Милана Ст. Протића, и сада је тамо) који се јавно залагао за распарчавање Србије, тврдећи да ће он, ако неће
ниједан други Србин, потписати независност Косова. Након тога Борис Тадић је потписао указ о постављењу Протића за амбасадора.

Не требају Србији непријатељи, она за тај посао има сопствене снаге.

----------------------------------------------------------------------------------------

Боже, како завидим овим комшијским народима!
Код нас у кукољу има жита.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Једна од ретких ствари која ме обрадовала у последње време.
Заиста невероватно да Савиндан има овакве почасти, и време добијено на државној ТВ.
Reply
Ево одмах контре "Спин доктора" на реакције поводом скандалозне осуде гробара:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/232031/...oru-u-Nisu

За неупућене то је већ сто година позната локација војног затвора у Нишу-где се доводе војни притвореници и кажњеници по свим конвенцијама.

Радни логори су сасвим нешто друго.Нема везе само рокај по Србину.

Reply
Најгоре је када ти лопов каже да крадеш!  :o
Reply
И ОВО ЈЕ СЛИКА ДАНАШЊЕ СРБИЈЕ!

Дневни лист НОВОСТИ, електронско издање
Данас, 23:00ч

[Image: 3pFvK.png]

Значи списак најчитанијих новинских наслова у предходних мислим 5 дана!
Трагикомично!

А после неприкосновено заузетих првих 4 места, налази се прича(наслов) о једном хуманом а у исто време и трагичном догађају! Значи од најчитанијих наслова, овај је изазвао најмање интересовање! И то много говори о  нама данас. И ТО ЈЕ СЛИКА ДАНАШЊЕ СРБИЈЕ!

[Image: gp7fx.png]

Reply
Ужас, читао сам о овоме, Бог да му душу прости... Да је више таквих људи, где би нам био крај! Нажалост његова хуманост и доброта га је овог пута коштала живота јер је неки манијак по магли возио као да су нормални услови вожње!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Стварно ми је жао ових људи. Бог да им душу прости.

А што се тиче Новости, и њихових најчитанијих вести...  ???
Није ми јасно да се толико срозавају да уопште се баве "животима" певачице и ватерполисте. Кога уопште брига за живот других људи?! Они који немају свој живот, онда читају такве вести, и баве се разводом, свадбама, и везама познатих.
Боже, куда овај народ иде :-\
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)