Threads: 1
(12-28-2010, 10:35 AM)Мобилисан link Wrote:Интересантно је што је управа толико загризла за Корнела Салату. Док чекамо званичну вест о дешавању око тог трансфера изнео бих једно своје скромно мишљење.
Волео бих да не можемо да платимо његово обештећење и да не дође, а ево и зашто. Штопери нам нису преко потребни, ту су Микић, Тошић, Ади а и Вилота се враћа. Више нам је потребнији Волков као леви бек и човек који би могао да држи леву страну сам, јер је јак и има снаге више него Тошић, Игњатијевић и Рељић заједно. Тако да би било паметније да се више ангажују око њега него око Салате. А и већ одавно смо констатовали да нам је лева страна рак рана.
Тошић је лијеви бек, понекад одигра штопера и то коректно али је ипак бек.Кад би редован штоперски пар били он и Ади ми би били дефицитарни са висином с ким год да играмо.
Волков је крило или лијеви спољни.Вјероватно у некој формацији може да одигра и одбрану али мислим да на њега, и ако дође, не треба рачунати као бека.Сигуран сам и да га не планирају да буде бек.
Threads: 38
Ајде још једном па до краја сезоне! Вилотић неће заиграти до завршетка првенства и тачка! Можда чак и дуже. Не ради се о некој повреди бутног мишића, већ о врло опакој болести и зато га не треба пожуривати јер је здравље на првом месту. Алтернативе за место уз Адија су све жива импровизација и зато је потребан штопер, озбиљан штопер.
Волков је са друге стране крилни играч средине терена, а не леви бек, тако да и уз његов долазак остаје у тиму један од поменуте тројице. Иначе, ја сам њега више пута уживо гледао док је играо за Графос. Пре 5 година је деловао као добар спољни за Српску лигу (трећи ранг). Имао је предиспозиције да направи нешто од каријере и мислим да је делом у томе успео.
Threads: 83
12-28-2010, 11:49 PM
(This post was last modified: 12-28-2010, 11:50 PM by Red Star Forever.)
Вероватно имаш праве информације о Вилоти и ја се слажем да га не треба пожуривати, уосталом код већине тумора, посебно код оних који су се бавили спортом (претерани тренинзи такође могу да буду узрок) се и не препоручује повратак спорту... Али малопре је био подужи прилог о њему на сос канализацији и он и Бата Радуловић су отворено причали о свему... Он већ месец дана вежба у теретани, јача мишић рамена, јер му је од три мишића направљен један... Фактички учи нове покрете... И он и Бата су оптимисти, чак Бата прогнозира да Вилота може за месец дана да буде онај стари јер је пун похвала за његов рад, труд и ангажовање... Оно што сви заједно чекају је потврда из Италије, тј. Вилота иде 03.01. у Болоњу на финалне прегледа а ако сам добро разумео, након тога се придружује екипи на припремама, а крајем јануара долази доктор који га је оперисао и ако све буде како треба потписује му документ којим му омогућава да настави тамо где је стао, тј. даје гаранцију да је заувек излечен!
п.с. Наравно, све ово не значи да ми не треба да доведемо бар још једног озбиљног штопера, какве смо "среће" били јесенас са повредама никад се не зна шта нас чека на пролеће...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 18
http://www.zurnal.rs/2011/01/13/bugarin-...index.html
Изгледа да је Салата добио дупло бољу финансијску понуду у Русији (Ростов), а ми се окрећемо неким другим појачањима... Много се каснило, није требало чекати да се укључе богатији клубови, а на крају крајева, није ми јасно зашто се не да шанса неком од младих играча... Знам, траже се резултати одмах, али онако реално гледајући, ми тешко да можемо да стигнемо тих 5 бодова (не зато што смо ми лоши, него зто што "ови" неће да губе бодове), па зашто онда то не искористити за прављење тима за следећу сезону...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 38
Quote:Можда маневар Звезде са мистериозним Бугарином убрза ток догађаја, односно расплет око дефанзивца Слована, означеног за приоритет у зимском прелазном року.
Ја синоћ чух да се вероватно ради о овоме. Лагани флерт са Бугарима, не би ли се пожурила прича са Салатом и коначно реализовала.
http://www.zurnal.rs/2011/01/14/bozic-vi...index.html
Од готовог направише вересију... Најављивали су данима ову двојицу, искакали су из фрижидера, више него Иван Ивановић, и на крају ни један не долази... Тотално ми је нејасно шта се овде издешавало! Али по свему судећи, мислим да "преговарачка способност и стручност" спортског директора имају највише утицаја на негативан исход...
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.htm...-Stutgartu
Кад већ не доведосмо обећана појачања,ајд да се мало ослабимо... Да, треба нам новац, Нинков већ дуго времена вреба прилику да оде у иностранство, и њије његов грех ако оде, он ако не оде сада не занм када ће, али клуб није довео ни једног озбиљног одбрамбеног играча, а продаје најбољег! Опет способност спортског директора доводим у питање...
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.htm...zio-Zvezdu
И на крају, да ли је могуће да нас и омладинци туже и то за 400 евра дуга!??? И то момак који је требало да у будућности буде нови Калуђеровић, Жигић, шта ти ја знам...
Threads: 164
Послао неко из ФК (ил менаџер) мало пара новинару из Журнала да нацрта контуре будућег тима са све Салатом, Волковом, Надсоном и још неким.. свидело ми се.. међутим и на крају биће једна велика курчина на коју смо годинама навикли. Повратак у прошлост!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 17
01-14-2011, 06:38 PM
(This post was last modified: 01-14-2011, 06:40 PM by CEBEP.)
Не треба бити некакав маг за финансије, економију па и бизнис генерално и видети, мада се и из авиона већ види, да је Салата талентован и за разлику од многих који долазе и играју у нашем клубу, проверен играч. Не треба бити интелигентан и направити просту рачуницу која каже да ће овом играчу скочити петоструко цена за око две године. Није тешко не бити слеп и видети да ако би се Салата спарио са Адијем да би то био благо речено један бедем испред Стаменог којег би било тешко пробити....
Али,
уместо тога добијамо пржење јавности о доласку овог играча који траје практично од самог почетка овог прелазног рока да би, гле чуда, једно јутро устао и прочитао да одједном наш спортски директор гледа, или ти разматра, и друге опције па зато креће прича о Африканцу, Бугару итд.. .
Салата полако али сигурно прелази у други план а до јуче је искакао из фрижидера свима нама. А када дође тамо неки Мај месец онда ће наравно тренер за све бити крив јер је на тај начин најлакше прикрити сопствену одговорност и неспособност за вођење једног од најодговорнијих послова у ФК-у.
На крају крајева када мало боље размислим, најбитније је да је весели Ђорђевић поново инспирисан и ево баш га гледам како међу првима ради кондиционе тренинге с' највећом лакоћом....
У понедељак се путује за Будву и уместо да се све средило пре одласка у вези прелазног рока, по ко зна који пут ће на сред припрема улетати падобранци који су у неком међувремену потписали уговор па су се касније прикључили припремама. Да ли вам ово звучи познато?
И онда за крај креће добро позната прича. Ти играчи ће јурити праву форму и кондицију негде до половине другог дела сезоне као што се већ дешавало безброј пута раније....
Е ”мој” спортски директоре клуба са 25 титула још од пре 3 године, давно сам престао да се закопчавам на леђа....
Threads: 29
Полако бре људи, Слован и Салата тврде пазар, ко зна шта ће ту још да се дешава.
Наш највећи проблем је што смо често нереални, па као што кажеш очекујемо да ћемо зарадити петоструко на Салати.
Ми кад доводимо играча за милион очекујемо звер, а један Лекић је отишао за 2.5 милиона.
|