Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(12-05-2010, 12:07 AM)bl_regency link Wrote:Титула је изгубљена,али не данас.

Шта рећи на ово а да има било каквог смисла!? Кажу да је јутро паметније од вечери па ћу пробати да дам неку своју анализу. Прво што ми се мота по глави је мисао ''јебеш ти ту лигу где разлика од 5 бодова тера оног који заостаје да се преда''. Друго, прошла сезона нам је показала да разлика од 5 бодова на 13 кола до краја, односно 4 бода на 5 кола до краја ништа не гарантују. Међутим, сад кад ми гледамо противнику у леђа ситуација јесте мало другачија. Комшије су успеле да на сезонама нашег неуспеха, као и због тога што их је укењало да уђу у ЛШ себи створе имиџ јаког клуба. Тако је то и медијски, а Бога ми и у односу са осталим клубовима у лиги. Они имају предност што ови мањи клубови осећају то страхопоштовање, а самим тим и не помишљају да их закину за неки бод. Даље, тим имиџом успешног клуба су их на неки начин натерали да буду спремни да ако треба и муљају са њима. По мени то све нема везе ни са ФСС-ом, ни са политичарима, ни са Заједницом прволигаша, ни са судијским одбором, већ искључиво са успехом који их прати. И зато ми је криво што Звезда никако да се посвети себи, већ стално кривца тражи негде другде, а неретко пуца и на погрешну адресу.

Како на пролеће? Више од свега бих волео да се окренемо себи, да престанемо да гледамо њих и да гинемо на свакој утакмици па до краја шта нам Бог да. Јако је битно да се питање тренера реши одмах. Или да се смењује или да се да подршка Кристићу и да се до краја сезоне стави тачка на било какве приче о смени тренера. Од пресудне важности ће бити и наредни прелазни рок за који је такође битно да се одради на време тако да сви играчи учествују у припремама. Лично ми се Бразил као избор за довођење појачања не свиђа нешто претерано, јер их је доста играло у овој нашој лиги, а мало ко је вредео. Али ко ће га знати, можда нешто од ових и буде. Значи, у се и у своје кљусе, правилно радити, па шта буде!
(12-05-2010, 02:35 PM)Пијанац link Wrote:Или да се смењује или да се да подршка Кристићу и да се до краја сезоне стави тачка на било какве приче о смени тренера.
Управо тако као што кажеш. Мада сам ја ипак да Кристић остане до краја сезоне на клупи па шта буде да буде. Промена тренера може да буде и мач са две оштрице, да још више пољуља атмосферу и да доведе до још ''горег стања" него што је сада.  Јесте да је већина бодова у јесењем делу сезоне освојена уз помоћ навијача, али и није све баш толико црно као што изгледа. Боље решење је довођење квалитетног појачања у виду једног или два играча него промена тренера на полусезони. Не верујем да би неки нови тренер успео да направи неки драстичан напредак.
Кокеза лопове !!!
Иако готивим Кристића мислим да је време да му се захвале на сарадњи,мислим да нема ауторитет и да није успео да направи добру атмосферу у екипи.Играмо доста топло хладно иако је пред крај то било доста боље него пре опет то није онако како би требало да изгледа.
Волео би да га пошаље Звезда у друге клубове код ових познатијих и признатијих тренера,на усавршавања и сигуран сам да за пар година од њега може постати одличан тренер,али сад је по мени прерано ушао у целу причу.

Не знам ни мени лично не мирише нешто око ових бразилаца,поготово што доводимо колико три четири играча одатле,али ајде да не судим ништа још.

Нешто нисам видео "тренера" јуче да је дошао на Север, већ се први покупио и запалио. А на Бањици и у Суботици је правио само њему својствен шоу програм на крају утакмице. Лично, доста ми је љигаваца и незналица у клубу, а ако већ немају неко решење нек' поставе Максу за тренера, уверен сам да више зна од овога...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Кристић је био само привремено решење, док не доведу неког нормалног тренера са искуством и ауторитетом.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(12-05-2010, 04:46 PM)ЦЗБГ link Wrote:а ако већ немају неко решење нек' поставе Максу за тренера, уверен сам да више зна од овога...
Макса треба са Кристићем под руку, на његовом месту нам такође треба боље решење.
Искрено се надам да ће Звезда да се угледа на Север и крене у боља издања. Не прође дан а да не мислим о томе како би могло бити боље, шта је разлог, ово-оно. Стално неке бриге море.
Свиђа ми се што је Лукић дјелимично радио ван терена, али његов однос и однос руководства клуба ка терену ми се искрено гади. Могуће је да би и хтјели боље, али не смију. Али једна ствар ми никако не иде у главу.
Срамота је нападати Партизан, Савез, Заједницу, читав свијет како је против Звезде. Искрено има ту истине. Али кажем и када је то истина, срамота је рећи да те неко краде, а ти си неспособан да направиш пет прилика на мечу. Нико тебе није покрао ако ти ниси дао себе за побједу, ако си створио десет прилика, па ти украли пенал, украли ти прекршај, украли ти гол. Али ако се жалиш на крађу, а да ниси створио двије зреле шансе, то искрено није професионалан однос ка Звезди!

Надам се да се нико неће увриједити због овог, али то је моје мишљење.
Свако од нас када не обавља свој посао како треба, нема разлог да се жали. Ја када сам сигуран да сам свој посао одрадио поштено, а закинут сам, борим се да то исправим.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
http://www.crvenazvezdafk.com/predlog-uo...ontent.htm

ТОЛИКО! ИДЕМО ДАЉЕ!
(12-07-2010, 01:53 PM)Modrichha link Wrote:Надам се да се нико неће увриједити због овог, али то је моје мишљење.
Свако од нас када не обавља свој посао како треба, нема разлог да се жали. Ја када сам сигуран да сам свој посао одрадио поштено, а закинут сам, борим се да то исправим.

Брате... Што би се неко увредио? Све се то већ зна и причали смо о томе... Постоје одређене ствари којима побројани покушавају да нас саплићу, али да смо ми на терену бар 30% бољи могли би да нам попуше само тако!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(12-07-2010, 02:49 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Modrichha link=topic=3835.msg86921#msg86921 date=1291730039]Надам се да се нико неће увриједити због овог, али то је моје мишљење.

Брате... Што би се неко увредио? Све се то већ зна и причали смо о томе... Постоје одређене ствари којима побројани покушавају да нас саплићу, али да смо ми на терену бар 30% бољи могли би да нам попуше само тако!
[/quote]

Само да се надовежем на ово што је рекао RSF. Није идеја да се неко вређа, љути или шта ти ја знам. Поента је да се остављају квалитетни коментари обично поспешени провереним аргументима из којих произилазе различита размишљања.
Проблеми настају када се правила која су постављена не поштују или када се не читају довољно предходни коментари па појединци крену да се понављају. Такве ствари обично не утичу на здраву и квалитетну расправу а то све после утиче и на деградацију целе теме.....

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)