Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(12-08-2010, 01:52 AM)Darko link Wrote:Роберт Просинечки је рекао – ДА! Члан најбоље генерације у историји клуба са Маракане нови је шеф стручног штаба Црвене звезде. Договор је постигнут у уторак, посао ће бити завршен у петак потписивањем уговора у Београду.

Све је ово нешто ново и изазовно, не само за мене… Црвена звезда је изазов и верујем да је многима сан да буду тренери у том клубу – поручио је на крају разговора Роберт Просинечки из Загреба.

Јеботе, коме још може да буде изазов (или не дај Боже САН) да се петља са Аџићем и компанијом?
Роби, не сањај. Пробуди се!
[Image: pobednik.jpg]
Лукић ће обрисати Робијево име дупетом ако не узмемо титулу.. само купује време. Шта ће нам ионако Роби ако су ту и Аџић, Стева Мајами, Достана..

Значи, садашња управа како ми се чини ће да оде на пролеће-лето..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(12-08-2010, 11:01 AM)Red Star Forever link Wrote:Мене брине што смо толико постали јадни, да пристајемо на све... И налазимо оправдање за све!!! Не желим да идем у ширину, ко разуме схватиће!

обришите ми онај први пост... ово је суштина... браво друже све си објаснио..... у једној реченици
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Браћо, није он крив, Роби је дефинитивно наша легенда из оних времена, и молим вас да и поред свега не блатимо њега, није ни заслужио, а никада се о нас није директно огрешио, па ни индиректно... Али они који га доводе и они који то оберучке на један прихватају, управо показују да су спремни да погазе све принципе и ставове које смо годинама заступали! Управо оно што Никола рече: Човек без става није човек!!!

ортодокс.нс: нека стоји и тај упис, управо због оних на које се односи први део овог уписа...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
A можда је све ово масло Весића и осталих у овој жутој Србији (Весић је на мала врата постао члан УО фк пре мање од метар дана) да убаци семе зла.. као што су покушали са СПЦ, тако и са Звездом (односно нама, јер ми смо Звезда). У овом моменту не смемо да дозволимо да нас сјебу преко Жутог, да се делимо.. могли су да нађу било кога.. што баш њега, све се ради перфидно, с маском..

Ако неког  треба терати - то је Управа!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Жути још увек НИЈЕ тренер Звезде!
Много теже ми пада размишљање неких од нас.
До синоћ смо сви били четници,националисти а клуб нам био ''стуб срБства''...
''Четници Север'' шта то беше?
All Conductors Are Bastards
Ово је мач са две оштрице, само се надам да нећемо бости сами себе, већ противнике. Време ће показати на коју страну ће се окренути.
Искључите ТВ, укључите мозак
(12-08-2010, 02:16 PM)Red Star Forever link Wrote:Браћо, није он крив, Роби је дефинитивно наша легенда из оних времена, и молим вас да и поред свега не блатимо њега, није ни заслужио, а никада се о нас није директно огрешио, па ни индиректно... Али они који га доводе и они који то оберучке на један прихватају, управо показују да су спремни да погазе све принципе и ставове које смо годинама заступали! Управо оно што Никола рече: Човек без става није човек!!!

ортодокс.нс: нека стоји и тај упис, управо због оних на које се односи први део овог уписа...
Јесте он легенда и доста тога је урадио за Звезду, али тада су била друга времена. Све то немења чињеницу да је он хрват и да је играо за њихову репрезентацију. Ако смо јасно поставили неке ставове, због чега сад да их газимо. По чему нас то разликује од комшија који се увек прилагођавају ситуацији у којој се нађу? Јел и ми сад треба то да радимо? Мени би било драже да је остао Кристић и да изгубимо још једну титулу, него да зарад те титуле(која је под великим знаком питања) газимо по својим речима.
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
(12-08-2010, 02:35 PM)Ћиме link Wrote:[quote author=Red Star Forever link=topic=3835.msg86979#msg86979 date=1291817764]
Браћо, није он крив, Роби је дефинитивно наша легенда из оних времена, и молим вас да и поред свега не блатимо њега, није ни заслужио, а никада се о нас није директно огрешио, па ни индиректно... Али они који га доводе и они који то оберучке на један прихватају, управо показују да су спремни да погазе све принципе и ставове које смо годинама заступали! Управо оно што Никола рече: Човек без става није човек!!!

Јесте он легенда и доста тога је урадио за Звезду, али тада су била друга времена. Све то немења чињеницу да је он хрват и да је играо за њихову репрезентацију. Ако смо јасно поставили неке ставове, због чега сад да их газимо. По чему нас то разликује од комшија који се увек прилагођавају ситуацији у којој се нађу? Јел и ми сад треба то да радимо? Мени би било драже да је остао Кристић и да изгубимо још једну титулу, него да зарад те титуле(која је под великим знаком питања) газимо по својим речима.
[/quote]

Ајд прочитај нешто пре него што напишеш молим те... Где сам ја одобравао његов долазак, погледај моје уписе??! У свим сам против, и у само тој једној реченици сам рекао да по њему не сме да се пљује због свега од раније, а о доласку наравно за писмене пише све! ЧИТАЈ јеботе!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(12-08-2010, 02:51 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Ћиме link=topic=3835.msg86985#msg86985 date=1291818955]
[quote author=Red Star Forever link=topic=3835.msg86979#msg86979 date=1291817764]

[/quote]

Ајд прочитај нешто пре него што напишеш молим те... Где сам ја одобравао његов долазак, погледај моје уписе??! У свим сам против, и у само тој једној реченици сам рекао да по њему не сме да се пљује због свега од раније, а о доласку наравно за писмене пише све! ЧИТАЈ јеботе!!!
[/quote]
јбг под утиском сам па се нисам добро изразио, хтео сам да кажем да се слажем са твојим постом. А ово о гажењу речи се односи на оне који подржавају његов долазак.
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: