Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Прве голове који сам уживо видео на Маракани, била су два гола Роберта Просинечког '91. године против сарајевског Жељезничара, месец ипо дана пре освојене титуле у Барију. Мени је тада не као навијачу већ као десетогодишњем клинцу, то остала толико упечатљива слика да ћу је памтити док сам жив. Роби био си и остао легенда клуба и хвала ти за све што си урадио за клуб, за сваки гол,  за свако трчање на Север после гола,  за титуле, хвала ти за Бари, хвала ти за Токио. И не само теби, него велико хвала и Рефику Шабанаџовићу, Хусрефу Мусемићу, Горану Јурићу, Зорану Вујовићу, Енесу Бешићу и свима осталим играчима који су раније носили дрес и бранили боје Црвене Звезде, а не декларишу се као Срби. На вас никада нећу пљунути, али сада је неко друго време. Не желим ново братство и јединство и не желим гажење већ превише изгажених српских жтрава.
Моје ''за или против'' не значи ништа и не питам се ама баш ни мало око ангажмана Роберта Просинечког као тренера, али као навијач Црвене Звезде изричито сам против његовог доласка у клуб па таман освојио дуплу круну и увео клуб у лигу шампиона. Првенствено због политичких разлога и његових ''дела'' ма колико год отрцана фраза да политику и спорт не треба мешати била на снази као неко неписано правило, а и не верујем да је нешто већи ''стручњак'' него што је Александар Кристић. Фудбалски клуб Црвена Звезда важио је за велики српски клуб и онда, а тако треба да остане и данас. Да буде СРПСКИ  гигант као што и јесте !!!
Кокеза лопове !!!
ситуација око просинечког ме је скроз изненадила,
искрено никако нисам могао да замислим ситуацију да се уопште расправља о његовом ангажману, а још мање да га толико људи подржава (не мислим конкретно на овај форум)

али кад је већ ствар таква,
ево да и ја кажем пар речи на ту тему...

просинечки је био велики играч и свакако важан шраф у нашој најторфејнијој генерацији, ту нема спора и ја искрено га никад не бих напао без обзира и на националност и на све,
био је коректан у односу према Звезди и за то му свака част,
да не настављам у овом тону, многи од вас су рекли слично нешто око тога.

оно што ја желим да кажем јесте то да је све то јако сумњиво, сад ћу вам рећи и зашто - имам поуздане информације да је онај несретник аџић велики коцкар и да је ангажман достанића био ништа друго до нека врста пребијања дугова, а такође знам и то да је просинечки имао великих проблема са коцкањем и из периода играња у Звезди и касније. не треба бити много паметан па видети (можда непостојећу) везу између свга тога...

не кажем да је то сигурно тачно, тј. не кажем да евентуални ангажман просинечког има везе са коцкарским дуговима
али сигурно знам да је истина све то за коцкарску историју споменуте тројице.

некако ми није роби баш толико битно тренерско име да сад долази као спасилац а не верујем ни у намере лукића и аџића у жељу запомирењем народа и сличним демократксим срањима...

овај коцкарски сценарио је врло могућ, браћо делије.
даће бог да ја грешим
и да је роби стварно велики стручњак и мотиватор и да ће нам донети и игру и резултат и све што желимо, али ипак дебело сумњам у то.

поздрав

I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Ја мислим да клуб није имао пара ѕа адекватна појачања и доброг тренера на лето. Једноставно дугови су толики да је Каду био нужно зло као креатор игре а Достанић и Кристић неко ко неће после отказа да пребијају дугове преко суда или како већ. Све у свему, доведен је добар креатор игре, тренер који има харизму и понос и који је осетио шта значи играти у великом клубу и бити на врху Европе. остало је још неко појачање да се доведе и да се клуб ослободи играча који су били нужно зло. Мислим да се кренуло на боље.
(12-08-2010, 02:21 PM)KizaLion link Wrote:A можда је све ово масло Весића и осталих у овој жутој Србији (Весић је на мала врата постао члан УО фк пре мање од метар дана) да убаци семе зла.. као што су покушали са СПЦ, тако и са Звездом (односно нама, јер ми смо Звезда). У овом моменту не смемо да дозволимо да нас сјебу преко Жутог, да се делимо.. могли су да нађу било кога.. што баш њега, све се ради перфидно, с маском..

Ако неког  треба терати - то је Управа!

Потпис, болдован.

Едит: где поменути уђе, ту трава не расте. Алузија на поделе би могла да буде и паралела са Сагадином.
(12-08-2010, 03:24 PM)Mayor link Wrote:имам поуздане информације да је онај несретник аџић велики коцкар

о томе сам чуо од много, много људи и верујем да је истина, а сад да ли пребија дугове преко Кристића, Просинечког или кога већ можемо само да лупетамо. Суштина је да је имбецил и да га треба протерати!

(12-08-2010, 02:01 PM)ORTHODOX.NS link Wrote:ако овај хрват постане тренер... више не идем на утакмице... волим звезду и увек ћу је волети..али преко овог не могу да пређем... јебо утакмице ако треба да кличем хрвату...

Мене само занима како ће ово поднети Делије Вуковар и Делије Книн и остала наша браћа из тих крајева... Сетите се утакмица против интера из запрешића, сетите се кореографије, па песме које су се певале и баскета кад смо играли против тимова из хрватске. На трибини фурамо мајице и барјаке са четничким обележјима и доведемо хрвата за тренера. Ова управа би пристала да им тренер буде Милојко Пантић само да је за џабе...
Разумем све да је Роби легенда клуба, најбоље игре пружио је у Звезди, ал једноставно мислим да смо имали бољих решења...
Јбг...можда је Кристић лошији тренер а можда и није јер бити други са оваквим играчким кадром је успех-зар не?
Хрват је хрват па макар био у питању и Роберт Просинечки.Не мрзим ја њих али не волим кад су ми близу а нисам могао ни да сањам да ће Лукић довести неког одатле да нам буде тренер!Разочарао сам се мноого!Читам на неким другим форумима да Делије одобравају то....а ко сам онда ја!?па и ја сам Делија од 90. године и од тад сам нон-стоп члан истих и уредно плаћао чланарину свих ових година-зар ја нисам Делија?а видим да имам доста истомишљеника што се тиче "усташе"за тренера Звезде.
Хвала њему за све што је урадио за Звезду ал немој Звездо хрватчину за тренера! :'(
[Image: 24839_1381530626201_1470017652_31037850_2389490_n.jpg]
(12-08-2010, 06:29 PM)Коле link Wrote:ал једноставно мислим да смо имали бољих решења...
Која конкретно?
Конкретно што Божовић и Муслин су се буквално нудили да буду тренери, а наши су то одбили зато што у управи седе шогори и кумови којима не одговара њихов систем пословања.
Божовић се сад нудио? Човек има чврст уговор и није луд нигде да иде.
А то да ли ће Аџић да доводи своје пулене или Муслин своје ми је крајње небитно и таквима није место у Звезди. Да ли се играч презива Каду, Савио или Спалевић тотално је свеједно.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)