Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Зна ли неко како је јунајтед оф манчестер играо у купу? Видео сам га на листи ваљда је у среду играо ,нигде не могу да нађем резултат.
Jeдна је Србија!
Reply
(12-10-2010, 03:17 PM)Џукац link Wrote:Зна ли неко како је јунајтед оф манчестер играо у купу? Видео сам га на листи ваљда је у среду играо ,нигде не могу да нађем резултат.

Изгубили су.
Reply

не покушавајте ово код  куће  Big Grin :-[ :-[
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се     "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Reply
(12-10-2010, 03:23 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=Џукац link=topic=2632.msg87112#msg87112 date=1291994248]
Зна ли неко како је јунајтед оф манчестер играо у купу? Видео сам га на листи ваљда је у среду играо ,нигде не могу да нађем резултат.
Изгубили су.
[/quote]

Изгледа да им је панк песма пистолса химна? певали су је опет 90 минута.
" i am an fc fan, i am mancunian, i know what i want and i know how to get it , wanna destroy glazer and sky, cos i wanna be at FC "
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Big Grin Big Grin
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се     "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Reply
Синоћ је Јунајтед изгубио 3:0 и  на спорт клубу је био пренос а очајно је играо а чекао сам гол да дају и да видим реакцију навијача .ЈБГ,на крају су утрчали али ништа посебно.
Reply

http://wn.com/FC_United
[Image: pobednik.jpg]
Reply
  :-[
Reply
Само чисто да ова информација не прође не запажено. Баш је за СВАШТАру...

Quote:Џомби укинута казна

Комисија за жалбе Фудбалског савеза Србије усвојила је примедбу финансијера Хајдука, Николе Џомбе, на раније изречену казну и поступак против њега вратила првостепеном органу.

Дисциплински судија Заједнице Суперлигаша казнио је средином новембра Џомбу са десет месеци забране обављања функција у фудбалу. Међутим, та казна је сада поништена.

- Нисам ни очекивао другачији епилог. Све је на мојој страни, нисам крив ни по једном основу. Казна је бесмислена, о чему сведочи материјал на осам страница који је мој адвокат предао надлежном органу, изјавио је Џомба.

Он је кажњен пошто је седео на клупи у другом полувремену утакмице са Црвеном звездом и предводио свој клуб иако нема тренерску лиценцу, док је казна повећана због вређања новинара.

- Не може Миодраг Јанковић паушално да изриче казне, како му је ћеф, за таква питања потребни су правници. А они знају да сам у праву, завирили су у параграфе и све је било јасно. Ангажовао сам адвокате и сигуран сам да ћу из овога изаћи као победник, рекао је Џомба за "Спортски журнал".

Централа
Reply
[Image: 4837.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)