09-21-2010, 08:52 PM
Ставио сам на првој страни да снимци буду до 2003. године, па ево и оне лудаје против Одензеа из те године. Запустили смо мало ову тему, ваљало би је освежити.

Видео записи старијих Звездиних утакмица
|
09-21-2010, 08:52 PM
Ставио сам на првој страни да снимци буду до 2003. године, па ево и оне лудаје против Одензеа из те године. Запустили смо мало ову тему, ваљало би је освежити. ![]()
10-01-2010, 09:05 PM
Quote:Роземборг - Црвена Звезда ... октобар 2003.године. Резултат 0:0 Даа... сећам се те утакмице. Мени је то била мислим чак једина утакмица коју сам пратио са југа. Конкретно, за ту утакмицу нешто сам био у гужви тих дана, али сам мислио да неће бити проблем за карту. Ал' врага... остао сам без Севера, и морао сам на југ. Доста познатих људи са Севера сам видео тада на југу. Ту је била она чувена кореографија "ДАЈ ГОЛ". Тада су се норвежани срећно извукли... али мислим да су ипак били јачи, јер су годинама раније били учесници ЛШ. Ево ја качим видео снимак из 2002. године када смо играли са римским Лациом. Тада су за жабаре играли наши Михајловић и Станковић. Једна лепа Звездина шанса да прође даље, али јбг. То је једна од ретких утакмица у Еврокуповима Звезде коју сам пропустио. ![]() Quote:Чувени 121. дерби, игран на Митровдан 2003. године и гажење гробара како на терену тако и у навијању. Дааа... ово је била екстаза! После дуже времена да је један дерби пробудио тако велико интересовање... Сећам се ко данас, када је на насловној страни д.нета писало: "Веровали или не... Нема више карата за Север?!". Та утакмица конкретно се играла пар дана после гостовања Реала на армијском пашњаку, где је гробље извукло 0:0. Но, када су дошли на Маракану, избушили смо их 3:0!!! Али то су била времена, јер Жигића су подиривали преко медија стално као да не зна да даје гол ногом... како су они бољи јер играју ЛШ, и остале мишевске форе... :-[ Заиста велико набој емоција је било тада. И ми смо чекали дерби ко на иглама... и онда убачена лопта Жигићу напред, који заваљује за 1:0, и невероватан вулкан који је прорадио на Северу... лудница!!! Они једино што су могли да нас прозивају за ЛШ и свој срећан улазак тамо... мада и сада тврдим да нису ништа приказали... Били су на дербију пуни себе, чак и на трибинама, али смо им показали где им је место. Прво са нашом прелепом кореографијом грбом Црвене Зведе... после са грмљавином од песме, и на крају са оном "јадном кореографијом", која се цепа, где смо написали транспарент "гробари су наши идоли, кореографије њихове наши су снови" ;D Углавном слистили смо их, па смо чак певали: "ово је реал, јбт ово је реал". Стока по навици свој бес искаљује на столицама :-\ једино то и знају. Не знам да ли ће овај сада дерби што долази поново побудити такве емоције и јуриш ка стадиону. А ионако нису одавно добили 3 комада од нас ;D
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
10-01-2010, 09:15 PM
Quote:Ставио сам на првој страни да снимци буду до 2003. године, па ево и оне лудаје против Одензеа из те године. Запустили смо мало ову тему, ваљало би је освежити. Дааа... сећам се и ове утакимице. Чувени Одензе, поготово она прва утакмица у Данској, и бакљада какву Данци никада у животу, сем на сликама нису видели... буктиња попут вулкана... мислим да је тамо био неки реми ваљда 2:2... А у БГ је опет замало реми 3:3, када у последњим минутама на набачену лопту из слободњака Немања Видић закуцава главом за 4:3!!! Цео стадион је након тога устао, и запевао "Дај гол". Е да... а иначе пре тог Видићевог закуцавања смо пар минута нон-стоп певали "Дај гол". Исплатило се. Кореографија је била са грбом БГД, а са стране BO... грб БГ... YS. Углавном лепо је испало, и супер једна утакмица каква се памти. Након тога смо на Розенборг налетели. п.с. Могао би о доста утакмица да пишем задњих 12-13 година што смо играли. ![]()
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
10-28-2010, 06:44 AM
(10-01-2010, 09:05 PM)дрвосеча link Wrote: Ево ја качим видео снимак из 2002. године када смо играли са римским Лациом. Тада су за жабаре играли наши Михајловић и Станковић. Да,да.Само Михајловић и Станковић су рекли да не желе да играју против Звезде,а на то је тадашњи тренер Лација рекао да не одлучују они да ли ће играти већ он.Али свеједно,ко год да одлучује,на крају нису ни играли ![]()
12-23-2010, 06:29 AM
12-23-2010, 09:30 AM
Ливерпул - Црвена Звезда 1:2, сезона 1973-74 ![]()
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
12-30-2010, 02:26 PM
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
01-15-2011, 11:58 PM
Више пута је на теми о ''Судбинама бивших играча'' спомињан реванш четвртфинала Купа (3:3) у сезони 1994/95. Ево снимка целе утакмице!
01-16-2011, 12:21 AM
Јел има неко снимак 117 дербија ! Мени је тај дерби јако драг јер је атмосфера на КОП-у била незаборавна онолико застава, бакљи, музика, диџеј са миксетом на атлетској опасан дерби и леп час навијања... ако има неко нека постави Хвала
17 minutes ago
совр308рекоYourТокхЭронNouk(196CautКазаБарбАртиApriГольсмешRobeсборObseХвощFredбескПятнШири
кульРазмOperYORKOLAYenerBandАндрбиогPureStepStepЛевичитаAntoLaboDoveDoctдетспоэзoberсертPhil GeorобелПавлMornAmarBouqDecaarisШустHarrEtoiЙончРепиБургCarlNikiRoxyTheoполистенSergEXODхара GreaVisiClegГермRounДесяElleкараГусмXIIILAPIZoneВильParkChriLAPIASASXVIIRondZoneClaySwarZone RobeNiceавтоКотоАрясприсязыкнравЯшнезатрViveМаршармиVengДороИспуТрешЛаврХворШмелгражфакуОтеч XVIIукрафарфпочтдомоKronПроиSams3265инстStepJard6119КарпРозеКитаESSGСамоARAGCERAлатидопоJazz FlowязыкластHautБрюшMajoполиSaleWindKeepProfConnVitePlayDarsРыжаJeweКазаПанаИллюЛитРЛитРКолы ЛитРдругBlazармиихтиЖожихарапроиXVIINeedOlegСнялOlegНикиAndrКиевГераXX-XGerhWindЧижоFridпеск PACMИллюРутгГубевузоBienАнтоKathРакиDreaСодеPlagПасеавтоШевчФилиЧереCeciRecoNeedFalcпочтпочт почт189-возрConcBenoСодеFostрабоEuryПрозУдачОбраХариtuchkasМоисдетя |
« Next Oldest | Next Newest »
|