Threads: 38
?????? ????!!!
? ?????? ?? ??? ???? ? ?? ??????? ????????? ???? ?????? ? ???? ????????...????? ????? ???? ?????...?? ???????? ?? ?????????? ? ?????? ? ?? ?? ??? ???? ???? ??????? ?????...? ???? ?? ?? ???? ????? ??? ??? ??? ??????? ?? ??? ??????...
?0?????!!!
Threads: 52
Treba prezimeti u Evropi ili... :nene
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 0
Threads: 15
Ma prolazimo Dance 101%,Djordjic je tamo igrao mislim u danskom prvenstvu tako da sam siguran da on zna recept za drugo kolo.Jedini manji problem ce predstavljati to sto imaju Dzordana na golu al i to se da srediti.Idemo dalje.
Threads: 0
Da li ce da bude neka organizacija za odlazak gore iz Nemacke ili Svajcarske ili kako se ko snadje?
Threads: 3
Da nije Dankinja ovog protivnika ne bi trebalo ni spominjati, tek da se ima na umu sta se moze ocekivati gore
http://members.xoom.virgilio.it/ajabulle/denmark.htm
Ako sad ne bude :jebanje nikad nece
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Threads: 38
??....????? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ?? ?????? ??? ?? ?????????? ?????? ????? ?? ?? ??????? ?? ??? ?? ??? ????? ???????...????? ?? ?? ?????

??? ????? ?????? ??????? ??? ?? ???? ???? ???? ???? ? ????????? ?? ???? ? ?????..... :rofl :rofl :jebanje :jebanje
?0?????!!!
Threads: 3
Mislis na club.co.yu? Ma daj mani me tih ufuranih/pozerskih varijanti, zna se sta je pravo plavo i za :jebanje dusu dalo namigivanje
Threads: 12
Gledao sam sastav ovih Danaca i nisu nista posebno tacnije nisam cuo ni za jednog igraca. Prolazimo sigurno namigivanje
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...