Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razne fotke...
Шкабо је краљ !!!
Reply
Хм а ја мислио Шкабо је гробар, кад оно  Smile
Reply
Можда је неутралан?Али пошто је ово било у Москви није искључен случај да је због тога обукао Smile
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се     "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Reply
(01-15-2011, 07:39 PM)Darko link Wrote: Хм а ја мислио Шкабо је гробар, кад оно  Smile

Јесте симпатизер партизана. Руси су им на том концерту поклонили мајице, а он је обукао зато што није хтео да увреди њихово гостопримство, а и зато што су наступали у име нечег што је изнад навијачких подела, српско-руског братства.

Јесте да ми острашћени ;D све особе гледамо кроз призму навијачког опредељења, ал  Шкабо заслужује велико поштовање због 100%  исправних ставова које презентује кроз свој рад.
Reply
ФБП!

[Image: 167047_1673336324957_1583898722_31534544_544639_n.jpg]
Jeдна је Србија!
Reply
lepo
Reply
(01-16-2011, 01:18 AM)Red Romel link Wrote: е да је тако транспарент одрађен (са ликом и слоганом 2005) и да су мајце одрађене са тим ликом ..... али нису...
Објасните дечку како и где се лепе налепнице,пошто није упућен. Поздрав
Jeдна је Србија!
Reply
добре су налепнице али сам више поборник лепих графита ..... то је рецимо много ефектније ! а налепнице се скидају лако ко сто се лепе ....
Reply
Коди врати се  :'(
Jeдна је Србија!
Reply
Ово су налепнице у мом власништву,али нисам их ја израђивао нити дизајнирао.

[Image: dsadsdsa.jpg]
Jeдна је Србија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)