Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
Ако си дужан, мораш да платиш и крај приче...... Нема ту пуно мудрости ко је одвратан а ко није. Да ли је то стојић или неко други потпуно је не битно.
Нешто слично као и са Паркером. Момак игра уредно за Тветнте, а процес траје.

Баш тако, мислим да су то празне приче ипак он има уговор са Црбеном Збездом  и мислим да "још" нигде нема то иди ми дођи ми..па ни код нас..
Све је то у реду, Калуђер има уговор са нама и то је ОК. Међутим, по том уговору наш клуб очигледно није намирио све ствари на које се обавезао. Другим речима, ако се поштује уговор онда све стране требају да га испоштују. Ако наш клуб није платио део или колико год за њега до одређеног рока из уговора, онда се зна шта требају (морају) да раде...
мени лично то само по себи не смета нешто много,нема се,сачекај и остало. Међутим ми до сад смо довели 2 играча а помиње се још најмање толико,дакле ако за 6 месеци нисмо имали ни евро да исплатимо некоме одакле паре за појачања и онда долазимо или до тога да за то се има а за ово друго нема што је мање вероватно или да опет купујемо за нека обећања и да ће опет за који месец бити прича по новинама где ће разни да нам пишају по клубу зато што гле чуда нисмо уплатили ни динар и тако све у круг,тако да донекле ни близу да се стане више са тим,мени мука да се тако допушта разним мишевима да уз свиђало се некоме или не пуно право серу по медијима.
да неби допуштали мишевима да пљују по нашем клубу морамо да измирујемо обавезе како стои у уговору или како су се договорили Аџић и Стојић
Quote:Нешто слично као и са Паркером. Момак игра уредно за Тветнте, а процес траје.
Процес је завршен,испушили смо ту за лову,као и Паркер у Твентеу што се играња тиче.Сад срећу тражи у Лестеру,где је на проби.
Знаш како се каже "Ако си кренуо по правду обавезно понеси новчаник" тако да се ја не би курчио што се тиче дугова,јер Носоња и остали са пуним правом могу да поднесу папире у Уефа и лако прескоче шарлатане из ФСС па би се ови наши мајстори маркетинга нашли у чуду.
Роби је одлучио са ким ће сарађивати у стручном штабу:

- Жарко Ђуровић и Слободан Маровић су помоћници. Они ће заменити Николу Радмановића и Драгана Спасића.
- Физиотерапеути остају исти.
- Нови кондициони тренер биће Шпанац чије се име и даље држи у тајности. Шпанац ће да одради припреме а онда ће неко из Србије да преузме ту одговорност.
Нема дана, а да се не спомиње случај Калуђеровић. Дефинитивно ми постаје све нејасније, да доводимо играче, а не плаћамо дугове. Разумем, и нама дугују, али да ли ико од нас зна шта се дешава са потраживањем Звезде. Па није ваљда ова управа толико мутава, притискају нас, а они као обичне пи....не ћуте, не оглашавају се. Битно је да знају да лапрдају на сваку прозивку комшија или неког из савеза, да издају којекаква саопштења од по 2 - 3 простопроширене реченице.

Искључите ТВ, укључите мозак
(12-20-2010, 04:49 PM)CEBEP link Wrote:Роби је одлучио са ким ће сарађивати у стручном штабу:

- Жарко Ђуровић и Слободан Маровић су помоћници.

Много ми је драго због ове двојице... Посебно због Жарета... Не знам да ли га се млађи сећају, али "ћелави" је био "срце и душа" тима у којем је са Пиксијем, Бором Цветковићем, Мркелом, Миланом Јанковићем (који је после прешао у РЕАЛ) понизио исти тај Реал на Маракани... 3:0 на полувремену, утакмица за памћење! Био сам клиња, али поносни клиња који на тв екрану гледао свој клуб који се иживљва над једним од најскупљих тимова на свету!

За Маровића већ сви углавном знате, члан чувене генерације из Барија, шеста Звездина звезда...

Е сад, нисам упућен у њихове тренерске квалитете, али се надам да нису случајно изабрани на овса места!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)