Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karte za Rozenborg
A koliko cujem zadnja je vest da ce se raditi zamena ovih sadasnjih propusnica za neke nove tipa: KK... O tome je trebalo misliti pre ove tekme!

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
? ? ?? ??? ??????????? ???????? ???? ????? ??? ?? ?? ????? ?????? ? ???? ?? ???? ??????? ??????? ?? ?? ???? ?? ?????? ???? ?????? ???????? ???? ? ?? ???? ?????? ????????....??? ???? ?? ????? ??????? ??? ? ?? ??????-???? ?? ??????????? ???? ??? ?? ?????????? ?????? ??? ???? ????? ???? ???????? ?????.... :bes

?0?????!!!
Reply
Imas jug kod mene, po ceni naravno, Smile da idemo na tribinu gde su pravi navijaci a ne pozeri.. Boze, ne mogu da verujem sta pisem...

poz,
budimir
Reply
Braco, dodjite svi zajedno u JF da se borimo protiv tapkarosa :lol:
A sad stvarno, STA DALJE?
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Reply
Nisam znao da se bake bave borbom protiv korupcije, sverca i ostaloga... Big Grin
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Da nije tragicno sta se desava ... bilo bi komicno Sad
Reply
Jeste da je sve tako kako jeste, ali moram priznati da ima i svetlih primera kako su se pojedini mladji postavili u citavoj ovoj prici...

Gorak ukus. Nadam se da mi je ovo zadnja tekma u zivotu na Jugu...

poz,
budimir
Reply
brate budo, i ja sam par puta bio u istoj situaciji i znam kako ti je.
Zato sam ja da se nekako pozabavimo ozbiljnim stvarima, kao sto je klub navijaca.
Valjda ima neko od tih vodja koji hoce to da organizuju.
Ako treba neka pomoc ima nas toliko cigana tu smo.
U cemu je u stvari problem?
Pitam tebe jer vidim da se razumes, a oni tamo glavni oni i nece da razgovaraju na tu temu.
Naravno pitanje vazi i za ostale, samo ne ono glup si konane i ti fazoni, molio bih Vas lepo.
Reply
Quote:Jeste da je sve tako kako jeste, ali moram priznati da ima i svetlih primera kako su se pojedini mladji postavili u citavoj ovoj prici...

Gorak ukus. Nadam se da mi je ovo zadnja tekma u zivotu na Jugu...

poz,
budimir

Budo, moze to i lepse da se kaze, hocu reci nadam se da mi je Odenze (pardon, OFK) bio zadnja utakmica u zivotu na severu. Zabole me vise stojko za Bosanca, upravu, (Dzajinu) prvu ekipu, ma neka se nose svi. To ti je kao kada coveka isteras iz njegove kuce, pa je za dobre pare prodas Siptarima. Neki ljudi su navijanje i ljubav prema Zvezdi ocigledno shvatili kao profesiju od koje i te kako dobro moze da se zivi. Sada je valjda i deci u kolevci jasno ko placa silne koreografije Belgrade Boysa i ko je ovca za sisanje.

Jeeeb'o vam pas mater, jeb'o vam pas mater...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
:batine
ne mogu da verujem da ljudi koji zaista vole zvezdu srcem a ne iz interesa ne mogu da dodju do karata.
zato sto su neki navijaci pokupili karte i prodali tapkarosima!!!!
ocaj!!!!!

dok srce kuca u nama ti zvezdo nisi sama i krv tece moja crveno belih boja
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)